تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 598 از 983 اولاول ... 98498548588594595596597598599600601602608648698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

داره خودمونی میشه aa_160's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من دوتا كامپيوتر رو با كابل كراس به هم وصل كردم تو هر دوتاشم كانتر 1.9 و 1.6 رو دارم چجوري ميشه باهم تحت LAN بازي كنيم
    ويندوز من XP با سرويس پك 3 هست اگه به صورت تصويري توضيح بديد ممنون مي شم!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی نبودددددددد
    Windows xp sp3
    دویت عزیز ویندوزت مشکل داره باید عوضش کنی چون مشکل اصلیت ویندوزه چندین نفر دیگه هم مثل شما بودند مشکلشون حل شد
    دوست عزیز سلام
    اگه بگی این فای توی کدوم پوشه هستش برات آپلودش میکنم.
    البته خیلی به اون هم نیاز نداری چون من خودم فایل های صوتی کانتر 1.6 رو توی سورس اضافه کردم و تا موقعی که نخوای آنلاین بازی کنی مشکل خاصی نداره ولی موقع آنلاین بازی کردن باعث میشه که برای وصل شدن به هر سرور تعداد زیادی فایل صوتی رو دانلود کنی. __________________
    ممنون از راهنمایت و کمکت خوشبختانه دیروز همینجوری گشتم تو اینترنت از سایت fps banana دان کردم خیلی خوب بود واقعا" ازتون تشکر میکنم نمیدونم چرا این هموطنامون این بازی رو فارسی کردند کاشکی حداقل یه کم به بازی هیجا میدادند بازی خیلی ساکت هست

من یه ساله که کانتر 1.6 رو انلاین بازی میکنم و مرتب بجز چند هفته اخیر به اینجا سر میزنم خدایش کانتر 1.6 حال میده وعیب های زیادی از قبیل باگ زیاد و دارابود گرافیک پایین و از همه مهمتر که اعصابمو خورد کرده کدهای تقلب که اگه چند دفعه انلاین بازی کننند دوستان میفهمند چقدر ناکس تو این بازی ها وجود داره

با سپاس

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

قابلی نداشت دوست عزیز .
    من که کاری نتونستم برا انجام بدم.
    البته تغییر این فایل های صوتی کار بدی هم نیست . من خودم یه مدت حوصله داشتم نشستم خیلی از فایل های صوتیش و با صدای خودم درست کردو و وقتی با دوستان بازی میکردیم از اون فایل ها استفاده میکردیم و کلی میخندیدیم.(البته دوبله ما +18 بود) بعد هم دست آخر یه بار آبرو ریزی شد مجبور شدیم حذفشون کنیم.
    .
    .
    .
    راستی من یه مشکل جدید دارم. موقع وارد شدن به خیلی از سرور ها یه ارور توی مایه های زیر میبینم:
    steam validation rejected
    نمیدونم درست نوشتم یا نه ولی یه چیزی تو این مایه هاس. کسی میدونه مال چیه؟ چه جوری میشه حلش کرد؟

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

آقا من دیگه نمیتونم آنلاین بازی کنم
    از هر سروری کیک میشم!
    ولی چند روز پیش میتونستم بازی کنم
    هیچ کاری هم انجام ندادم که بخواد خراب بشه
    مشکل کجاست؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

راستی کسی میدونه نقشه های بازی کانتر رو با چه برنامه ای درست میکنن.
    آموزش ابتدایی در این مورد ندارین؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من دوتا كامپيوتر رو با كابل كراس به هم وصل كردم تو هر دوتاشم كانتر 1.9 و 1.6 رو دارم چجوري ميشه باهم تحت LAN بازي كنيم
    ويندوز من XP با سرويس پك 3 هست اگه به صورت تصويري توضيح بديد ممنون مي شم!!!
    اگه این کار ها رو انجام دادی که دیگه کاری نمونده.
    فقط کافیه یکی از کامپیوتر ها بازی رو شروع کنه و از توی کامپیوتر دیگه در قسمت find server گزینه lan رو انتخاب کنی و وارد بازی بشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی کسی میدونه نقشه های بازی کانتر رو با چه برنامه ای درست میکنن.
    آموزش ابتدایی در این مورد ندارین؟

سلام نقشه ها کانتر با برنامه hammer درست می کنند کانتر سورس هم با نرم افزار source sdk

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام نقشه ها کانتر با برنامه hammer درست می کنند کانتر سورس هم با نرم افزار source sdk
    سلام دوست عزیز
    لینک دانلود برنامه دوم رو برای کانتر سورس میتونی بهم بدی من خودم نتونستم پیدا کنم

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

دویت عزیز ویندوزت مشکل داره باید عوضش کنی چون مشکل اصلیت ویندوزه چندین نفر دیگه هم مثل شما بودند مشکلشون حل شد

ممنون از راهنمایت و کمکت خوشبختانه دیروز همینجوری گشتم تو اینترنت از سایت fps banana دان کردم خیلی خوب بود واقعا" ازتون تشکر میکنم نمیدونم چرا این هموطنامون این بازی رو فارسی کردند کاشکی حداقل یه کم به بازی هیجا میدادند بازی خیلی ساکت هست

من یه ساله که کانتر 1.6 رو انلاین بازی میکنم و مرتب بجز چند هفته اخیر به اینجا سر میزنم خدایش کانتر 1.6 حال میده وعیب های زیادی از قبیل باگ زیاد و دارابود گرافیک پایین و از همه مهمتر که اعصابمو خورد کرده کدهای تقلب که اگه چند دفعه انلاین بازی کننند دوستان میفهمند چقدر ناکس تو این بازی ها وجود داره

با سپاس
    قبلا گفتم باز هم میگم که کانتر کد تقلب نداره و اون چیزی که شما بهش میگید کد چیزی تو مایه های ترینر هستش.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قابلی نداشت دوست عزیز .
    من که کاری نتونستم برا انجام بدم.
    البته تغییر این فایل های صوتی کار بدی هم نیست . من خودم یه مدت حوصله داشتم نشستم خیلی از فایل های صوتیش و با صدای خودم درست کردو و وقتی با دوستان بازی میکردیم از اون فایل ها استفاده میکردیم و کلی میخندیدیم.(البته دوبله ما +18 بود) بعد هم دست آخر یه بار آبرو ریزی شد مجبور شدیم حذفشون کنیم.
    .
    .
    .
    راستی من یه مشکل جدید دارم. موقع وارد شدن به خیلی از سرور ها یه ارور توی مایه های زیر میبینم:
    steam validation rejected
    نمیدونم درست نوشتم یا نه ولی یه چیزی تو این مایه هاس. کسی میدونه مال چیه؟ چه جوری میشه حلش کرد؟
    ما خاک پایتیم البته برای خودمون و دوستان دوبله کنیم عیب نداره مثلا" منهم pes 6 رو کلی تغییرات دادم تو دوستام مثل شما یه بدشانسی اوردیم
    درمورد اخطارت هم باید بگم شما به سرورهای خارجی وصل شدید که باید نسخه اورجینال بازی کانتر رو داشته باشید تا بتونید بازی کنید

Hessam_7800gtx جان
    کانتر داره و شما نمیدونید هم کد و هم وال یا فری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •