ه یه شرکت مستقل هست اینم ادرسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ه یه شرکت مستقل هست اینم ادرسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خارجی :![]()
مخابرات که سرعت سرور خارجیش خوب نیست،واسه من سرور خارجی اینه:![]()
از کدوم سرویسش استفاده می کنی؟
این طرح دینامیت هست؟
سلام دوست عزیز
میشه یه تست هم با pingtest بگیرید و بزارید؟ممنون میشم.راستی شما بازی انلاین هم میکنید(مثلا کال اف)؟اگر میکنید کیفیتش چطوره؟
اینم تست از سرور لندن:![]()
ببخشید ولی منظورم یک تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود.ممنون از جوابتون
سلام به همه هم استانی ها
عزیزان شدیدا به تجربتون در مورد سر وکله زدن با مخابراتی ها نیاز دارم
همون طور که در عکس بالا مشخصه خطه من شدیدا نویز داره
من همزمان با خرید اشتراک adsl یه خط تلفن جدید خریدم و اصن رو خطی که بهش به adsl وصلم هیچ تلفن، فکس یا هر چیزه دیگه ای غیر از مودم adsl وصل نیست
من برای سیم کشی خط تا مودم کلا رفتم یه چند ده متر سیم نو خریدم و تماما رو کار، سیم مخابرات رو به مودم رسوندم
فاصله من از مرکز مخابراتی کمتر از سه کیلومتره
من بهشون زنگ زدم و گفتم خطم نویز داره و سرعتم رو پایین میاره، طرف میگه الان دم انتخاباته سرعت همه پایینه
میگم خطم نویز داره و ارتباطم قعط میشه، میگه ما که اینجا قعطی رو خط شما نمی بینیم
اینو راست میگه چون اگه به عکس بالا دوباره نگاه کنید، متوجه میشید که من دقیقا روی مرز هستم ، یعنی اگه فقط یه ذره دیگه snr margin خطم بیاد پایین کلا ارتباط اینترنتیم قعط میشه
یه بار یکی گفت من اصن رو خط شما نویز نمی بینم! !!؟؟؟؟
مگه میشه؟اون طرف اصن چجوری میتونه از اونجا نویز خطه منو ببینه؟ حتما بلوف میزنه؟
دوستان من بهشون چی بگم؟ چجور بگم؟ چطور بهشون بقبولونم که خطم نویز داره و باید بیان درستش کنن؟
نظرتون چیه که در مورد مقیاس های snr margin و line att باهاشون صحبت کنم؟؟؟
و بهشون بگم که مقدار این مقیاس ها چقدر در تعیین کیفیت خط موثره؟؟؟
و اساسا این مقیاس ها باید رو چند باشه تا یه خط نرمال به حساب بیاد؟؟؟
نظرتون چیه دوستان؟ آیا این کار جواب میده؟ آیا اصن متوجه میشن؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)