تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 599 از 949 اولاول ... 99499549589595596597598599600601602603609649699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما 1 مگ 3 گیگ بگیر با مالیات میشه 20 تومان سرعت شبانه 150 تا 190 هست 2.5 تا حداکثر 3.5 دارید
    من به این خاطر میخوام 128 بگیرم که مصرفم در پیج باز کردم کمتر باشه،چون شنیدم هر چی سرعت بیشتر باشه در باز کردن یه پیج بیشتر حجم میبره

2. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما اگه 128 بگیری هیچ تضمینی نیست که شبی دو یا سه گیگ بهت بده
    چون فن اوا سرعت شبانه اش فیکس

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اصلا شبی 2-3 گیگ نمیخوام شاید خیلی بخوام دانلود کنم شبی 1 گیگ باشه،در این صورت 128 رو پیشنهاد میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من به این خاطر میخوام 128 بگیرم که مصرفم در پیج باز کردم کمتر باشه،چون شنیدم هر چی سرعت بیشتر باشه در باز کردن یه پیج بیشتر حجم میبره
    شما میتونی زنگ بزنی بگی سرعتت رو روی سرعتهای کمتر ببندن
    تا جایی که می دونم همه سرویسها رو روی 6 تا 8 مگ می بندن البته اگه خط بکشه
    شما زنگ بزن بگو خطت رو روی 1 مگ ببندن
    با 128 شبی 1 گیگ هم نمی تونی دان کنی چون به احتمال زیاد سرعت اسمی خواهد بود

6. 3 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همه

۱- دوستان وضعیت تایم شبانه شرکت فن آوا چطوره؟

۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟

۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟

۴- کدوم سرویس فن آوا برای دانلود شبانه بهترین گزینه هستش؟

۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت فن آوا چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟

۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟

۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که بیاد فن آوا ؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟

و چند سوال از مازندرانی های عزیز فعال تو این تاپیک :

۸- وضعیت پهنای باند فن آوا تو غرب استان چطوره؟

۹- میشه تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟

۱۰- فن آوا رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت دیگه ای مورد نظرتونه؟

1- سوال گنگه
    2- 2 تا 7 ( داداش سایت فن آوا رفتی اصلا؟ :| )
    3- بله ، روزانه تا 6 مگ ، شب جداکثر تا 1.8 مگ
    4- بستگی به بودجه ات داره
    5-بهترین حالت 4 گیگ بدترین حالت 1 گیگ
    6- سوال گنگ است
    7- بستگی داره دانلودت چی هست و روزی چقدر هست

۱- منظورم اينه :
    رویایی؟ عالی؟ خیلی خوب؟ خوب؟ متوسط؟ بد؟ خیلی بد؟ افتضاح؟ زشت؟

۳- سرعت روزانه مهم نیست که رو چه سرویسی هستی، همه رو روی ۶ مگ می بندن؟ شب سرعت اسمی سرویسی که خریدی میشه یا با یه نسبتی بالا میره؟

۴- حول و حوش ۳۰ تومن

۵- با کدوم سرویس؟

۷- شبی حول و حوش ۱۰ گیگ

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

۱- منظورم اينه :
    رویایی؟ عالی؟ خیلی خوب؟ خوب؟ متوسط؟ بد؟ خیلی بد؟ افتضاح؟ زشت؟

۳- سرعت روزانه مهم نیست که رو چه سرویسی هستی، همه رو روی ۶ مگ می بندن؟ شب سرعت اسمی سرویسی که خریدی میشه یا با یه نسبتی بالا میره؟

۴- حول و حوش ۳۰ تومن

۵- با کدوم سرویس؟

۷- شبی حول و حوش ۱۰ گیگ
    داداش ماهی ۳۰۰ گیگ با ۳۰ هزار تومان اینجا ایرانه ها
    Last edited by sorooshfm; 08-12-2014 at 06:05.

9. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

راستی چرا دیگه فن آوای مشهد جواب سوالات را نمی دهد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز.
    این حرف شما در حالت کلی درست نیست. چون محتوای هر صفحه‌ای که شما در اینترنت مشاهده می‌کنید معمولن مشخصه و ارتباط مستقیمی با سرعت و پهنای باند شما نداره. البته بعضی سایت‌ها ممکنه نسخه کم‌حجم برای بازدیدکنندگان با سرعت پایین و نسخه معمولی یا حجیم‌تر برای بازدیدکنندگان با سرعت بالاتر داشته باشن. اما این سایت‌ها هم انتخاب رو معمولن به عهده خود بازدیدکننده می‌گذارن. فقط در مورد سایت‌های استریم ویدیوی آنلاین مثل یوتیوب شما اگه پهنای باند بالاتری داشته باشی موقع استریم ویدیوهای با کیفیت بالاتر، کمتر به مشکل برمی‌خوری و ممکنه نری سراغ نسخه کم‌حجم‌تر این ویدیوها که این جوری به نسبت مصرف حجمت زیاد می‌شه.

مهم‌ترین دلیلی که شرکت‌ها پهنای باند رو برای سرویس‌های حجمی بالاتر از حد سرعت اسمی می‌بندن به این خاطره که کاربر به هنگام استفاده چون سرعت بالاتری می‌گیره در زمان کمتر تعداد صفحه‌های بیشتری رو بازدید می‌کنه و دیگه لازم نیست برای لود شدن یه صفحه 1 دقیقه صبر کنه. صفحه در حداکثر 10 ثانیه لود می‌شه. با این کار درسته که در ظاهر حجم زودتر تموم می‌شه، اما علتش اینه که شما در یه بازه زمانی مشخص که پای سیستم می‌شینید تعداد بیشتری صفحه رو مشاهده می‌کنید.

حالا شما هم باید تصمیم بگیرید که اون حجم براتون مهمه یا مدت زمانی که پای سیستم انتظار می‌کشید تا صفحه‌ها براتون لود بشن.

برای من به شخصه تلف شدن 5 ثانیه بیشتر به خاطر دیر لود شدن صفحه هم خیلی آزاردهنده است. واسه همین همیشه دنبال سرویس‌هایی هستم که سرعت بسیار بالاتری بدن. البته طبیعتن برای این سرعت بالاتر یه مقدار هزینه بیشتر هم می‌دم. مصرف رو هم خودم کنترل می‌کنم که از یه حدی بیشتر نشه.

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افت سرعت ناگهانی و رندوم (تا حد دیال آپ) ، بدون قطع شدن لینک ، دلیلش نویزه؟ دو سه روزه که این مشکل رو دارم البته میدونم که نویز دارم ولی سابقه نداشت به این شکل بروز کنه ، نویز باعث قطع شدن لینک میشد ولی سرعت رو کم نمی کرد ، وقتی این حالت پیش میاد جز با خاموش روشن کردن مودم حل نمیشه ، کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ ربطی به دی ان اس داره یا نه؟
    واسه این گفتم رندوم چون نتونستم هیچ الگوی خاصی براش پیدا کنم (نه از نظر زمانی نه از نظر حجمی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

افت سرعت ناگهانی و رندوم (تا حد دیال آپ) ، بدون قطع شدن لینک ، دلیلش نویزه؟ دو سه روزه که این مشکل رو دارم البته میدونم که نویز دارم ولی سابقه نداشت به این شکل بروز کنه ، نویز باعث قطع شدن لینک میشد ولی سرعت رو کم نمی کرد ، وقتی این حالت پیش میاد جز با خاموش روشن کردن مودم حل نمیشه ، کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ ربطی به دی ان اس داره یا نه؟
    واسه این گفتم رندوم چون نتونستم هیچ الگوی خاصی براش پیدا کنم (نه از نظر زمانی نه از نظر حجمی)
    دوست عزیز.

ممکنه علت کند شدن بی‌دلیل سرعت اینترنت شما مربوط به سایت‌هایی باشه که مشاهده می‌کنید.

آیا از نرم‌افزارهای مدیریت ترافیک مثل NetWorx استفاده می‌کنید؟ اگه استفاده نمی‌کنید فارغ از علت این مشکلتون، به شما توصیه می‌کنم حتمن از این نرم‌افزارها استفاده کنید تا همیشه آمار لحظه‌ای سرعت اینترنت سیستمتون رو ببینید. اما اگه استفاده می‌کنید در لحظات کند شدن سرعت، این نرم‌افزارها چه سرعتی رو به شما نشون می‌دن؟

برای من به شخصه پیش اومده که هنگام بازدید از بعضی سایت‌ها یا دانلود فایل از یه سری سایت‌ها با این که صفحه اون سایت رو بستم یا دانلود اون فایل رو قطع کردم، اما همین نرم‌افزار NetWorx نشون داده که پهنای باند دانلود همچنان در حال استفاده است. بعضی وقت‌ها این وضعیت تا 10 تا 15 دقیقه یا حتی بیشتر هم ادامه پیدا کرده.

اگه پهنای باند سیستمتون مصرف نمی‌شه باید دنبال علت دیگه‌ای بود. البته نویز می‌تونه روی کاهش سرعت مؤثر باشه اما نه به این شدت که شما می‌گید.

یه سؤال. این وضعیت رو در چه حالتی پیدا می‌کنید؟ وقتی که با کابل شبکه متصل هستید یا به صورت وایرلس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •