ابعاد کادر حاشیه رو چه جور میشه تنظیم کرد؟
یعنی من وقتی کادر حاشیه میزارم دور مطلبم ، از بالا و پایین صفحه یه اندازه نیست و مثلا از بالای برگ 1 سانت و از پایین برگ 2 سانتر فاصله داره
میخام از بالا و پایین یه اندازه باشه
2007 استفاده میکنم
ابعاد کادر حاشیه رو چه جور میشه تنظیم کرد؟
یعنی من وقتی کادر حاشیه میزارم دور مطلبم ، از بالا و پایین صفحه یه اندازه نیست و مثلا از بالای برگ 1 سانت و از پایین برگ 2 سانتر فاصله داره
میخام از بالا و پایین یه اندازه باشه
2007 استفاده میکنم
از اینجا می تونید تنظیمش کنید.
Page layot>page border>Options
برای فایل 2010 باید چکار کنم ؟
یعنی همان فایلی که آپ کردم براتون را با ورد 2010 باز کنم سپس به صورت 2007 سیو کنم و بعد ورد 2007 را باز کنم و فایل مربوطه را با همان ورد 2007 باز کنم
اونجا هم رفتم و تنظیم کردم اما بازم درست نشد
پرینترم 4623 سامسونگه.یعنی مشکل از پرینتره؟
سلام
آموزش فهرست نويسي در ورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
شما دیگه کاری نمی تونید بکنید,باید به این طریق سیو میشد...اتفاقاً من با 2010 هم باز کردم به همین شکل بود.
خب کلاً برای سایر فایل ها می فرمایید باید چکار کرد
درود
علامت درجه (دایره کوچک تو خالی) در بالا و کنار عدد برای ارقام در فونت فارسی چیست؟ البته از طریق Insert > Symbol می شود این کار را کرد، اما کلید میانبری برای آن در فونت فارسی وجود دارد؟
با سپاس فراوان
بدرود
میخوام تو WORD 2007 OR 2010 یه جدول ایجاد کنم که گوشه هاش پخ (شیب کروی)داشته باشه.کسی هست که راهنمایی کنه.جبران میکنم.
مثلا اینجولی:
تا فردا(پنج شنبه 25) ساعت 12 ظهر لازمش دارم
![]()
سلام
فکر نمیکنم کلید میانبری برای این علامت وحود داشته باشه ولی خودتون میتونید یه کلید میانبر براش ایجاد کنید.
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
اینجوری .... عکستون نشون داده نمیشه, یه جای دیگه آپلود کنید.
کسی نتونسته پاسخ این سوال را پیدا کنه؟
وقتی می خواهم یک سیمبل از فونت های مخصوص سیمبل را وارد کنم به جای آن عدد می زند
مثلا من با فونت alaem می خواهم علیه السلام را وارد کنم
وقتی به قسمت سیمبل می روم و برای آن میانبر می سازم به جای علیه السلام شماره 7 می زنه
میانبر هم که نسازم باز وقتی روش کلیک می کنم به جای آن سیمبل عدد می زنه
البته در ورد 2007 خود سمیبل را می زنه اما وقتی می خواهم این سیمبل را با همه دست نوشته ها ی علیه السلام ریپلاس کنم باز همه را عدد می زنه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)