تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 754 اولاول ... 98498548588594595596597598599600601602608648698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

صرفا به حرف نفرات اپراتورها نمیشه اطمینان کرد. چون ملاکشون برای تشخیص 90 درصد موارد اشتباه است.
    annex m باعث میشه که سرعت ارسال شما از 1.5 مگ بتونه به حداکثر 3 مگ برسه ولی از حداکثر سرعت دریافت کم میکنه. برای کسانی که بیش از 1 مگ ارسال ندارند فایده ای نداره و از بهترین فرکانس های دریافت هم قرض میگیره.
    مود fast نسبت به نویز حساس تره ولی دارای delay کمتری است در مقابل مود interleave تحمل خط در برابر خطا و نویز را بالا میبره ولی در عوض delay رو اضافه میکنه. معمولا مود fast را برای گیمر ها که ping مهمه استفاده می کنند و برای سایر کاربران interleave. البته interleave هم در تنظیمات اش درجات مختلفی داره که دست اپراتور است.
    به جای دوستمون من توضیح میدم
    انکس M باعث میشه که در صورت کشش خط سرعت اپلود تا حداکثر 3 مگ اپ بشه اما در نظر بگیرید که مقداری هم از SNR دانلود کاسته میشه و این برای خط های که روی مرز وصل میشن یعنی کشش مکسشون مثلا 8500 هست و روی 8192 اپ میشن اون وقت ریتشون میاد زیر 7 مگ پس قبل از درخواست فعال سازی این رو در نظر بگیرید
    در مورد سوال بعدیت هم وقتی شما روی سرویستون پروفایل گیم فعال کنید مقداری از SNR دانلود کاسته میشه و روی کانال میزنه FAST یعنی اینکه درخواست های کاربر مقداری سریعتر به مقصد ارسال و دریافت میشه این مورد بیشتر به درد کسانی میخوره که گیمر هستن اما اگر پروفایل گیم فعال نباشه رو به روی کانال میزنه interleave خوب منظور چیه ؟ تو این حالت درخواست های شما طبق حالت عادی ارسال میشه یعنی مقداری تاخیر داره اما نه اون قدرا که ادم نگرانش بشه و همچنین مقداری ریت دانلود بالاتره و خطای کمتری به لحاظ CRC دریافت میکنید. اینکه کدام حالت باشید بسته به انتخاب خودتونه ... امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ، موفق باشید

دمتون گرم
    حالا ما زنگ بزنیم اپراطور قبول میکنند انکس m رو بردارن و مود fast برامون قرار بدن
    راستی این مود و برداشتن انکس m هم به کیفیت خط و نویز بستگی داره که میکشه یا نمیکشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دمتون گرم
    حالا ما زنگ بزنیم اپراطور قبول میکنند انکس m رو بردارن و مود fast برامون قرار بدن
    راستی این مود و برداشتن انکس m هم به کیفیت خط و نویز بستگی داره که میکشه یا نمیکشه ؟
    بیشترین تاثیر رو انکس m داره روی پروفایل گیم یا همون fast تمرکز نکن

3. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmacfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

صرفا به حرف نفرات اپراتورها نمیشه اطمینان کرد. چون ملاکشون برای تشخیص 90 درصد موارد اشتباه است.
    annex m باعث میشه که سرعت ارسال شما از 1.5 مگ بتونه به حداکثر 3 مگ برسه ولی از حداکثر سرعت دریافت کم میکنه. برای کسانی که بیش از 1 مگ ارسال ندارند فایده ای نداره و از بهترین فرکانس های دریافت هم قرض میگیره.
    مود fast نسبت به نویز حساس تره ولی دارای delay کمتری است در مقابل مود interleave تحمل خط در برابر خطا و نویز را بالا میبره ولی در عوض delay رو اضافه میکنه. معمولا مود fast را برای گیمر ها که ping مهمه استفاده می کنند و برای سایر کاربران interleave. البته interleave هم در تنظیمات اش درجات مختلفی داره که دست اپراتور است.
    به جای دوستمون من توضیح میدم
    انکس M باعث میشه که در صورت کشش خط سرعت اپلود تا حداکثر 3 مگ اپ بشه اما در نظر بگیرید که مقداری هم از SNR دانلود کاسته میشه و این برای خط های که روی مرز وصل میشن یعنی کشش مکسشون مثلا 8500 هست و روی 8192 اپ میشن اون وقت ریتشون میاد زیر 7 مگ پس قبل از درخواست فعال سازی این رو در نظر بگیرید
    در مورد سوال بعدیت هم وقتی شما روی سرویستون پروفایل گیم فعال کنید مقداری از SNR دانلود کاسته میشه و روی کانال میزنه FAST یعنی اینکه درخواست های کاربر مقداری سریعتر به مقصد ارسال و دریافت میشه این مورد بیشتر به درد کسانی میخوره که گیمر هستن اما اگر پروفایل گیم فعال نباشه رو به روی کانال میزنه interleave خوب منظور چیه ؟ تو این حالت درخواست های شما طبق حالت عادی ارسال میشه یعنی مقداری تاخیر داره اما نه اون قدرا که ادم نگرانش بشه و همچنین مقداری ریت دانلود بالاتره و خطای کمتری به لحاظ CRC دریافت میکنید. اینکه کدام حالت باشید بسته به انتخاب خودتونه ... امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ، موفق باشید
    بیشترین تاثیر رو انکس m داره روی پروفایل گیم یا همون fast تمرکز نکن
    به پشتیبانی بگم انکس m رو غیرفعال کنه ؟ یا تو مودم خودمون جای خاصی هست برش داشت ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به پشتیبانی بگم انکس m رو غیرفعال کنه ؟ یا تو مودم خودمون جای خاصی هست برش داشت ؟
    بهش بگو انکس m رو غیر فعال کنه و به جاش انکس a رو فعال کنه ، مودم خودکار میشناسه

6. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

خوب وقتی جواب بهت نمیده برای چی توی این شرکت موندی عوض کن برو جای دیگه ، خودتو بی خود سر شرکت های کوجیک که نمیتونن پهنای باند خودشون رو تامین کنن و محتاج شرکت های دیگه اذیت نکن ... کار چند روزه و خلاص میشی...
    مساله انتخاب بین بد و بدتره خوب!

تو استان بوشهر و این شهرستانی که من هستم انتخابا محدوده !

یکی همینه

یکی مخابراته که برادرم خیلی تعریفشو می کنه ولی حجماش کم هست و گرون !

یکی های وبه که با فحش و شکایت از شرش راحت شدم سه سال قبل

یکی آسیاتکه که این جور که تاپیکاشو خوندم و تو تلگرام هم تو گروه ها دیدم به لعنت خدا نمی ارزه

یکی هم پیشگامان جنوب هست که نماینده پیشگامان اصلی هست که ازش خاطرات خوبی دارم هنوز. احتمالا به همین پیشگامان برگردم .

فقط یه چیزی من رو هنوز دو دل کرده . اینه که اولا پیشگامان اوضاع پینگش چطوره ؟ واسه گیم آنلاین می گم . دلم لک زده واسه یه گیم آنلاین بدون دردسر . تو تلگرام که پینگ پیشگامان رو از چند نفر دیدم اشک آدم درمیومد . پینگ 50 یا کم تر

از نظر پینگ کدوم شرکت وضعش بهتره بین پیشگامان و آسیاتک

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مساله انتخاب بین بد و بدتره خوب!

تو استان بوشهر و این شهرستانی که من هستم انتخابا محدوده !

یکی همینه

یکی مخابراته که برادرم خیلی تعریفشو می کنه ولی حجماش کم هست و گرون !

یکی های وبه که با فحش و شکایت از شرش راحت شدم سه سال قبل

یکی آسیاتکه که این جور که تاپیکاشو خوندم و تو تلگرام هم تو گروه ها دیدم به لعنت خدا نمی ارزه

یکی هم پیشگامان جنوب هست که نماینده پیشگامان اصلی هست که ازش خاطرات خوبی دارم هنوز. احتمالا به همین پیشگامان برگردم .

فقط یه چیزی من رو هنوز دو دل کرده . اینه که اولا پیشگامان اوضاع پینگش چطوره ؟ واسه گیم آنلاین می گم . دلم لک زده واسه یه گیم آنلاین بدون دردسر . تو تلگرام که پینگ پیشگامان رو از چند نفر دیدم اشک آدم درمیومد . پینگ 50 یا کم تر

از نظر پینگ کدوم شرکت وضعش بهتره بین پیشگامان و آسیاتک
    اصلا من اسیاتک رو برای بازی انلاین به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم ، معذرت میخوام ، اشغاله اشغال ، بین این دوتا پیشگامان برو
    اتفاقا خودم گیم بازم من از شاتل سرویس میگیرم پینگم بین ۹۵ الی ۱۰۵ توی بازی مثل بتل در نوسانه و مشکلی ندارم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تغییر آنکس نیازی به اپراتور نداره توی تنظیمات مودم قسمت dsl (بسته به مدل مودم) میشه عوضش کرد.

مودم asus

10. 2 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چجوری میشه فاصله از مرکز مخابراتی رو بدست اورد؟
    سایت یا نرم افزاری هست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تغییر آنکس نیازی به اپراتور نداره توی تنظیمات مودم قسمت dsl (بسته به مدل مودم) میشه عوضش کرد.

مودم asus
    شما بزارش روی کل انکس ها ، وقتی از طرف شرکت یک انکس فعاله دیگه سویچ از کنسول مودم بی فایدس و باید شرکت فعالش کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام من بخاطر نویز زیاد مجبور شدم برم سرویس خود مخابرات رو بگیرم . چون بارها و بارها مشکل نویز داشتم ولی به هیچ عنوان نتونستم حلش کنم . گویا مخابرات قصدا مشکلات خط نشترکان شرکت های خصوصی رو خیلی پیگیری نمیکنه ولی برای من کلا یک نفر از ابتدا تا انتهای خطم رو چک کرد . خودشون گفتن بگیری هر کاری باشه انجام میدن تا مشکل نویز من حل بشه که اتفاقا شد . الان میخوام برم پارس آنلاین . به نظرتون نویز خط من امکان داره برگرده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •