شما چند تا سرويس مشاهده كرديد؟اسامي آنها را بفرماييد.در صورت امكان تصويري از سرويسهايي كه غيرفعال كرديد قرار بديد.
شما چند تا سرويس مشاهده كرديد؟اسامي آنها را بفرماييد.در صورت امكان تصويري از سرويسهايي كه غيرفعال كرديد قرار بديد.
با عرض سلام خدمت دوستان.یه سوالی داشتم.این kis ما هر 1 ساعت rootkit scan ش فعال میشه.چی کار باید کنم که به جای هر 1 ساعت هر چند روز این کارو کنه؟
Rootkit Scan تمام خودکار هست و کاربر نقشی در تغییر تنظیماتش نمیتونه داشته باشه.
سلام دوستان
یه مشکل عجیب برام پیش اومده، خواهش می کنم کمکم کنید
من چند روز پیش آخرین نسخه kaspersky 9.0.0.736 رو نصب کردم یه key هم پیدا کردم براش الان واسه آپدیت و غیره مشکلی نداره فقط با firefox مشکل داره مثل اینکه.
اول با نسخه 3.5.3 اون مشکل داشت، به جاش نسخه قدیمی ترو نصب کردم 3.0.10 مشکل رفع شد اما الان با اونم مشکل داره، با IE می تونم تمام وبسایت هارو باز کنم اما فایرفاکس در حالت loading می مونه، هیچ پیغامی هم نمیده مثل not found یا غیره، فقط لود می کنه اما سایت رو باز نمی کنه، باید چیکار کنم.
ممنون میشم کمکم کنین.
سلام...دوستان من کسپر اینترنت سکوریتی رو توی ویندوز 7 نصب کردم گویا سازگار نیست...ورژن 2010 هم همین مشکلو داره؟..مرسی
مطمینید که مشکل از کاسپر هست ؟ یعنی با غیر فعال یا Exit کردن کاسپر، صفحات در فایرفاکس باز میشند ؟
در این صورت، گفتید در زمانی که کاسپر فعال هستIE صفحات رو باز میکنه ولی فایرفاکس نه ؟
چک کنید فایرفاکس در قسمت Trusted بوده باشه و به لیست سفید هم اضافش کنید.
نسخه سازگار کاسپر با 7 فقط 9.0.0.736 هست.
ممنون که زود جواب دادین
آره وقتی exit میکنم حل میشه
درضمن با IE هیچ مشکلی نداره
firefox در قسمت safe run نبود فقط IE بود که اونم اضافه کردم حل نشد
الان firefox 3.6 b1 رو دانلود کردم نصب کردم فعلا مشکل حل شده اما می ترسم بازم بشه
مشکل از کجاست؟
با سلام خدمت دوستان گرامی
من از Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.459 (c) که از سایت رسمی خودش دانلود کردم استفاده می کنم.
مدتی که هر ساعت Rootkit Scan به طور خودکار فعال میشه و خیلی روی سرعت سیستم تاثیر میگذاره.
آیا راهی هست که بشه اون رو غیر فعال کرد یا حداقل پریود اون رو تغییر داد؟
با تشکر
safe runنه، قسمت Trusted برنامه ها. مطابق این پست :پاک کردن کامل و نصب مجدد فایرفاکس هم شاید کمک کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Parental Control رو هم غیر فعال کن.
روی آیکون کاسپر کلیک راست کرده و چک کن که network teraffic، بلاک نشده باشه.
به هر حال چون میگید فقط با فایرفاکس مشکل داره و صفحات هم بدون دادن پیغام ارور لود نمیشند، تو تاپیک فایرفاکس هم یک سوال بپرس.
نه نمیشه، تمام خودکار هست. البته بسته به سیستم برای خیلی ها مساله مشهودی نیست. با این حال خیلی ها هم باهاش مشکل دارند.
9.0.0.736 رو نصب کن شاید کاراییش رو بهبود داده باشند و سرعت رو کمتر بگیره.
اگر همچنان مشکلت باهاش خیلی حاد هست، میتونی از ورژن 2009 نسخه 8.0.0.506 استفاده کنی که این قابلیت رو نداره.
اعتراضات در این زمینه خیلی قابل توجه هست و شاید در نسخه بعدی فکری برا امکان دخالت کاربر تو تنظیماتش بکنند.
دوستان از این مسیر : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
میخوام فایلهای temp رو حذف کنم ولی ارور میده :
کارهایِ که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده رو هم انجام دادم.
حدود 2.5 گیگ حجمشون هست !
ورژن : 8.0.0.506
چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)