تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 599 از 616 اولاول ... 99499549589595596597598599600601602603609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه کسی تو مقطع ارشد که مجازش 6 ترم هست ، 6 ترم تموم نکنه و با مجوز نظام وظیفه 1 سال سنوات بگیره بعد اینکه فارغ التحصیل شد ، اون 1 سالی رو که نظام وظیفه بعد فارغ التحصیلی وقت میده رو داره ؟ یا چون از 1 سال سنوات اضافه استفاده کرده بعد فارغ التحصیلی بلافاصله باید دفترچه پست کنه ؟
    Last edited by MOHAMMAD2010; 17-11-2015 at 15:58.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

با سلام
    دوستان من ترم آخر کارشناسی هستم ... ثبت نام ارشد آذرماه هست ... امتحانش هم اردیبهشت 95 ... من دیگه بهمن ماه فارغ التحصیل میشم ... آیا بعد از فارغ التحصیلی یک بار دیگه امکان ثبت نام برای ارشد و شرکت در آزمون هست یا خیر ؟
    یعنی ملاک زمان ثبت نام هست یا زمان امتحان هست ؟ چون من در حین تحصیل دارم ثبت نام میکنم ... و امتحانش هم زمانی هست که من دیگه 4 ماهه فارغ التحصیل شدم

ضمن اینکه من پارسال یک بار بصورت آزمایشی شرکت کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگه کسی تو مقطع ارشد که مجازش 6 ترم هست ، 6 ترم تموم نکنه و با مجوز نظام وظیفه 1 سال سنوات بگیره بعد اینکه فارغ التحصیل شد ، اون 1 سالی رو که نظام وظیفه بعد فارغ التحصیلی وقت میده رو داره ؟ یا چون از 1 سال سنوات اضافه استفاده کرده بعد فارغ التحصیلی بلافاصله باید دفترچه پست کنه ؟

قانونا باید بتوانید استفاده کنید و نباید مشکلی باشد ، جهت اطمینان از سازمان وظیفه عمومی سوال کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

قانونا باید بتوانید استفاده کنید و نباید مشکلی باشد ، جهت اطمینان از سازمان وظیفه عمومی سوال کنید.

5. این کاربر از navid oc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان من ترم آخر کارشناسی هستم ... ثبت نام ارشد آذرماه هست ... امتحانش هم اردیبهشت 95 ... من دیگه بهمن ماه فارغ التحصیل میشم ... آیا بعد از فارغ التحصیلی یک بار دیگه امکان ثبت نام برای ارشد و شرکت در آزمون هست یا خیر ؟
    یعنی ملاک زمان ثبت نام هست یا زمان امتحان هست ؟ چون من در حین تحصیل دارم ثبت نام میکنم ... و امتحانش هم زمانی هست که من دیگه 4 ماهه فارغ التحصیل شدم

سوال شما را دقیقا متوجه نشدم ، شما ثس از فراغت یک سال فرصت دارید ، یعنی تا بهمن ماه ۹۵ فرجه دارید.

7. این کاربر از navid oc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام

عزیز به صورت کلی
    شما بعد از فارغ التحصیلی
    یعنی زمانی که کارای فارغ التحصیلی رو انجام میدید و نمرات کامل اومده باشه
    بالای مدرک موقت یه تاریخ فارغ التحصیلی خورده
    از اون تاریخ به مدت 1 سال وقت دارید دفترچه پست کنید

حالا از زمان فارغ‌التحصیل تا یکسال بعد هرکاری دلتون بخواد میتونید انجام بدید
    زمان آزمون و ثبت نام و.... مهم نیست
    شما بعد فارغ التحصیلی به مدت 1 سال میتونید کارهاتون رو انجام بدید

Sent from my D6502 using Tapatalk

9. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TheGnomonWorkshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من بهمن پارسال فارغ التحصیل شدم
    با توجه به اینکه تاریخ ارشد عوض شد و رفت توی اردیبهشت ، 1 سال بیشتر میشه مهلتم
    میخواستم بدونم حالا تکلیف چیه؟
    این چند ماه بعد جز همون 1 سال حساب میشه یا باید دفترچه بفرستم و زمان اعزاممو تمدید کنم؟
    مرسی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من بهمن پارسال فارغ التحصیل شدم
    با توجه به اینکه تاریخ ارشد عوض شد و رفت توی اردیبهشت ، 1 سال بیشتر میشه مهلتم
    میخواستم بدونم حالا تکلیف چیه؟
    این چند ماه بعد جز همون 1 سال حساب میشه یا باید دفترچه بفرستم و زمان اعزاممو تمدید کنم؟
    مرسی
    این چندماه هم جزء اون یک سال حساب میشه. شما در هر صورتی بعد از فارغ التحصیلی یک سال وقت دارین برای ارسال دفترچه

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من خرداد امسال در مقطع کارشناسی فارغ التحصیلی شدم میخواستم بدونم مهلت یک ساله معرفی آیا یک سال تقویمی هست یا یک ساله تحصیلی(یعنی تا پایان شریور سال بعد)؟
    ممنون

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من خرداد امسال در مقطع کارشناسی فارغ التحصیلی شدم میخواستم بدونم مهلت یک ساله معرفی آیا یک سال تقویمی هست یا یک ساله تحصیلی(یعنی تا پایان شریور سال بعد)؟
    ممنون
    یک سال تقویمی به اصطلاح 12 ماه تمام
    روی برگه فارغ التحصیلی و یا همون مدرکتون هرتاریخ فارغ التحصیلی خورده شما 1 سال وقت دارید دفترچه پست کنید

Sent from my D6502 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •