روی730کیلوبیت
که تا 83 کیلوبایت میره
البته بخوای زیاد هم میکنن ولی از دانلود کم میکنن
روی730کیلوبیت
که تا 83 کیلوبایت میره
البته بخوای زیاد هم میکنن ولی از دانلود کم میکنن
Last edited by supermax15; 25-11-2016 at 13:25.
ممنون
شما خودتون با شاتل اسكايپ انجام داديد؟ مشكلي نداره؟
پارس انلاين كه خيلي بد بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون
شما خودتون با شاتل اسكايپ انجام داديد؟ مشكلي نداره؟
پارس انلاين كه خيلي بد بود برام
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز منم حدود دو سه سال پیش زمانی که پارس آنلاین داشتم با اسکایپ داشتم یعنی به هیچ عنوان نشد من یک بار بدون مشکل مثلا 10 دقیقه بتونم با اسکایپ صحبت کنم.
قبلش های وب داشتم که واقعا عالی بود حداقل اون موقع که من داشتم عالی بود (البته اون موقع اسمش داده گستر عصر نوین بود که بهش می گفتن نوین نت).
بعد از اینکه نوین نت طی 6 ماه دو بار تعرفه هاشو زیاد کرد و ححجمشم کم کرد دیگه نتونستم تحمل کنم و اومدم پارس آنلاین به خاطر تعرفه بهتری که داشت.
انصافا پارس آنلاین هیچ مشکلی از بابت دانلود و وب گردی و ... نداشت ولی به شدت با اسکایپ و نرم افزارهای پیام رسان مشکل داست که خودتونم گفتید.
من چند دفعه باهاشون صحبن کردم ولی زیر بار نرفتند.
من بعد از پرس و جوهای فراوان متوجه شدم که مشکل سراسری هست (در واقع مشکل رو ایجاد کردند).طبق بررسی که من انجام دادن اینا اومدن یه سیستمی راه انداختند (شبیه فایروال سخت افزاری) که هدر یا سرآیند بسته های ارسالی رو بررسی می کنه و در صورتی که نوع بسته مربوز به نرم افزارهای پیام رسان باشه (بسته های صوت و تصویر) درش اختلال ایجاد می کنند و بسته شما به طرف مقابل نمی رسه و ارتباطتون دچار مشکل میشه.
تاکید می کنم که طبق بررسی که من انجام دادم این مشکل تا حدود زیادی سراسری بود و من بعد از های وب با هیچ ISP دیگری نتونستم درست و حسابی با اسکایپ صحبت کنم.
بعد هم که رفتم سمت app های موبایل مثل وایبر و ....
اظلاعات زیادی درباره اینکه چجوری این مشکل به وجود میاد و چجوری میشه تا حدودی (نه صد در صد) حلش کرد دارم که حقیقتا حوصله توضیحشو ندارم.
فقط بهت بگم که یکی از راه حلهایی که تا حدود 50 درصد دست شما و 50 درصد دست شرکت زیرساخته و میتونه مشکل مکالمه با اسکایپ رو تا حدودی حل کنه اینه که ببینید کدوم مسیر ارتباطی کمتر با اسکایپ مشکل داره و بعد ببینید شرکت ارتبازات زیرساخت اون مسیر رو به کدوم شرکت داده.البته ممکنه شما ازون شرکت سرویس بگیری و فرداش مسیر ارتباطی شرکت عوض بشه.
کلا میخوام بگم این مشکلی که با اسکایپ دارید مشکل پروتکلی هست و عمدا هم ایجاد شده و احتمال بالای 90 درصد با بقیه ISP ها هم همین مشکل رو خواهید داشت.
درود. شما سرویس جشنواره داری؟
سرعت دانلود از سرور خارجی هم میگن رو 4-5 مگ محدود شده درسته؟
____
از بقیه دوستان اگر کسی سرویس جشنواره داره ممنون میشم معایبش رو بگه
سلام
این 200مگ که شاتل هدیه میده به کاربر بعد از اتمام ترافیک ماهانه
آیا بعد از ترافیک کاه بعدش کم میشه؟؟؟
سپاس
بچه ها رنج IP های شاتل چیاس ؟ من فقط 151.240 رو میدونم..
دوستان شاتل سرعت اكو رو اسمي ميبنده يا بالاتر؟
سرعت دانلود از اپلود سنتر شاتل بین 30 تا 50 است بعد طرح میزارن دانلود نامحدود از زیر مجوعه شاتل لند فقط ده تومن![]()
Last edited by HOPE666; 27-11-2016 at 23:57.
من الان 10 روزه بسته شاتل لند رو خریدم فقط یه بار یه مستند دانلود کردم .
خیلی سایت چرتی هست فقط بعضی موقع ها به درد دانلود دیتای بازی های روز میخوره که اونم لینکاش به دستور طویله مصادیق چرت و پرت حذف میشه ..
لعنت بهشون .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)