تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 752 اولاول ... 98498548588594595596597598599600601602608648698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از rezaomido عزیز برای پاسخ های کاملش.
    هدفون انتخابی sony ex1000 هستش از اونجایی که این هدفون قابلیت پورتابل نداره و نیاز به آمپ داره ما حداقل به چه آمپی نیاز داریم تا علاوه بر اینکه هدفون رو دایو کنه بتونیم کیفیت صدای مطلوبی رو ازش بگیریم.به زبان دقیق تر بهترین گزینه ای که برای شنیدن صدای واقعی این هدفون وجود داره چیه؟با سپاس.
    خواهش میکنم دوست عزیز
    متاسفانه عدم پرتابل بودن این هدفون بیشتر به این خاطر هست که ضریب حذف صدای محیط اطراف رو به خوبی نداره و اینکه خیلی خوب تو گوش فیت نمیشه و یک کمی نصب عمودی اون توی کانال گوش باعث میشه اگه بیرون از این هدفون بخاید استفاده کنید جلوه بسیار بدی به صورت شما میده مثلآ فرض کنید یک صورت بیضی که دو طرف اون دوتا شئی سیاه رنگ و تقریبآ 2 سانتی زده بیرون

برای آمپ بهتر از مدلهای رومیزی انتخاب کنید و یکی ارزانترین و با کیفیت ترین اونها میشه matrix Mstage که چینی هم هست ولی اصلی اون چیزی در حدود 1700 دلار قیمتشه که متاسفانه قیمت جدید هم ندارم ولی همین matrix قیمتش حدود 280 دلاره البته اگه اشتباه نکرده باشم

شما هم موفق باشید

2. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این وسوسه ها تمومی نداره

345 تومن برای شور 215 زیاده واقعاً
    کلیبش s4 رو اینجا دارن میدن حدودای 130
    بعد شما می خوایی in ear باشه یا ear bud
    واقعا تمومی نداره! هرچی بیشتر میچرخم توقعم میره بالاتر خدا رحم کنه!
    تاز فهمیدم این 5 تا 6 ساعت در روزی ک فکرمیکردم دارم موسیقی گوش میدم اینطور نبوده!
    با ایر باد راحت ترم ولی واقعا بیرون از خونه قابل استفاده نیست...یه این ایر بگیرم احتمالا یه ایر بادم بعدا شاید بگیرم...
    ie8 دقیقا چنده قیمتش؟ یکیرو پیدا کردم ک بتونه از فرای آبها برام خرید کنه از دوستان...با این حساب چیرو توصیه میکنید؟
    در این لحظه دیگه se215 داره جاشو با مدلهای بالاتر مثل 315 عوض میکنه ولی تو ری ویو هاش یه چیزیاییی در مورد شکستن یه قسمتیش بعد از یکی دو روز نوشته بودن نفهمیدم کابلش بود چیش بود اما انگار یه مشکلی داره و زود اسیب میبینه 315...

و اینکه ای ie8 کیفیت سیمش په چطوره؟ قابل تعویض هست؟

رکت Blox یه ایرباد ساز خیلی خوبه که مدل TM5 اون در کنار yuin pk1 و senn MX980 جزو بهترین ایرباد های دنیا هستن. البته خرید از داخل این مزیت رو داره که با اطمینان بیشتری میتونید اقدام کنید.
    به هر حال بهتره قبل از هر خریدی بیشتر بررسی کنید تا هم خدای نکرده ضرر نکنید و هم لذت بیشتری از خریدتون ببرید.

ممنون اگه قرار به ایر باد شه احتمال قوی همون سنهایزر رو بگیرم نمایندگی گفت تا یک ماه دیگه مدلهای جدید رو میاره راست یا دروغشو نمیدونم دیگه...اره واقعا هیچ جی این تحقیق قبل خرید نمیشه! خیلی جذابه برام این که اطلاعاتم توی یه زمینه نسبت به قبل بالا بره....

ممنون از همه موفق باشید
    Last edited by h.khafan; 10-02-2012 at 13:21.

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی میدونه اینو تو تهران کجا میشه پیدا کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    بین این هدفون ها لطف کنید بهترین رو معرفی کنید
    و اگر که ممکنه قیمت ها رو اگر دارید لطف کنید
    فیلیپس SHL-9600 Power DJ
    فیلیپس SHL9560
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Headset Creative Aurvana live

و کلا این سبک هدفون تا رنج نهایتا 90 تومن
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان,

1-نظر شما راجع به ایرفون ها mm 70i Travel و mm30i چیه؟کسی تجربه استفاده داشته؟
    قیمت به ترتیب 180 تومن و 130(یا120) دقیق یادم نیست از نمایندگی نامداران (در PT)استعلام شد.

