تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 599 از 870 اولاول ... 99499549589595596597598599600601602603609649699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا درباره این سایت نوکیا بگم که گاف زیاد داره زیاد بهش اعتماد نکنین:

1. اصلا 5700 توی لیست محصولات تولیدیش نیست!!!

2. گوشی 6120 رو تو مشخصاتش گفته که تا مموری 2gb بیشتر ساپورت نمیکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی توی لیست گوشی هایی که مموری 4gb نوکیا رو ساپورت می کنن اسم 6120 هست

کد:
    دیگه از این سوتی بزرگتر می خواین !!!

بعدش برای این 6120 رو مثال زدم که از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری کاملا مشابه 5700 خودمون هست.

مرسی
    درسته
    نوكيا از اين كارا زياد ميكنه
    من خودم يه گوشي سامسونگ داشتم نوشته بود تا 1 گيگ ساپورت ميكنه ولي من توش دو گيگ انداختم و پر هم كردم
    ولي بعضي از آقايون ميان بدون اطلاعات قبلي و يا تست كردن با ديدن يه مشخصات ميگن كه تا دو گيگ ساپورت ميكنه
    هر كي 4 گيگ خريد ساپورت نكرد بياد من جلوي خودش ميذارم تو گوشيم و تا خرخره پرش ميكنم هيچ اتفاقي هم نميفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چرا اینجا همه با هم دارن دعوا می کنند ؟

مقایسه ی سالم خیلی خوبه !
    ولی دعوا کاملا مخالفم !
    اينجا كسي دعوا نداره ولي اگه خواستي دعوا هم مي كنيم...

الان 2،3 روزه که وقتی گوشیو به کامپیوتر از طریق usb متصل می کنم وقتی جدا می کنم گوشی هنگ می کنه،باید باطریو در بیارم.قاط زدم از چی می تونه باشه؟
    فكر كنم شما گوشيتونو در حالت data transfer به pc وصل مي كنيد كه در اين صورت بايد حدود 10 ثانيه پس از كشيدن گوشي از كامپيوتر صبر كنيد در غير اين صورت يا اگه با صبر كردن هم حل نشد يه بكاپ بگير بعد مستر ريست كن... در اين صورت مطمئنا درست ميشه....ولي اگه دوستان راه ديگه اي هم بلدن بگن....

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

درسته
    نوكيا از اين كارا زياد ميكنه
    من خودم يه گوشي سامسونگ داشتم نوشته بود تا 1 گيگ ساپورت ميكنه ولي من توش دو گيگ انداختم و پر هم كردم
    ولي بعضي از آقايون ميان بدون اطلاعات قبلي و يا تست كردن با ديدن يه مشخصات ميگن كه تا دو گيگ ساپورت ميكنه
    هر كي 4 گيگ خريد ساپورت نكرد بياد من جلوي خودش ميذارم تو گوشيم و تا خرخره پرش ميكنم هيچ اتفاقي هم نميفته
    نميدونم ولي شما تو ذهنت مي توني سامسونگ در پيتو با نوكيا مقايسه كني؟؟؟
    منظورت از اطلاعات قبلي تجربست؟؟؟؟ در اين صورت من در مورد انداختن رم 4 فعلا هيچگونه تجربه اي ندارم ولي من نوكيارو يه سايت رسمي ميشناسم و حرفش به هر حال واسم سنده...و بر اساس همين سايت هم پست ميدم...
    در غير اينصورت هيچ جايي ننوشته كه تا 4 ساپورت مي كنه...
    شما مي خواين حرف خودتونو كه رسمي نيستو به كرسي بنشوني؟؟؟ باشه...اينم ميگم كه بحث به كل تموم شه...
    ملت... اين گوشي به گفته ي اين آقا 4 گيگو عالي و بدون كم شدن سرعت و اتفاقات ديگه ساپورت مي كنه همه بريد بخريد ولي اگه كار نكرد و مفت مفت 28 هزار تومن ريختيد تو جوب ramتونو بدين به اين آقا ...
    ولي بنده تا امتحان نكنم اين حرف ها رو قبول ندارم...شما هم خودتون مي دونيد....
    Last edited by Behzad_v3; 06-05-2008 at 13:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    خسته نباشيد
    من نميدونم چرا اين 2 يا 3 روزي كه گوشي رو خريدم تو يك ساعت گوشي شارژ كامل ميشه و تا 3.5 ساعت هم كامل آهنگ پخش ميكنه ولي اون درجه اي كه ميگه چقدر ظرفيت باطري داره هميشه بالاي بالاست و هيچ وقت پايين نمياد
    باي

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    خسته نباشيد
    من نميدونم چرا اين 2 يا 3 روزي كه گوشي رو خريدم تو يك ساعت گوشي شارژ كامل ميشه و تا 3.5 ساعت هم كامل آهنگ پخش ميكنه ولي اون درجه اي كه ميگه چقدر ظرفيت باطري داره هميشه بالاي بالاست و هيچ وقت پايين نمياد
    باي
    شما از اين اتفاق ناراحتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه والا
    من حاضرم باتري و شارژر گوشيمو با شما عوض كنم.... (فقط به خاطر مشكل شما... وگرنه من كه مشكلي ندارم...)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

هی بزنید تو سر و کله هم راستی رفتم پیدا کردم اون کلید وسطی توی هدست 5700 چیه
    رلستی آخرش به کجا میرسین نمیدونم
    کلید وسط چه کاری انجام میده؟

ما که تا حالا نفهمیدیم برای چیه ..اضلا ممکنه کار خاصی انجام نده ...

نميدونم ولي شما تو ذهنت مي توني سامسونگ در پيتو با نوكيا مقايسه كني؟؟؟
    منظورت از اطلاعات قبلي تجربست؟؟؟؟ در اين صورت من در مورد انداختن رم 4 فعلا هيچگونه تجربه اي ندارم ولي من نوكيارو يه سايت رسمي ميشناسم و حرفش به هر حال واسم سنده...و بر اساس همين سايت هم پست ميدم...
    در غير اينصورت هيچ جايي ننوشته كه تا 4 ساپورت مي كنه...
    شما مي خواين حرف خودتونو كه رسمي نيستو به كرسي بنشوني؟؟؟ باشه...اينم ميگم كه بحث به كل تموم شه...
    ملت... اين گوشي به گفته ي اين آقا 4 گيگو عالي و بدون كم شدن سرعت و اتفاقات ديگه ساپورت مي كنه همه بريد بخريد ولي اگه كار نكرد و مفت مفت 28 هزار تومن ريختيد تو جوب ramتونو بدين به اين آقا ...
    ولي بنده تا امتحان نكنم اين حرف ها رو قبول ندارم...شما هم خودتون مي دونيد....
    شما کلا مشکل داری با همه ...اگر همه پی سی هم جمع بشن و بگن که تا 4 گیگ ساپورت میکنه شما گوش نمیکنی !!
    تازه گوشی e250 ساسمونگ دره پیت که شما میگی قانونا نباید تا 512 بیشتر ساپورت کنه ..من 1 گیگ انداختم روش کاملا جواب داد ...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بچه ها يه سوالي دارم... راستش فكر مي كنم كه شارژر گوشيمو عوض كردن(تو مغازه)
    شارژر گوشي من از اين كوچولوهاس...
    اينم عكسش...

مي خواستم بدونم واسه شما هم همين طوريه؟؟؟؟‌آخه تو سايت نوكيا اينو به عنوان شارژر مسافرتي معرفي كرده نه شارژر اصليش....

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ما که تا حالا نفهمیدیم برای چیه ..اضلا ممکنه کار خاصی انجام نده ...

شما کلا مشکل داری با همه ...اگر همه پی سی هم جمع بشن و بگن که تا 4 گیگ ساپورت میکنه شما گوش نمیکنی !!
    تازه گوشی e250 ساسمونگ دره پیت که شما میگی قانونا نباید تا 512 بیشتر ساپورت کنه ..من 1 گیگ انداختم روش کاملا جواب داد ...
    من نميگم جواب نمي ده من ميگم اين گوشي تو 4 گيگ پر هنگش بيشتر مي شه و سرعتش كمتر....
    من با همه مشكل دارم چون حرف حقو ميزنم... مي توني بگي بنم كنن... ولي من هيچ خطايي انجام ندادم كه كسي بخواد ازم خرده بگيره فقط ميگم كه نوكيا اين گوشيو تا 2 گيگ معرفي كرده... تو پست قبلم هم گفتم كه همه مي تونن برن بخرن... ولي متاسفانه حتي يك نفر تو اين كلوپ 4 گيگ نداره كه در طول زمان ببينه اين گوشي با رم 4 چه ميكنه...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ضمنا بالاخره فهميدم اين جريان گوشي هاي 5700هاي بلك چي بود... اين گوشي ها مثل ساير گوشيهاي چيني ساخت چين هستند و به هيچ وجه نوكيا اين گوشي رو نساخته.... مثل اكثر گوشي هاي چيني كه شبيه به مدل هاي نوكيا هستند اينم عكسش... ببخشيد كه بزرگه چون اگه اديتش مي كردم بايد دوباره آپلودش ميكردم...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام....
    بالاخره ايمان آوردم.... ايمان آوردم...
    بالاخره يه منبع معتبر پيدا كردم كه نوشته باشه تا 4 گيگ ساپورت مي كنه... خيلي تلاش كردم ولي بالاخره تو همون سايت نوكيا پيدا كردم البته نه قسمت آسياش... نوشته كاراييب.....
    شما هم نگاه كنيد....
    کد:
    نگاه كنيد من از اول گفتم يه منبع معتبر بدين ولي همه گفتين كه من مي دونم ميخونه وقتي هم كه ميگفتم منبعت چيه مي گفتين... مي خونه ديگه ولي مني كه خودم ميگفتم كه نه بعد از مشاهده ي مطلب از منبعي معتبر قبول كردم... دوستان خودتون سعي كنيد يكممم شده منطقي باشينو رو هوا حرف نزنيد(همچنين نگيد كه همه با من مشكل دارن....)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •