فردا همه زنگ بزنیم به پشتیبانی همه اعتراض کنین راستی اون شماره مستقینه چند بودش ؟
فردا همه زنگ بزنیم به پشتیبانی همه اعتراض کنین راستی اون شماره مستقینه چند بودش ؟
وقتی که میگم هول برتون نداره و بی سر و صدا دانلودتون رو بکنید همینه .
برادران زجمتــــــــــــ کش پست هامون رو دیدند و سریع همراه با دستمال هاشون رفتند گزارش رو دادند .
نتیجه اینکه شیرفلکه رو بستند و .....
فکر کنم 8446869 بود یکیش.
با یک محاسبه سر انگشتی : میشه گفت حدودا 7 گیگ مهمون شدی ...
منم همین حدوده ..
================================================== ========
شبانه که مشکلی نداره ؟
مهمون شدم ؟ یعنی چی ؟ یعنی رفته تو پاچمون یا برد کردیم ؟
همه ی اینا الکیه. من کلا 3-4 گیگ دانلود داشتم 1 گیگش شبانه بوده. قبل از این اتفاقات هم دو گیگ شارژ کردم. همین مونده الان بریم 2-3 میلیون تومان واریز کینم به حساب مخابرات که صفر بشه؟؟؟؟ چرنده. باور نکنید. مشکل ما نیست. مشکل خودشونه.من هربار ریست می کنم این عدد عوض می شه.
البته دوستان سعی کنید خیلی اینجا ایده ندید! قطعا دستندکاران یک نگاهی هم به این تاپیک می ندازن. شاید هم ایده بگیرن برای کارهای شوم. یکی میگه باید صفرش کنیم، یکی می گه خرابه. آقا اصلا به ماچه، شما مگه چه کاری ای که خبر داری اینا می خوان چی کار کنن. مگه الکیه؟ ما باید برای مشکل نرم افزاری چند روزه اونا هزینه بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید این دو گیگ رو به من برگردونن.
یعنی 7 گیگ رو محاسبه نکردن ..
اقاجون اصلا من از همه جا بی خبر اومدم سامانه رو باز کردم توی روز دیدم شارژم رو زده 15 ترابایت . منم گذاشتم به حساب اینکه مخابرات عیدی خواسته بده و خواسته واسه عید همه رو رایگان کنه . حالا که اینقدر شارژ دارم دوست داشتم روزانه دانلود کنم و شب اومدم بعد از چند گیگ دانلود دیدم حجمم برگشته به حالت قبل و دانلودم هم ازم کم شده . در حالی که من حساب شارژ 15 ترابایت یا همون دانلود رایگان رو کرده بودم .
عکساش هم که همه موجوده که توی خود پروفایل همه بچه ها میزان شارژ رو زده چندین ترابایت .
اینا اگه بخوان دبه در کنن بگن نه سامانه مشکلی نداشته و همه اگاهانه دانلود کردن این عکس ها رو نشونشون میدیم که بفهمن سامانه شون مشکل داشته . هر چند احتمالا هم همش نقشه بوده .
والا اگه حسابم منفی میشد یه چیزی . اونوقت شارژ هم نمیکردم . ولی حالا به جای 3 گیگ دانلود ازم 4.5 گیگ کم کرده .
مخابرات بدهی بالا اورده . باید از یه جایی بدهیش رو بده دیگه . دیوار کوتاه تر از مشتری هم هیچ وقت گیر نمیاد . هر بلایی اون چندوقته سر کاربرها اوردن هیچی نگفتیم و حالا هم راحت با نقشه به این سادگی کلی سود کردن . کاش بشه این قضیه دزدی با همچین حیله ای رو خبریش کنیم و ابروش رو ببریم که مخابرات به خاطر بدهیش و فرار از ورشکستگی دست به همچین اقدام کثیفی علیه مشتریا کرده .
الانم برم بزارم دانلود شبانه بادا باد . میخواد کم کنه توی دیتابیس خودشون میخواد نکنه . توی سامانه ما که کم نمیشه .
Last edited by Gregar; 19-10-2013 at 01:29.
چون باز از تایم رایگان دارم دانلود میکنم الان چک کردم باز از 6563 مگ داره باز میره بالا . توی سامانه که نگاه کردم الان دوباره حجم شده بود 6997 مگ .
همـــــینه .
اینم حرف حساب .
یعنی تا اومدند دهن شون رو باز کنند همین موضوع رو پرت میکنیم توی گوششون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)