سلام
من دوتا كامپيوتر رو با كابل كراس به هم وصل كردم تو هر دوتاشم كانتر 1.9 و 1.6 رو دارم چجوري ميشه باهم تحت LAN بازي كنيم
ويندوز من XP با سرويس پك 3 هست اگه به صورت تصويري توضيح بديد ممنون مي شم!!!
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
من دوتا كامپيوتر رو با كابل كراس به هم وصل كردم تو هر دوتاشم كانتر 1.9 و 1.6 رو دارم چجوري ميشه باهم تحت LAN بازي كنيم
ويندوز من XP با سرويس پك 3 هست اگه به صورت تصويري توضيح بديد ممنون مي شم!!!
دویت عزیز ویندوزت مشکل داره باید عوضش کنی چون مشکل اصلیت ویندوزه چندین نفر دیگه هم مثل شما بودند مشکلشون حل شد
ممنون از راهنمایت و کمکت خوشبختانه دیروز همینجوری گشتم تو اینترنت از سایت fps banana دان کردم خیلی خوب بود واقعا" ازتون تشکر میکنم نمیدونم چرا این هموطنامون این بازی رو فارسی کردند کاشکی حداقل یه کم به بازی هیجا میدادند بازی خیلی ساکت هستدوست عزیز سلام
اگه بگی این فای توی کدوم پوشه هستش برات آپلودش میکنم.
البته خیلی به اون هم نیاز نداری چون من خودم فایل های صوتی کانتر 1.6 رو توی سورس اضافه کردم و تا موقعی که نخوای آنلاین بازی کنی مشکل خاصی نداره ولی موقع آنلاین بازی کردن باعث میشه که برای وصل شدن به هر سرور تعداد زیادی فایل صوتی رو دانلود کنی. __________________
من یه ساله که کانتر 1.6 رو انلاین بازی میکنم و مرتب بجز چند هفته اخیر به اینجا سر میزنم خدایش کانتر 1.6 حال میده وعیب های زیادی از قبیل باگ زیاد و دارابود گرافیک پایین و از همه مهمتر که اعصابمو خورد کرده کدهای تقلب که اگه چند دفعه انلاین بازی کننند دوستان میفهمند چقدر ناکس تو این بازی ها وجود داره
با سپاس
قابلی نداشت دوست عزیز .
من که کاری نتونستم برا انجام بدم.
البته تغییر این فایل های صوتی کار بدی هم نیست . من خودم یه مدت حوصله داشتم نشستم خیلی از فایل های صوتیش و با صدای خودم درست کردو و وقتی با دوستان بازی میکردیم از اون فایل ها استفاده میکردیم و کلی میخندیدیم.(البته دوبله ما +18 بود) بعد هم دست آخر یه بار آبرو ریزی شد مجبور شدیم حذفشون کنیم.
.
.
.
راستی من یه مشکل جدید دارم. موقع وارد شدن به خیلی از سرور ها یه ارور توی مایه های زیر میبینم:
steam validation rejected
نمیدونم درست نوشتم یا نه ولی یه چیزی تو این مایه هاس. کسی میدونه مال چیه؟ چه جوری میشه حلش کرد؟
آقا من دیگه نمیتونم آنلاین بازی کنم
از هر سروری کیک میشم!
ولی چند روز پیش میتونستم بازی کنم
هیچ کاری هم انجام ندادم که بخواد خراب بشه
مشکل کجاست؟
راستی کسی میدونه نقشه های بازی کانتر رو با چه برنامه ای درست میکنن.
آموزش ابتدایی در این مورد ندارین؟
اگه این کار ها رو انجام دادی که دیگه کاری نمونده.
فقط کافیه یکی از کامپیوتر ها بازی رو شروع کنه و از توی کامپیوتر دیگه در قسمت find server گزینه lan رو انتخاب کنی و وارد بازی بشی.
سلام نقشه ها کانتر با برنامه hammer درست می کنند کانتر سورس هم با نرم افزار source sdk
سلام دوست عزیز
لینک دانلود برنامه دوم رو برای کانتر سورس میتونی بهم بدی من خودم نتونستم پیدا کنم
قبلا گفتم باز هم میگم که کانتر کد تقلب نداره و اون چیزی که شما بهش میگید کد چیزی تو مایه های ترینر هستش.
ما خاک پایتیم البته برای خودمون و دوستان دوبله کنیم عیب نداره مثلا" منهم pes 6 رو کلی تغییرات دادم تو دوستام مثل شما یه بدشانسی اوردیم![]()
درمورد اخطارت هم باید بگم شما به سرورهای خارجی وصل شدید که باید نسخه اورجینال بازی کانتر رو داشته باشید تا بتونید بازی کنید
Hessam_7800gtx جان
کانتر داره و شما نمیدونید هم کد و هم وال یا فری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)