سلام یه چند وقت نبودم چه فضایی شده این تاپیک!!!
بچه ها خوبن؟ آقا میلاد و آقا جاوید و آقا سعید و آقا علی ...؟(چه قدر آقا شد!!LOL!!(خوب همه بزرگترن چی کار کنم؟!!!
.gif)
.gif)
))
جاوید جون خون خودتو به جوش نیار!!
.gif)
یه چندتا چیز بگم:
آقا محمد به حرف مغازه دار جماعت اعتماد نکن! یعنی به حرف کسی که میبینی منفعتی تو کار براش هست اعتماد نکن! من بچه ها اینجا میدونن جزو اولین نفرایی بودم که دانگل بازیرایانه رو گرفتم ولی پسش دادم چون رفتم سراغ آنلاین بازی کردن. همین مغازه دارایی که میبینی (علی میدونه کی رو میگم!) برمیگشتن به من میگفتن اینا چیه میزنه کنسولتو میسوزونه و این حرفا بعد چند وقت که خودشون آورده بودن هی میگفتن که این دانگلا معرکست و این حرفا! اینو مطمئن باش که این حرفا باد هواست! همون جوری که بچه ها برات توضیح دادن این -- خطری که نداره هیچ یه جورایی فایده هم داره(دیدم یه جا کسی که این حرفو زده بود مسخره کرده بودی!) میدونی چرا؟ یکی از ضعف های PS3 لنز ضعیف درایوش هست. این عمل بازی از روی هارد باعث میشه که کمتر به اون فشار بیاد.
یه چیز دیگه کی گفته وقتی میگن ضد خش یعنی کلا هیچیش نمیشه؟ اتفاقا دیسک های BlueRay به خاطر فناوری فشرده سازی که توشون به کار رفته و لایه ها خیلی به هم نزدیکن با کوچکترین خراشی غیر قابل استفاده میشن و نمیشه باهاشون کار کرد(مثل CD و DVD نیست که همه باهاشون اسکی میکردن!) برا همین یه فناوری ضد خش روشون به کار رفته که اتفاقا خیلی هم به کار نمیان! برا همین موقع خرید بازی همه خیلی دوست دارن که بازی آک باشه(من ولی برام مهم نیست! نگاه میکنم ببینم خش داره یا نه!)
یه چیز دیگه(من چقدر حرف دارم و میگم یه چیز دیگه!!LOL
.gif)
(از بس نیومدم فروم مونده تو دلم!!)) امروز رفته بودم Sony Center دیدم برا تبلیغ LED و LCD هاشون از دموی بازی GrandTurismo 5 استفاده میکنن!!!
.gif)
کفم بریده بود!!
یه سوال PSN شما هم اینطوریه؟ این چند روزه روشن که میکنم Sign In میشم ولی همین که وارد بازی میشم که آنلاین بزنم Sign Out میشه!! حسرت یه بازی درست و حسابی تو دلم مونده!!
.gif)
قربون همتون
.gif)