سلام دوستان,
1-نظر شما راجع به ایرفون ها
mm 70i Travel و mm30i چیه؟کسی تجربه استفاده داشته؟
قیمت به ترتیب 180 تومن و 130(یا120) دقیق یادم نیست از نمایندگی نامداران (در PT)استعلام شد.
2-پلیر من آی-فون4 هست و با توجه به اینکه ایرفون های نامبرده کاملا با آی-فون و سایر آی-دیوایس ها مچ هستند,به نظر شما جنبه تبلیغاتی دارند یا واقعا بواسطه همین مچ بودن کیفیت خوبی با توجه به قیمت آن ارائه میدن؟
3-این آپشنی که در تصویر میبینید چقدر تو فیکس کردن ایرفون رو و داخل گوش مفیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 10-15 صفحه آخر تاپیک رو خوندم , اولش راجع به بیتس تفکر دیگه ای داشتم اما حالا پی به تجاری بودن اون بردم تا حرفه ای بودن.
4-سوال آخر هم با توجه به رنج قیمت زیر 200 چه ایرفونی پیشنهاد میکنید که براحتی با آی-فون4درایو بشه و نیاز به آمپ نداشته باشه؟استفاده من هم بیشتر سبک Dance و POP و دوست دارم تفکیک صداش عالی باشه(عالی درحدقیمتش)و بیس رو خیلی زیاد نزنه بیشتر بیس کیفیتی و نرم میخوام تا اینکه کوبشی و قوی باشه,ممنون,و به زبان عامیانه میخوام صداش اینطوری باشه که صدای خواننده شفاف و واضح باشه و صدای تیس تیس آزار دهنده نباشه,بیس هم که راجع بهش صحبت شد(اصصلاح عملیش فکر کنم همون Low Bass , مید باس و مید رنج و های رنج باشه که چون مطمئن نبودم خودمونی گفتم راحت تر باشه)
ضمنا از همه کسانی که در این تاپیک فعالیت میکنند و اطلاعات مفید و کامل میزارند تشکر میکنم واقعا جای تشکر وِیژه داره.