نه خیر عزیزم spec همیشه 3 دقیقه تاخیر داره.
نه خیر عزیزم spec همیشه 3 دقیقه تاخیر داره.
Spectate با سه دقیقه تاخیر هست دوست عزیز![]()
اسم سامونرش رو پیدا کنید بریم فحش بدیم بهش
اسم اکانتاش BooMB00M و BooMBooM هست. توی East.
برید به فحش بکشید از چت عکس بذارید توی پی ام بهتون دو تا اسکین مجانی میدم اگه اکانت ایجاد کنید توی West![]()
دوست عزیز قبل اینکه این به فکر شما برسه ریوت خودش رو اینا کار کرده وگرنه اینجوری خیلی اوضاع خراب میشه منم خودم امتحان کردم با ts میخواستم کمک کنم به بچه ها ولی چند دقیقه اسپکت تاخیر داره ؛ در مورد این دوست عزیز که لینک رفر خودش رو گذاشته ؛ داداش به یکی بگو که اینا رو ندونه ؛ هر لینکی یا هر نرم افزار یا هر سایتی که بخواد Rp یا اسکین مجانی بده همشون الکی هستن ؛ میتونم بگم که 100% که بالاتر از 100% هم الکی و دروغ هستن ؛ هیچکدومشون کار نمیکنه ، اگه اینا کار می کردن که ریوت باید در شرکتش رو تخته می کرد و بازی و کل سرور هاشو می بست ، اینا خودشون از قبل فکر همه چی رو کردن و اگه کسی از این هــک ها بتونه درست کنه و در اینترنت انتشار بده باهاش خیلی برخورد می کنند ، اینو مطمئا باشید.
سلام
این نسخه میهن دانلودم درست شد حالا تو 33 در صد گیر میکنه فایل lore.mp3 چیکار کنم
نمیشه مثل آدم اینا آپدیتو بزارن تو سایت؟؟!![]()
فایل lore.mp3 سیزده تاست که هرکدام مربوط به زبان های مختلف در سرور های متفاوت توی صفحه لاگین است که یه چمپی به اسم لیساندرا صحبت میکنه. هرکدومشون هم 2 مگ هستن. بیخیال اون فایلی که از میهن دانلود گرفتی بشی بهتره. خیلی ها مثل من که از خود سایت ریوت این بازی رو گرفتند در حالت عادی برا آپدیتش به مشکل برمیخورند چه برسه به سایت میهن دانلود![]()
سلام
فایلی رو که مشکل داره حذف کن ، ببین درست نمیشه ، احتمالا خودش دانلودش می کنه دوباره
یک بار هم اگر دوست داشتی repair کن
از این چیزا نیست ، شاید با ریپر درست بشه اگه نشه بیخیال باید دوباره دانلود کنی من 4 سال پیش دانلود کردم و 2 سال بازی کردم و بعد گذاشتم کنار تا دی ماه 1391 که باز رفتم تو بازی گفتم آپدیت کنه که آپدیت نمی شد رفتم دوباره بازی رو از سایت خودش گرفتم و یه 500 مگ آپدیت داشت و دیگه رفتم تو بازی دیگه !
بچه ها یه سوال دارم من الان شنبه نت مخابراتم وصل میشه خودم از قبل یه مودم دارم آیا لازمه که مودم رو پیش اونا ببرم ؟ البته خودشون یه برگه واسه تنظیمات دادن ولی زیاد مربوط به کانفیگ مودم نیست ؛ حالا میخواد ببرم یا نه ؟
نه. تنظیمات رو میگن انجام میدین
تنظیمات هم فقط یه یوزر نیم و پسورده که تو صفحه تنظیمات مودم وارد میکنین
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)