کلا همیشه نظر سنجی تو این مملکت در جهت برنامه های قبلی انجام میشه
من که یادم نمیاد توی موردی نطرسنجی کرده باشن بعدش بگن نظر سنجی با پیش بینی های ما سازگاری نداشت
ولی کلا هرچی مردم اذیت بشن زودتر می فهمن با کیا طرفن و این آخر سر به ضرر خودشونه

کلا همیشه نظر سنجی تو این مملکت در جهت برنامه های قبلی انجام میشه
من که یادم نمیاد توی موردی نطرسنجی کرده باشن بعدش بگن نظر سنجی با پیش بینی های ما سازگاری نداشت
ولی کلا هرچی مردم اذیت بشن زودتر می فهمن با کیا طرفن و این آخر سر به ضرر خودشونه
اقا ما نزدیک 9 ماهی هست 256 نامحدود گرفتیم از مخابرات...اما جواب نمی ده دیگه. هم تورنت هم دانلود مستقیم هم پیج باز کردن. البته ما فیبرنوری هستیم به جز مخابرات هم گزینه ای نداریم. ولی خوب قیمتش خیلی مناسبه در ازای نامحدود بودنش ولی خوب کیفیتش تعریفی نیست. می خوام برم سرعت بالاتر مثلا 512 . راه داره؟ چند تا از رفقا توی مناطق دیگه رفتن جلوشون گذاشتن تا 2 مگ هم می تونستن سرعت بردارن نامحدود! حالا ما 9 ماه پیش اینا بود گفتن به اشخاص حقیقی بالای 256 نمی دیم ما هم گفتیم چی کار کنیم. رفقا گفتن این قانون رفته کنار راسته این قضیه؟! چه کنیم 512 بگیریم؟
منطقه مخابراتی هم شهدای گمنام.
منطقه ما 512 رو راحت دادند بالاترش رو امتحان نکردم که میدن یا نه.
سرعت دانلودت چنده؟؟؟
بچه ها من امروز از پشتیبانی مخابرات راجع به طرح جدید که این یارو تنظیم مفرراتیه گفته پرسیدم گفت :
سرویس های نامحدود هم در کنار سرویس های طرح جدید خواهند بود و قرار نیست حذف بشوند.طرح جدید فقط شامل سرویس های غیر نامحدود می باشد.در ضمن پیش از اجرای طرح جدید اطلاع رسانی نیز صورت خواهد گرفت
من رفتم 2 میگ بگیرم ندادن گفتند برو مخابرات کل نامه بگیر که فکر کنم اونم سر کاریه کسی رفته دنبالش ببینه چجوریه؟
مرکز فرد اسدی

دوستان کسی نمیدونه سرویس 1 مگ رو میشه موقتی برا چند روز فعال کرد یا نه ؟ یعنی بعد از چند روز دوباره سرویس رو به 256 تغییر داد..میشه ؟
این ۱۵تومن هزینه راه اندازی تا حالا رو قبض کسی اومده؟
من ۲بار درخواست قطع و وصل دادم یعنی ۳۰ تومن رفت تو پاچم؟
شما اگه فهمیدی به ما هم بگو،
ولی من با پشتیبانی صحبت کردم ، برای تغییر تعرفه، گفت این 15 تومان اعمال نمیشه.
ولی از طرفی که اپراتور های مخابرات کلا هیچی بار شون نیست، اصلا معلوم نیست برای ما هم چند تا از 15 تومان ها تا الان نرفته باشه توی پ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)