تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 4105 اولاول ... 9849854858859459559659759859960060160260864869810981598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان اونوطور که معلوم شد و خودم هم حساب کردم اگه تا 18 اذر که چند روز بیشتر نمونده !! دفترچه رو پست نکنم !! اضاف میخورم !! منم رفتم دفترچه اینارو گرفتم !! اما خوردم به تعطیلاتو تاسوعا و عاشورا و اینا و یکم ممکنه کامل کردنش طول بکشه و نتونم تا 18 اذر برسونم دفترچه رو به پلیس + 10 !! مثلا 2 روز بعدش بتونم دففترچه رو برسونم و اونا ارسال کنن !! چه اتفاقی میفته ؟! اضاف میخورم ؟!
    .
    لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اونوطور که معلوم شد و خودم هم حساب کردم اگه تا 18 اذر که چند روز بیشتر نمونده !! دفترچه رو پست نکنم !! اضاف میخورم !! منم رفتم دفترچه اینارو گرفتم !! اما خوردم به تعطیلاتو تاسوعا و عاشورا و اینا و یکم ممکنه کامل کردنش طول بکشه و نتونم تا 18 اذر برسونم دفترچه رو به پلیس + 10 !! مثلا 2 روز بعدش بتونم دففترچه رو برسونم و اونا ارسال کنن !! چه اتفاقی میفته ؟! اضاف میخورم ؟!
    .
    لطفا راهنمایی کنید
    مگه میخوای چیکار کنی که این همه زمان میبره.برو امپولا رو بزن و دکتر هم برو تا فرم رو برات پر کنه.یه شماره حساب سپه هم باید داشته باشی.
    از مدارکت و یه کپی بگیر و همون روز برو پستش کن.کلا یه نصفه روز کارش طول نمیکشه.
    در ضمن چون همه کارا اینترنتی شده همون موقع اسمتو ثبت و غیبتم نمیخوری.فقط از 18 ام نگذره.
    Last edited by ahad_judo; 05-12-2011 at 16:32.

3. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مگه میخوای چیکار کنی که این همه زمان میبره.برو امپولا رو بزن و دکتر هم برو تا فرم رو برات پر کنه.یه شماره حساب سپه هم باید داشته باشی.
    از مدارکت و یه کپی بگیر و همون روز برو پستش کن.کلا یه نصفه روز کارش طول نمیکشه.

جدا نصفه روز طول میکشه ؟! راستی میشه دقیق بگید از چه مدارکی باید کپی بگیرم ؟!تو این دفترچه که هیچی ننوشته مثلا باید یه کپی از اخرین مدرک تحصیلی هم بگیرم ؟! بعد برا دکتر رفتن و اون امپول رو زدن ( یکیه یا چند تا ؟) باید کلا این دفترچه رو با خودم ببرم ؟! اخه برگه ها تو همین هستن !!

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جدا نصفه روز طول میکشه ؟! راستی میشه دقیق بگید از چه مدارکی باید کپی بگیرم ؟!تو این دفترچه که هیچی ننوشته مثلا باید یه کپی از اخرین مدرک تحصیلی هم بگیرم ؟! بعد برا دکتر رفتن و اون امپول رو زدن ( یکیه یا چند تا ؟) باید کلا این دفترچه رو با خودم ببرم ؟! اخه برگه ها تو همین هستن !!
    اگر از صبح زود بیوفتی دنبالش اره.
    تو دفترچه یه برگه مخصوص واکسنه که رایگان انجام میشه.2 تا امپوله.
    یه برگش هم مخصوص دکتر هست که میبری و مهر میکنه.(عکس 2 در 3 جاهای مخصوص بچسبون.پشت زمینه سفید و مرتب باشی.)
    از شناسنامه و کارت ملی و شماره حساب و مدرک و ... یکی دو کپی داشته باش.یه فرم مشخصات هم هست باید پر کنی.
    دیگه یادم نمیاد دقیق.تو خود دفترچه نوشته باید چکارا کنی.معلومه که بازش هم نکردی.

6. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اگر از صبح زود بیوفتی دنبالش اره.
    تو دفترچه یه برگه مخصوص واکسنه که رایگان انجام میشه.2 تا امپوله.
    یه برگش هم مخصوص دکتر هست که میبری و مهر میکنه.(عکس 2 در 3 جاهای مخصوص بچسبون.پشت زمینه سفید و مرتب باشی.)
    از شناسنامه و کارت ملی و شماره حساب و مدرک و ... یکی دو کپی داشته باش.یه فرم مشخصات هم هست باید پر کنی.
    دیگه یادم نمیاد دقیق.تو خود دفترچه نوشته باید چکارا کنی.معلومه که بازش هم نکردی.

نه بابا باز که کردم
    +
    منظورت از برگه همون صفحات 28 تا 34 دفترچه هستش دیگه ؟! پس باید دفترچه رو با خودم همه جا ببرم درسته ؟! اخه نمیدونستم جدا
    +
    فردا صبح مثلا بیفتم دنبال کاراش !! بخاطر اینکه روز خاصیه !! ممکنه نتونم کارها رو پیش ببرم برا همون میگم !! مثلا عکاسی بسته !ادرس جایی رو که باید امپول زد رو باید از رو gps پیدا کنم اموزگاهی که اخرین مدرک تحصیللیمو از اونجا گرفته بودم و باید برگه ای رو ببرم اونجا امضاء کنه !! یه بار بازه یه بار بسته و خلاصه بی صاحابه!! و هزار مشکل دیگه ...
    +
    +
    بنظر شما اگه حتی 2 روز هم از 18 اذر بگذره !! اضاف میخورم ؟!
    +

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض عجب شیر

به نظرتون تا اول دی چیکار کنیم بهتره؟ احتیاجی به تقویت بازو و افزایش قدرت بدنی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام دوستان گل
    یه سوال داشتم
    امروز شنیدم از یکی که میگفت اگه تو قطع ارشد پروژه ارایه کنیم از خدمت معاف میشیم...
    میخواستم بدونم این واقعیت داره یانه ؟ منظور از پروژه چیه؟ اسم این معافیت چیه؟

یا علی...

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض سوال

ahad_judo جان دست گلت مرسی
    آقا یک سوال دیگه می خوام زود بعد دانشگاه که تموم شد برم خدمت کلشو بکنم.میگم دفترچه فرستادم و اومد و مثلا 6 ماه دیگه باید برم و نمی شه یه طور بندازم که مثلا حداکثر 1 ماه دیگه برم.دوست ندرم معطل باشم!!!!!!
    Last edited by a6543210; 05-12-2011 at 17:36.

11. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا یک سوال دیگه می خوام زود بعد دانشگاه که تموم شد برم خدمت کلشو بکنم.میگم دفترچه فرستادم و اومد و مثلا 6 ماه دیگه باید برم و نمی شه یه طور بندازم که مثلا حداکثر 1 ماه دیگه برم.دوست ندرم معطل باشم!!!!!!

این طور که من شنیدم دیگه اون مهلت 6 ماهه در کار نیست ... یعنی هست ولی نه اون طور که فکر کنی ...

یعنی هر وقت دفترچه رو ارسال کنی اولین اعزامی می ری

دیگه روند ارسال و رسیدگی به دفترچه مثه سابق نیست کلا دو هفته ای جوابش میاد برات

13. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

الان جدیدا این طوری شده دفترچه رو بفرستی 2 3 هفته ای اعزامت میکنن
    پیشرفت رو حال میای ؟

15. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •