تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 599 از 1219 اولاول ... 994995495895955965975985996006016026036096496991099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوست عزیز نظر دادن در مورد چیزی با اطلاعات غلط دادن در مورد یه چیزی زمین تا آسمون فرق می کنه ، اون عکس کاور شما تقلبی هست همیشه قبل از اینکه یه بازی منتشر بشه از این عکسا کلی می آد تو نت الان سرچ کنید عکس پلی استیشن 4 م هست !!!! همچنین بگردی کاور نید فور اسپید 45 ممکنه پیدا کنی ، بازم سرچ کنی ویندوز ده ماکروسافتم واسه دانلود پیدا می کنی !! در مورد سوالاتون هم اول دو تا بازی رو وقتی می شه با هم مقایسه کرد که جفتش اومده باشه نه اینکه یکش اومده باشه و یکی نیومده باشه ، دوما بازی یه چیز سلیقه ایه شاید شما عاشق یه بازی باشید و من ازش متنفر باشم نمونش من از بازی جی تی ای متنفرم این بازی مفت نمی ارزه ولی ده از ده گرفته و کلی هم طرفدار داره پس بازی سلیقه ایه!!!! بعدشم گفتم شاید برید تاریخ ریلیز بازی رو نگا کنید ولی ظاهرا شما منبع معتبری نمی شناسید یه سایت معتبر بهتون معرفی می کنم که احتمالا اسمشو تا حالا نشنیدید !!!!!!!!!!!!!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت خوبیه همه چی هم داره نوشته حتی تو این هفته چه بازی هایی قراره بیاد ! بازی هم که قراره بیاد سرچ کنی توش تاریخ ریلیز شو بهت می گه ، معمولا تو ایرانم بازی ها چند روز زود تر از ریلیزشون موجوده دلیلشم اینه که مغازه دارا تو ایران وای نمی ایستن تا تاریخ ریلیز جهانی بازی رو بفروشن !!!!!!!!!!!!! قیمت ها هم تو ایران به عشق فروشنده بر می گرده هیچ قانون قاعده خاصی نداره که بخوایم قیمت بازی خاصی رو بهتون بگیم ....

بعدش دعوا که نداریم من همون اول گفتم که هیچی نمی فهمم ..........
    خوب منم نمیفهمم به هم میخوریم دیگه

نه اسمشو شنیده بودم ای جی ان هم زیاد میرفتم جدیدا نمیرم اما بازم ممنون
    خوب بگو نیومده فکر کردم اومده.19 آپریل نوشته میاد.
    درباره این -- به زبان یه نوجوان 16 ساله سوم تجربی هم توضیح بده نظر قبلیمو میگم.فکر نکنی من اسکولمااااااا الان میگی یه روز میگه کپی خور میکنم یه روز میگه نمیکنم.آخه به خدا دوستام که میگن فقط میگن برو کپی خور کن راحت بازی برات میریزن تو فلش همین.اما اینجا که میام با بحثای عظیمی رو به رو میشم و واقعا نمیفهمم چیه.رک بگید من از هیچیه پلی 3 سر در نمیارم چون 2 هفتس خریدم.کار درستیه برم کپی خور کنم؟اگه آره که اون سوال قبلیامو که 2 تا بود جواب بدید.
    Last edited by MohammadT15; 06-03-2011 at 16:50.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد جان من نمی گم که -- نرم افزاری برای سخت افزار مشکلی بوجود می آره من می گم چون فریم ور دستکاری به اندازه فریم ور اصلی استیبل نیست ، برای همین مشکلاتی رو ممکنه بوجود بیاره واسه همین با -- نرم افزاری مخالفم همین ...نمونه مشکلات اولیه هم عدم پخش فیلم های بلو ری تو کاستوم فریم ور بود ! که ظاهرا بعدا این مشکل رو حل کردن ...
    جاوید جان من جواب اون دوستمون رو داده بودم ، درسته که هَک کردن کنسول باعث میشه یک مقداری چپر چلاغ کار کنه که چیز غیر عادی هم نیست - Wii هم همین طوریه . یه بازی جدید میاد باید 3000 تا پچ و IOS نصب کنی تا یه چیزی بشه !

3. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

6

والا بر اساس لینکی که sonixax عزیز گذاشته دقیقاً مثل firefox نصب میشه. فقط کافی که یک سایت که فلش داشته باشه مثل youtube رو باز کنی بعد خودش پیغام install missing plugin میده. که همونجا واست flash player رو دانلود میکنه. فقط مشکلی که هست اینه که چون سایت adobe ایران رو تحریم کرده باید از Proxy موقع تنظیمات اینترنت PS3 استفاده کنید و بعد برید install missing plugin رو بزنید

منم مشکلم با همین تحریم سایت adobe که تاحالا نتونستم نصب کنم !!! میخواستم ببینم راه دیگه نداره که از جایه دیگه دانلود کنم که اینطور که معلومه نمیشه !!!
    پس آگه امکان داره مراحل وارد کردن ------ رو کامل بگید ممنون !
    Last edited by hameddinga; 06-03-2011 at 18:13.

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

ممنون ازتون دوستان با این صحبتا بهتره اصلا کپی خور نکنمآخه ایکس باکس هم نمیتونم بگیرم بابام کلا با بازی مخالفه حالا یه ایکس باکسم بگیرم میگه ایکس باکس و پلی 3 رو گذاشتی بغل هم چی بشه
    من فکر میکنم قیمت بازیای پلی 3 رو به کاهشه الان آقا جاوید میاد 2 3 تا چک میخوابونه زیر گوشمون میگه نه.این فکر نظرمه نظر.نه دلیلی دارم نه منطقی نه منبعی هیچی فقط حس ششمم میگه بازیاش ارزون میشه در حدی که گرون ترین بازیش بشه 40 تومن(جاوید جاننن نزننننننننننن نظرمه بابا)
    درباره جی تی آی هم شرمنده خوب مریضن مگه با اعداد رومی مینویسن؟
    درباره کمبت هم باشه هر چی شما بگی این عکسی که ما گذاشتیم اصلا غیر مجازه.ولی داداش چرا نصفه نیمه جواب میدی چون نظرم با نظرت فرق داره میخوای اذیت کنی؟خوب کامل سوالامونو جواب بده دیگه
    گفتم این کمبته بهتره یا قبلیه.تو ایران اومده یا نه؟اگه اومده قیمتش چنده؟اگه هیچ کدومشم نمیدونی لااقل بگو نمیدونم فکر نکنم از قصد نمیگی
    اگه قیمت اون بازیا هم کسی بگه ممنون میشم چون برا عید میخوام یه 10 20 تا بازی بخرم میخوام قیمتا دستم بیاد پول کم نیارم
    بعد میگی هیچی نگین!
    آخه برادر من(تازه فهمیدم همسن هم هستیم!!) چجوری بازی میشه 40؟؟
    بازی در مینیموم قیمت تو آمریکا 69.99 $ هست.(درسته آقا میلاد؟) بعد چه طوری اینجا میشه 40؟ یعنی فروشنده سود نکنه؟؟
    سلام یه چند وقت نبودم چه فضایی شده این تاپیک!!!
    بچه ها خوبن؟ آقا میلاد و آقا جاوید و آقا سعید و آقا علی ...؟(چه قدر آقا شد!!LOL!!(خوب همه بزرگترن چی کار کنم؟!!!))
    جاوید جون خون خودتو به جوش نیار!!
    یه چندتا چیز بگم:
    آقا محمد به حرف مغازه دار جماعت اعتماد نکن! یعنی به حرف کسی که میبینی منفعتی تو کار براش هست اعتماد نکن! من بچه ها اینجا میدونن جزو اولین نفرایی بودم که دانگل بازیرایانه رو گرفتم ولی پسش دادم چون رفتم سراغ آنلاین بازی کردن. همین مغازه دارایی که میبینی (علی میدونه کی رو میگم!) برمیگشتن به من میگفتن اینا چیه میزنه کنسولتو میسوزونه و این حرفا بعد چند وقت که خودشون آورده بودن هی میگفتن که این دانگلا معرکست و این حرفا! اینو مطمئن باش که این حرفا باد هواست! همون جوری که بچه ها برات توضیح دادن این -- خطری که نداره هیچ یه جورایی فایده هم داره(دیدم یه جا کسی که این حرفو زده بود مسخره کرده بودی!) میدونی چرا؟ یکی از ضعف های PS3 لنز ضعیف درایوش هست. این عمل بازی از روی هارد باعث میشه که کمتر به اون فشار بیاد.
    یه چیز دیگه کی گفته وقتی میگن ضد خش یعنی کلا هیچیش نمیشه؟ اتفاقا دیسک های BlueRay به خاطر فناوری فشرده سازی که توشون به کار رفته و لایه ها خیلی به هم نزدیکن با کوچکترین خراشی غیر قابل استفاده میشن و نمیشه باهاشون کار کرد(مثل CD و DVD نیست که همه باهاشون اسکی میکردن!) برا همین یه فناوری ضد خش روشون به کار رفته که اتفاقا خیلی هم به کار نمیان! برا همین موقع خرید بازی همه خیلی دوست دارن که بازی آک باشه(من ولی برام مهم نیست! نگاه میکنم ببینم خش داره یا نه!)

یه چیز دیگه(من چقدر حرف دارم و میگم یه چیز دیگه!!LOL(از بس نیومدم فروم مونده تو دلم!!)) امروز رفته بودم Sony Center دیدم برا تبلیغ LED و LCD هاشون از دموی بازی GrandTurismo 5 استفاده میکنن!!! کفم بریده بود!!

یه سوال PSN شما هم اینطوریه؟ این چند روزه روشن که میکنم Sign In میشم ولی همین که وارد بازی میشم که آنلاین بزنم Sign Out میشه!! حسرت یه بازی درست و حسابی تو دلم مونده!!
    قربون همتون
    این سوال منم میشه جواب بدین؟ شما هم با PSN مشکل دارین؟ آقا جاوید؟

6. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lincoln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام .
    یه سوال از اساتید محترم اونم این که دیسک بازی رو بهتره موقع خاموش کردن کنسول دربیاریم یا بمونه تو خودش؟
    در ضمن نظرتون راجع به لنز بلوری ps3 چیه؟ چون واسه من که کنسول رو -- نکردم مهمه بدونم از لحاظ قدرت و دوام لنز درایو ps3 چه جوریاس؟؟ رفته رفته ضعیف میشه یا نه؟
    خیلی ممنون بابت راهنمایی

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

ممنون ازتون دوستان با این صحبتا بهتره اصلا کپی خور نکنمآخه ایکس باکس هم نمیتونم بگیرم بابام کلا با بازی مخالفه حالا یه ایکس باکسم بگیرم میگه ایکس باکس و پلی 3 رو گذاشتی بغل هم چی بشه
    من فکر میکنم قیمت بازیای پلی 3 رو به کاهشه الان آقا جاوید میاد 2 3 تا چک میخوابونه زیر گوشمون میگه نه.این فکر نظرمه نظر.نه دلیلی دارم نه منطقی نه منبعی هیچی فقط حس ششمم میگه بازیاش ارزون میشه در حدی که گرون ترین بازیش بشه 40 تومن(جاوید جاننن نزننننننننننن نظرمه بابا)
    درباره جی تی آی هم شرمنده خوب مریضن مگه با اعداد رومی مینویسن؟
    درباره کمبت هم باشه هر چی شما بگی این عکسی که ما گذاشتیم اصلا غیر مجازه.ولی داداش چرا نصفه نیمه جواب میدی چون نظرم با نظرت فرق داره میخوای اذیت کنی؟خوب کامل سوالامونو جواب بده دیگه
    گفتم این کمبته بهتره یا قبلیه.تو ایران اومده یا نه؟اگه اومده قیمتش چنده؟اگه هیچ کدومشم نمیدونی لااقل بگو نمیدونم فکر نکنم از قصد نمیگی
    اگه قیمت اون بازیا هم کسی بگه ممنون میشم چون برا عید میخوام یه 10 20 تا بازی بخرم میخوام قیمتا دستم بیاد پول کم نیارم
    بزار خيالتو راحت كنم!!!
    حالا كه شك داري به اينكه اورجينال بازي كني يا كپي؟؟؟و اينكه ميترسي به كنسولت صدمه وارد شه!!!خب اورجينال بازي كن و كپي خور كردنو ولش كن تا فكرت آسوده باشه---(البته منظورم اين نيست كه ه-ك به كنسول صدمه ميزنه---چون به دلت افتاده و ترس داري ميگم كپي نكن)
    در مورد كمبت و دي سي بازي بدي نيست كاراكتراي جالبي داره و هر كدوم دو تا فينيش دارن كه زدنشون راحته!!!البته من هنوز نتونستم با ووندر وومن فينيش بزنم!!!
    هر كدوم از شخصيتها فنهاي جالبي دارن و تو بازي خون هم وجود داره و اينكه لباساشون پاره ميشه و صورت و بدنشون هم زخمي ميشه!!!
    در كل بازي خوبيه نسبت به تيكن 6!!!تيكن نسخه آخري خيلي نااميدم كرد!!!به نظر من خوب بود به جاي اينكه اينهمه كاراكتر عجيب و غريب تو بازي قرار بدن بيشتر به موضوع و داستان توجه ميشد---من با تيكن 2 خيلي حال كردم و ميكنم!!!چون شخصيتهاي جالب و دوست داشتني داره و هر كدوم جذابيته خاصي دارن!!!فضاها و دموها و ---هم كاملا طبيعي و منطقيه!!!خيلي دوست دارم همين تيكن 2 رو با گرافيك روز بازسازي كنن!!!البته هر كدوم از نسخه ها ويژگي خوبه خودشونو دارن اما تيكن 2 به نظر من بي نقص تر بود!!!
    حالا اگه خيلي كمبت دوست داري ايني كه گفتمو بگير بازي كن خوشت نيود ميبري عوض ميكني---
    نسخه نهمي هم هنوز فكر نكنم اومده باشه!!!واسه همين كسي نميتونه نظر بده---
    Last edited by BATMAN-LOVE; 06-03-2011 at 19:55.

9. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام .
    یه سوال از اساتید محترم اونم این که دیسک بازی رو بهتره موقع خاموش کردن کنسول دربیاریم یا بمونه تو خودش؟
    در ضمن نظرتون راجع به لنز بلوری ps3 چیه؟ چون واسه من که کنسول رو -- نکردم مهمه بدونم از لحاظ قدرت و دوام لنز درایو ps3 چه جوریاس؟؟ رفته رفته ضعیف میشه یا نه؟
    خیلی ممنون بابت راهنمایی
    سلام
    فرقی نمیکنه دیسک رو خارج کنی یا بذاری داخل بمونه ... هیچ ضرری نداره برای کنسول.
    در مورد دوام لنز هم باید بگم هر چیزی عمری داره؛ اما اگر درست استفاده بشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد .. لنز PS2 من بعد از 10 سال داره مثل ساعت کار میکنه..
    موفق باشید

11. 6 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بعد میگی هیچی نگین!
    بازی در مینیموم قیمت تو آمریکا 69.99 $ هست.(درسته آقا میلاد؟) بعد چه طوری اینجا میشه 40؟ یعنی فروشنده سود نکنه؟؟
    بستگی به بازی داره ، اگر قدیمی باشه و در عین حال نو باشه تا 1000 دلار هم قیمتش میره بالا - مثلا الان Resident Evil Code Veronica اگر بتونید یه دونه آکبندش رو پیدا کنید 999 دلار پولشه .

اگر قدیمی و دست دوم باشه از 5 تا 15 دلار و اگر یه مقداری قدیمی باشه و نو قیمتش حد اقل 50 دلار هستش مثل متال گیر 4 .

جدید ها هم که از 70 دلار شروع میشه - تازه توی اروپا که میاد به خاطر مالیات و گمرک و این حرفها ، همین اعداد رو باید به یورو پرداخت کنید ، یعنی چون ارزش یورو بیشتر از دلار هستش قیمتش کمتر نمیشه

13. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بعد میگی هیچی نگین!

این سوال منم میشه جواب بدین؟ شما هم با PSN مشکل دارین؟ آقا جاوید؟
    من امروز ظهر کیل زون سه رو آنلاین بازی کردم مشکلی نداشتم ، این کیل زون سه آنلاینش خیلی نامردیه و محیطشم خیلی کوچیکه : ( فاز نمی ده آنلاین دوش با حال تر بود ....

15. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بهترین دانگل برای ps3 چی هست ؟ من شنیدم ps3 break خیلی خوبه.
    این سایت ایرانی داره اینو میفروشه به نظرتون خوبه بگیرم یا مارک بهتری هم هست ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by You Were Mine; 06-03-2011 at 23:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •