تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 1805 اولاول ... 9849854858859459559659759859960060160260864869810981598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فردا همه زنگ بزنیم به پشتیبانی همه اعتراض کنین راستی اون شماره مستقینه چند بودش ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

وقتی که میگم هول برتون نداره و بی سر و صدا دانلودتون رو بکنید همینه .
    برادران زجمتــــــــــــ کش پست هامون رو دیدند و سریع همراه با دستمال هاشون رفتند گزارش رو دادند .
    نتیجه اینکه شیرفلکه رو بستند و .....

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

فردا همه زنگ بزنیم به پشتیبانی همه اعتراض کنین راستی اون شماره مستقینه چند بودش ؟
    فکر کنم 8446869 بود یکیش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این هم گزارش ساعتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل طرح خانواده ام از 400 مگی که اول داشتم شده منفی 3500 مگ
    و طرح طلاییم با اینکه اصلا ارش استفاده ایی نکردم نه دانلود و نه حتی کانکت شدن از 10 گیگ شده 6 گیگ
    با یک محاسبه سر انگشتی : میشه گفت حدودا 7 گیگ مهمون شدی ...

منم همین حدوده ..

================================================== ========
    شبانه که مشکلی نداره ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

با یک محاسبه سر انگشتی : میشه گفت حدودا 7 گیگ مهمون شدی ...

منم همین حدوده ..
    مهمون شدم ؟ یعنی چی ؟ یعنی رفته تو پاچمون یا برد کردیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SMNsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همه ی اینا الکیه. من کلا 3-4 گیگ دانلود داشتم 1 گیگش شبانه بوده. قبل از این اتفاقات هم دو گیگ شارژ کردم. همین مونده الان بریم 2-3 میلیون تومان واریز کینم به حساب مخابرات که صفر بشه؟؟؟؟ چرنده. باور نکنید. مشکل ما نیست. مشکل خودشونه. من هربار ریست می کنم این عدد عوض می شه.

البته دوستان سعی کنید خیلی اینجا ایده ندید! قطعا دستندکاران یک نگاهی هم به این تاپیک می ندازن. شاید هم ایده بگیرن برای کارهای شوم. یکی میگه باید صفرش کنیم، یکی می گه خرابه. آقا اصلا به ماچه، شما مگه چه کاری ای که خبر داری اینا می خوان چی کار کنن. مگه الکیه؟ ما باید برای مشکل نرم افزاری چند روزه اونا هزینه بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید این دو گیگ رو به من برگردونن.

7. این کاربر از SMNsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مهمون شدم ؟ یعنی چی ؟ یعنی رفته تو پاچمون یا برد کردیم ؟
    یعنی 7 گیگ رو محاسبه نکردن ..

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درسته امین جان

اما زمانی که مقدار دانلود و محاسبه میکرد و مقدار حجم مصرف شده نوشته میشد درست نبود و گاهی یه وبگردی می دیدی کل حجم رفت

الان که حجم مصرف شده و زیر کارکرد کلا تعطیله , پس راه واسه انجام هرکاری واسشون بازه . ما هم اینا رو میدونستیم و خودمون و زدیم به بی خیالی .

اقاجون اصلا من از همه جا بی خبر اومدم سامانه رو باز کردم توی روز دیدم شارژم رو زده 15 ترابایت . منم گذاشتم به حساب اینکه مخابرات عیدی خواسته بده و خواسته واسه عید همه رو رایگان کنه . حالا که اینقدر شارژ دارم دوست داشتم روزانه دانلود کنم و شب اومدم بعد از چند گیگ دانلود دیدم حجمم برگشته به حالت قبل و دانلودم هم ازم کم شده . در حالی که من حساب شارژ 15 ترابایت یا همون دانلود رایگان رو کرده بودم .
    عکساش هم که همه موجوده که توی خود پروفایل همه بچه ها میزان شارژ رو زده چندین ترابایت .
    اینا اگه بخوان دبه در کنن بگن نه سامانه مشکلی نداشته و همه اگاهانه دانلود کردن این عکس ها رو نشونشون میدیم که بفهمن سامانه شون مشکل داشته . هر چند احتمالا هم همش نقشه بوده .
    والا اگه حسابم منفی میشد یه چیزی . اونوقت شارژ هم نمیکردم . ولی حالا به جای 3 گیگ دانلود ازم 4.5 گیگ کم کرده .

مخابرات بدهی بالا اورده . باید از یه جایی بدهیش رو بده دیگه . دیوار کوتاه تر از مشتری هم هیچ وقت گیر نمیاد . هر بلایی اون چندوقته سر کاربرها اوردن هیچی نگفتیم و حالا هم راحت با نقشه به این سادگی کلی سود کردن . کاش بشه این قضیه دزدی با همچین حیله ای رو خبریش کنیم و ابروش رو ببریم که مخابرات به خاطر بدهیش و فرار از ورشکستگی دست به همچین اقدام کثیفی علیه مشتریا کرده .

الانم برم بزارم دانلود شبانه بادا باد . میخواد کم کنه توی دیتابیس خودشون میخواد نکنه . توی سامانه ما که کم نمیشه .
    Last edited by Gregar; 19-10-2013 at 01:29.

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

چون باز از تایم رایگان دارم دانلود میکنم الان چک کردم باز از 6563 مگ داره باز میره بالا . توی سامانه که نگاه کردم الان دوباره حجم شده بود 6997 مگ .

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

اقاجون اصلا من از همه جا بی خبر اومدم سامانه رو باز کردم توی روز دیدم شارژم رو زده 15 ترابایت . منم گذاشتم به حساب اینکه مخابرات عیدی خواسته بده و خواسته واسه عید همه رو رایگان کنه . حالا که اینقدر شارژ دارم دوست داشتم روزانه دانلود کنم و شب اومدم بعد از چند گیگ دانلود دیدم حجمم برگشته به حالت قبل و دانلودم هم ازم کم شده . در حالی که من حساب شارژ 15 ترابایت یا همون دانلود رایگان رو کرده بودم .
    عکساش هم که همه موجوده که توی خود پروفایل همه بچه ها میزان شارژ رو زده چندین ترابایت .
    اینا اگه بخوان دبه در کنن بگن نه سامانه مشکلی نداشته و همه اگاهانه دانلود کردن این عکس ها رو نشونشون میدیم که بفهمن سامانه شون مشکل داشته . هر چند احتمالا هم همش نقشه بوده .
    همـــــینه .
    اینم حرف حساب .
    یعنی تا اومدند دهن شون رو باز کنند همین موضوع رو پرت میکنیم توی گوششون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •