تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 599 از 1174 اولاول ... 994995495895955965975985996006016026036096496991099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

رفقا باهاتون موافقم اساسی:
    بله مشکل ما به نظر من تنها مربی هستش.
    البته کمی هم ما نیاز به بازیکن خلاق و خوب داریم.
    کالدرون گاو که روبی رو از دست داد و نتونست حتی رونالدو رو بگیره فقط من امیدوارم که سال تو خریدهای ژانویه یه خونی به تیم وارد شه وگرنه نابود میشه.
    اما خدمت احمد عزیز که گفت این رئال گذشتشو نابود میکنه بگم نه احمد جان با این حرفت موافق نیستم.
    بلکه این تیم فقط داره خودشو و این زمان خودشو و شوسترو کالدرون رو خراب میکنه.
    هیچ کس نمیاد بگه که رئال اشغال بوده در کل تاریخ بلکه همه اذعان دارن که پر افتخارترین تیم دنیاس بخاطر چی بخاطر تمام افتخارات تیم در ادوار گذشته که دیگه ثبت شد در تاریخ و پاک نخواهد شد.
    و ایندگان نمیگن رئال مضخرفه بلکه میگن این دوره و این برهه از رئال اصلا خوب نبود اما بدون عزیز که ما شرایط بدتر از این رو هم داشتیم اون سالهای که حتی یه جام هم نگرفتیم درحالی که ما الان دو بار پیاپی قهرمان لالیگا هستیم.
    نگران نباشید
    بحران تو هر تیمی هستش مث ارسنال که الان داخل بحران هستش مثل اینتر که داخل بحرانه مثل لیورپول که داخل بحرانه اما میگذره.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

موافقم احمد عزیز ....

فقط امیدوارم هرچه زودتر این بحران برطرف بشه .....

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

چـــــــــی بگــــــــــم !!!!!!!!!!!!!!!
    می خوام این دلپیرو رو بکشمش !
    من نمیدونم این تیم های ایتالیایی چجوری دفاع میکنن
    11 نفره داشتن دفاع میکردن
    2 تا موقعیت گیرشون اومد گل زدن

من نمیدونم این کاسیاس چش شده اخه اون چجور دیوار دفاعی چیدن بود ؟
    این روبن چرا هی مصدوم الکی میشه آخه
    اگه روبن رو داشتیم حتما میبردیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض سلام

اين نكته رو يكي از بچه ها گفته بود منم اينجا ميگم سه تا بازيكن هستن كه تا حالا وقتي از زمين خارج شدن تو برنابئو براشون دست زده شده توسط تماشاگرا

يكيش مارادونا هستش يكي ديگه رونالدينيو و آخريش اسطوره يوونتوسي ها الكس دلپــــــــــــــــــــــ ـيرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ببخشید بچه ها !! من دیشب اعصابم خورد بود نتونستم بیام !! تا 3 هم بیدار بودم اصلاخوابم نمی برد !!

اون یوونتوس که باید بره بمیره ! اصلا حرفی نباید بزنه ! صلا خوب بازی نکرد و اندازه یه تیم متوسط بازی کرد ولی رئال از اون هم بد تر بازی کرد !!
    یعنی که چه ؟ یه دونه از این اژدها ها می زاشتن جای شوستر لااقل حریف رو می ترسوند و یه کاری در جهت پیشبرد تیم انجام می داد !

شوستر یه خر به تمام معنا هست ! اخه چرا دیارای اسب رو گزاشته تو ؟؟؟ اگه به جاش فن در فاارت رو می زاشت خیلی بهتر بود !
    نکونام از این یارو نیگاهه بهتر بازی می کنه ! دیارا اصلا نمی تونه توی حمله کاری رو انجام بده !

کاسیاس هم که دیگه عندشه ! عین اسب گل می خوره ! دودک که از کاسیاس بد تره اون کودینا رو بزارن در وازه بهتره !!
    راموس روحیش خوب نبود که اونم تقصیر شوستره !!

درنته هم که قربونش برم ! ریده به کل تیم !! می خواد از رو خط کرنر بزنه تو دروازه !! اوسکول تر از اون ندیدم تا حالا !!

بازم هاینزه رو گزاشته بود وسط !! خیلی احمقانس این کار !!

مارسلو بد بازی نکرد به نظرم از بقیه بهتر بود ! اون یه حرکتی که کرد فوق العاده بود خیلی حال کردم !!

اشنایدر هم هنوز خوب نشده !

رائول هم خراب کرد ! نیستروی هم همچنین !!

و همه و همه تقصیر کالدرون و شوستر بود !
    به قول این یوونتوسیه می گه 12 تا مصدوم داریم ! اگه ما 12 تا مصدوم داشتیم اصلا تعداد بازیکنامون توی زمین کامل نمی شد !
    چه برسه به این که ای کوینتا بیاد توی ذخیره ! ! همش تقصیر کالدرونه ! 2 تا بازیکن دادیم 1 دونه گرفتیم ! ( تا اون جایی که یادمه )

چه قدر حرف زدما !! :دي

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اما خدمت احمد عزیز که گفت این رئال گذشتشو نابود میکنه بگم نه احمد جان با این حرفت موافق نیستم.
    متاسانه ما خودمون رو میخوایم گول بزنیم!
    اول اینکه کی گفته رئال بهرتین تیم دنیاست؟!مسلمه که منیکه طرفدارشم این رو میگم!همونطوری که طرفدار مثلا تیم یووه این رو میگه!اینکه یه تیم چند تا عنوان داره که دلیل نمیشه!اگه دلیل میشد پس ما باید یووه رو میبردیم!
    دوم.در مورد همین بحث...من نگفتم کسی میاد میگه رئال تو کل تاریخش آشغال بوده..بلکه میگم تیمی که رئال داشته تغریبا همیشه خوب بوده...حداقا اینکه تغریبا همیشه خوب بازی کرده...هر کی میومد از رئال حرف بزنه از خوبیهاش میگفت...اما این تیم دارهکاری میکنه که کسیکه بخواد از رئال صحبت کنه بگه که رئالم همیشه خوب بازی نمیکنه و خوب نیست و از اینجور چیزا!و گرنه گذشته برای خودش بوده و رفته...
    ------------------------------
    2 تا موقعیت گیرشون اومد گل زدن
    علی جون..این موقعیت طلبی اونا و درواقع الکس بود...در ضمن اونا یه شانس عالیه دیگه داشتن که شانس اوردیم توپ الکس با اختلاف یه مو از کنار تیرک رد شد!
    دقیقا این فرق رئال با یووه تویه این دو بازی بود...در مجموع رئال بیشتر از 15 تا موقعیت گل داشت که فقط یکی زد و یووه 5 تا موقعیت درست و حسابی هم نداشت و 4 تا زد!!
    می خوام این دلپیرو رو بکشمش !
    من نمیدونم این تیم های ایتالیایی چجوری دفاع میکنن
    11 نفره داشتن دفاع میکردن
    در ضمن الکس بازیکن بسیار محترمیه...من بعید میدونم که حتی خودتم باهاش مشکلی واقعا داشته باشی...مثل مالدینی میمونه که همه براش احترام قائلن...
    یه تیم باید اونقدر قوی باشه که بتونه روبه روی تیم های دفاعی کار کنه...بقول این کارشناسه الان هرکسی که بتونه با تیم های دفاعی بهتر بازی کنه موفق تره...چون الان دیگه همه دارن میرن سمت دفاع...ایتالیا هم که دیگه نیازی به توضیح نداره!
    ---------------------------
    درس گرفتن یعنی اینکه آقای شوستر وقتی میبینی رائول و نیستلروی با هم بازی کردنشون به نفع تیم نیست و باعث میشه هردوتاشون گند بزنن خوب با هم بازیشون نده!
    ممد این مشکل رو ما سال پیش نداشتیم!دلیلش مربیه و تفکراتش...ولی نامردی نکنیم خب...یه توپ بهشون رسوندن هافبک ها؟!
    وقتی میبینی هیگواین تو بازیهای این فصل بهترین بازیکنت بوده مثل ترسوها نزارش رو نیمکت!
    هیگواین بهترین بوده؟!!!!
    وقتی میبینی این بازی خیلی حساسه درنته ی جوون رو از اول بازی نده که باعث بشه تو نیمه اول از 10 تا سانترش 9تاش تو اوت باشه!
    وقتی میبینی تیمت گند زده الکی از بازیکنا تعریف نکن و از داور ایراد نگیر و نگو بدشانس بودیم!
    100درصد موافقم...
    وقتی میبینی بهترین بازیکن فصل گذشته ی تیمت روبینیو بوده برای موندنش تلاش کن! مثل فرگوسن!
    اصلا تعصبی تویه این جملت نبودااااا!!!روبینهو یه زمانی عالی بود...اما بعد مصدومیتش وحشتناک ضعیف شد...اصلا باهات موافق نیستم...
    ---------------------------------
    نمره ی بازیکنان در دیدار مقابل یوونتوس
    سایت گل حالش خوش نبوده!درنته بهترین بازیکن زمین؟!؟!ده اگه به دویدنه که هاینزه باید همیشه بهترین بازیکن زمین باشه!!!
    --------------------------------
    خدایی حرفاش خنده دار نیست؟
    خنده دار نیست!چون چرت و پرته!چرت و پرت هم خنده نداره!!
    ----------------
    کاسیاس: اشتباه کردم!
    نه جون من!تقصیر من بود!
    وقتی دیدم داره از سمت چپ خودش دیوار رو میچینه در حالیکه خطا سمت راستشه! از تعجب داشتم شاخ در میوردم!به پسر خالم گفتم گل رو الان میخوریم!باورش نمیشد!اما...

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شوستر: بازی موثر یوونتوس ما را غافلگیر کرد
    به به !!!!!!!! مربی رو ببین تو رو خدا. گوگولی مگولی . لپت رو بخورم.

کاسیاس: اشتباه کردم!
    من بهت ایمان دارم. مطمئنم دوباره همون کاسیاس همیشگی میشی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اههه ! این روبن هم دیگه شورش رو در اوورده ! یعنی چی اخه ؟؟؟ هی مصدوم می شه !
    می گم یه سری تیر اهن بار شترا کنیم ببریم مادرید استخون های این روبن رو باهاش عوض کنیم !!
    دیگه مسخرش رو در اوورده ! 1 هفته بازی می کنه 2 هفته مصدومه !!

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

راستی روبن 6 هفته نمیتونه بازی کنه و الکلاسیکو رو هم از دست داد
    اههه ! این روبن هم دیگه شورش رو در اوورده ! یعنی چی اخه ؟؟؟ هی مصدوم می شه !
    می گم یه سری تیر اهن بار شترا کنیم ببریم مادرید استخون های این روبن رو باهاش عوض کنیم !!
    دیگه مسخرش رو در اوورده ! 1 هفته بازی می کنه 2 هفته مصدومه !!
    عجب بد بختی داریم هااااا ......

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مچ پش پیچ خورد بعد 6 هفته مصدوم !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •