دمتون گرم
حالا ما زنگ بزنیم اپراطور قبول میکنند انکس m رو بردارن و مود fast برامون قرار بدن
راستی این مود و برداشتن انکس m هم به کیفیت خط و نویز بستگی داره که میکشه یا نمیکشه ؟
دمتون گرم
حالا ما زنگ بزنیم اپراطور قبول میکنند انکس m رو بردارن و مود fast برامون قرار بدن
راستی این مود و برداشتن انکس m هم به کیفیت خط و نویز بستگی داره که میکشه یا نمیکشه ؟
بیشترین تاثیر رو انکس m داره روی پروفایل گیم یا همون fast تمرکز نکن
به پشتیبانی بگم انکس m رو غیرفعال کنه ؟ یا تو مودم خودمون جای خاصی هست برش داشت ؟![]()
بهش بگو انکس m رو غیر فعال کنه و به جاش انکس a رو فعال کنه ، مودم خودکار میشناسه
مساله انتخاب بین بد و بدتره خوب!
تو استان بوشهر و این شهرستانی که من هستم انتخابا محدوده !
یکی همینه
یکی مخابراته که برادرم خیلی تعریفشو می کنه ولی حجماش کم هست و گرون !
یکی های وبه که با فحش و شکایت از شرش راحت شدم سه سال قبل
یکی آسیاتکه که این جور که تاپیکاشو خوندم و تو تلگرام هم تو گروه ها دیدم به لعنت خدا نمی ارزه
یکی هم پیشگامان جنوب هست که نماینده پیشگامان اصلی هست که ازش خاطرات خوبی دارم هنوز. احتمالا به همین پیشگامان برگردم .
فقط یه چیزی من رو هنوز دو دل کرده . اینه که اولا پیشگامان اوضاع پینگش چطوره ؟ واسه گیم آنلاین می گم . دلم لک زده واسه یه گیم آنلاین بدون دردسر . تو تلگرام که پینگ پیشگامان رو از چند نفر دیدم اشک آدم درمیومد . پینگ 50 یا کم تر
از نظر پینگ کدوم شرکت وضعش بهتره بین پیشگامان و آسیاتک
اصلا من اسیاتک رو برای بازی انلاین به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم ، معذرت میخوام ، اشغاله اشغال ، بین این دوتا پیشگامان برو
اتفاقا خودم گیم بازممن از شاتل سرویس میگیرم پینگم بین ۹۵ الی ۱۰۵ توی بازی مثل بتل در نوسانه و مشکلی ندارم...
تغییر آنکس نیازی به اپراتور نداره توی تنظیمات مودم قسمت dsl (بسته به مدل مودم) میشه عوضش کرد.
مودم asus
![]()
چجوری میشه فاصله از مرکز مخابراتی رو بدست اورد؟
سایت یا نرم افزاری هست ؟
شما بزارش روی کل انکس ها ، وقتی از طرف شرکت یک انکس فعاله دیگه سویچ از کنسول مودم بی فایدس و باید شرکت فعالش کنه
سلام من بخاطر نویز زیاد مجبور شدم برم سرویس خود مخابرات رو بگیرم . چون بارها و بارها مشکل نویز داشتم ولی به هیچ عنوان نتونستم حلش کنم . گویا مخابرات قصدا مشکلات خط نشترکان شرکت های خصوصی رو خیلی پیگیری نمیکنه ولی برای من کلا یک نفر از ابتدا تا انتهای خطم رو چک کرد . خودشون گفتن بگیری هر کاری باشه انجام میدن تا مشکل نویز من حل بشه که اتفاقا شد . الان میخوام برم پارس آنلاین . به نظرتون نویز خط من امکان داره برگرده ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)