2-پلیر من آی-فون4 هست و با توجه به اینکه ایرفون های نامبرده کاملا با آی-فون و سایر آی-دیوایس ها مچ هستند,به نظر شما جنبه تبلیغاتی دارند یا واقعا بواسطه همین مچ بودن کیفیت خوبی با توجه به قیمت آن ارائه میدن؟

3-این آپشنی که در تصویر میبینید چقدر تو فیکس کردن ایرفون رو و داخل گوش مفیده؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من 10-15 صفحه آخر تاپیک رو خوندم , اولش راجع به بیتس تفکر دیگه ای داشتم اما حالا پی به تجاری بودن اون بردم تا حرفه ای بودن.

4-سوال آخر هم با توجه به رنج قیمت زیر 200 چه ایرفونی پیشنهاد میکنید که براحتی با آی-فون4درایو بشه و نیاز به آمپ نداشته باشه؟استفاده من هم بیشتر سبک Dance و POP و دوست دارم تفکیک صداش عالی باشه(عالی درحدقیمتش)و بیس رو خیلی زیاد نزنه بیشتر بیس کیفیتی و نرم میخوام تا اینکه کوبشی و قوی باشه,ممنون,و به زبان عامیانه میخوام صداش اینطوری باشه که صدای خواننده شفاف و واضح باشه و صدای تیس تیس آزار دهنده نباشه,بیس هم که راجع بهش صحبت شد(اصصلاح عملیش فکر کنم همون Low Bass , مید باس و مید رنج و های رنج باشه که چون مطمئن نبودم خودمونی گفتم راحت تر باشه)

ضمنا از همه کسانی که در این تاپیک فعالیت میکنند و اطلاعات مفید و کامل میزارند تشکر میکنم واقعا جای تشکر وِیژه داره.

با سلام
    من مدل mm70i رو امتحان کردم که 180 هزار تومان قیمتش بود.با iphone هم امتحانش کردم.متاسفانه فقط یه تراک اهنگ تونستم باهاش گوش بدم.ولی بنظرم خیلی کفکیک خوبی داشت .باس مثل اکثر محصولات سنهایزر بسیار ملایم و خیلی کم پانچی بود.(بنظر من بهتر نوع باس رو دارن).مید خیلی خوب ولی بنظرم های یک مقداری تیز بود شاید بخاطر کیفیت تراک mp3 من بوده باشه.
    ایزوله صداش خوب هست و خیلی راحت داخل گوش قرار میگیره.و گیره ای که داره برای قرار گرفتن پشت گوش برای هر اندازه گوشی مناسب نیست و اگه برای شما مناسب نباشه بعد از 15 دقیقه خیلی درد ناک و اذیت کننده میشه ولی بدون اون خیلی راحت سیم پشت گوش قرار میگیره و اگه سری مناسبتون رو پیدا کنین که حتما اینطور خواهد بود باور کنین بعد از 5 دقیقه استفاده از این هدفون یادتون میره که هدفونی داخل گوشتون هست.کلا صدای خوب و طبیعی داره .بازم اساتید بهتر میتونن راهنماییتون کنن.
    ممنون از شما mm 80i وزنش 18 گرمه بخاطره همینه که اینقدر این ها راحتن حتما mm 70i هم همین حدوداست,
    از راهنمایی تون ممنون,

آقا رضا و بقیه دوستان نظری ندارن؟
    من میخوام بخرم اما نیازمند اطلاعات بیشترم یا اینکه تو این دست چه چیز دیگه پیشنهاد میدید,
    من میترسم مثل بیتس این سری سنهایزر چنبه تبلیغاتی و تجاریش بیشتر از عملکردش باشه چون با محصولات اپل سازگاره.
    Last edited by Reza82N; 11-02-2012 at 02:42.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این نمایندگی audio technica ایرکاپ و هولدر و (accessories ) چیزی نمیفروشه کسی اطلاعی نداره ؟ به خصوص همون کاپ .

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوروبر 100 تومن حالا یکم بالا پایین بهترین هدفون بلوتوثی میخوام سبک باشه راحت باشه و با کیفیت

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

واقعا تمومی نداره! هرچی بیشتر میچرخم توقعم میره بالاتر خدا رحم کنه!
    تاز فهمیدم این 5 تا 6 ساعت در روزی ک فکرمیکردم دارم موسیقی گوش میدم اینطور نبوده!
    با ایر باد راحت ترم ولی واقعا بیرون از خونه قابل استفاده نیست...یه این ایر بگیرم احتمالا یه ایر بادم بعدا شاید بگیرم...
    ie8 دقیقا چنده قیمتش؟ یکیرو پیدا کردم ک بتونه از فرای آبها برام خرید کنه از دوستان...با این حساب چیرو توصیه میکنید؟
    در این لحظه دیگه se215 داره جاشو با مدلهای بالاتر مثل 315 عوض میکنه ولی تو ری ویو هاش یه چیزیاییی در مورد شکستن یه قسمتیش بعد از یکی دو روز نوشته بودن نفهمیدم کابلش بود چیش بود اما انگار یه مشکلی داره و زود اسیب میبینه 315...

و اینکه ای ie8 کیفیت سیمش په چطوره؟ قابل تعویض هست؟

ممنون اگه قرار به ایر باد شه احتمال قوی همون سنهایزر رو بگیرم نمایندگی گفت تا یک ماه دیگه مدلهای جدید رو میاره راست یا دروغشو نمیدونم دیگه...اره واقعا هیچ جی این تحقیق قبل خرید نمیشه! خیلی جذابه برام این که اطلاعاتم توی یه زمینه نسبت به قبل بالا بره....

ممنون از همه موفق باشید
    اگر از اونور بتونی بگیری که خیلی بهتره

سبکه مورد علاقت چی بود؟

چه نوع سبک صدایی رو فکر می کنی دوست داشته باشی؟
    ازبیس بیشتر خوشت میاد، از صدای خواننده بیشتر؛ دوست داری گرم باشه یا سرد؟
    تا اونجا که یادمه، کابل ie8 قابل تعویض بود

به هر حال، از هر چیزی که خوشت میاد، به شدت توصیه می کنم که به طور جدی در مورد vsonic gr07 و earsonic sm3 فکر کنی؛ مخصوصاً مخصوصاً gr07
    همینطور hifiman re262 رو یادت نره.
    اولی دور و بر 170 دلاره و فوق العاده ازش تعریف شنیدم ( من این رو به se315 ترجیح می دم واقعاً ) دومی 370 دلار

10. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من دنبال یه هدفون خوب با قیمت زیر 20000ت برای نوکیا n85هستم لطفا بهترین گزینه ها وهمچنین باقیمت معرفی کنید.
    درضمن باید ببخشید سیستم من سرعت خوبی نداره که بتونم صفحات قبلی رو مرور کنم.

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر از اونور بتونی بگیری که خیلی بهتره

سبکه مورد علاقت چی بود؟

چه نوع سبک صدایی رو فکر می کنی دوست داشته باشی؟
    ازبیس بیشتر خوشت میاد، از صدای خواننده بیشتر؛ دوست داری گرم باشه یا سرد؟
    تا اونجا که یادمه، کابل ie8 قابل تعویض بود

به هر حال، از هر چیزی که خوشت میاد، به شدت توصیه می کنم که به طور جدی در مورد vsonic gr07 و earsonic sm3 فکر کنی؛ مخصوصاً مخصوصاً gr07
    همینطور hifiman re262 رو یادت نره.
    اولی دور و بر 170 دلاره و فوق العاده ازش تعریف شنیدم ( من این رو به se315 ترجیح می دم واقعاً ) دومی 370 دلار
    صداهای ریز برام مهمتره تا بیشس ولی خوب بیس هم در حدی که کمی اهنگو گرم کنه میپسندم نه اینکه کل اهنگ رو ببره زیر سوال بکوبه ! راک گوش میدم 90 درصد مواقع ولی کلا موزیک خوب گیرم بیاد تعصب خاصی ندارم گوش میکنم...مدل اولی ک گفتی رو کسی تست کرده؟ ie8 به خاطر پیچ هایی ک برای تنظیم صدا داره برام جالب شده vsonic این قابلیت رو داره؟

و برتریهاش نسبت به سنهایزر ie8 چیا میتونه باشه؟ و اینکه این مکعب پشتش خلی حجیم تر از سنهایزر انگار مشکلساز نمیشه؟ من نسبتا گوشم سایزش کوچیکه از ابعاد این میترسم(البته سنهایزرم همینطور ولی کمتر ک خوب شانس تستش وجود داره تا یکی دو هفته ی آتی) جایی ابعاد هدفون رو میزنه؟ من گشتم نبود...

earsonic خیلی بالاست قیمتش و های فی من هم خوشم اومد فقط نفهمیدم په جوری روش گوش سوار میشه اون بیرون زدگی میاوفته سمت داخل گوش یا بیرون؟

پس الان شد 3 تا ie8 ، Gr70 و احتمالا شور 315 ....کدوم به نظرتون مناسب تره؟ نسبت به قیمت و کیفیت و از همه مهمتر ماندگاری ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •