اتفاقا این پینگ اصلا خوب نیست
چون این تایم اوتها باعث لگ میشه و اصلا نمیشه بازی کرد
کاش پینگ 280 باشه ولی بدون تایم اوت
البته مثلا میگم!
وگرنه با پینگ بالای 200 بازی بیخوده
اتفاقا این پینگ اصلا خوب نیست
البته مثلا میگم!
سلام شیر فلکه رو بدجور باز کردن با اینترنت 256 نامحدود دارم با سرعت 90 دانلود میکنم .راستی از قزوین امدمشون گرم بعد دوهفته درست کردن تازه دو برابر سرعتی که قبل قطعی ها داشتم شده
طبق معول بدبخت ترین استان و عقب افتاده ترین کرمانشاست!![]()
دقیقا ... تا دیروز یه ای پی بود پینگ 250 بدون تایم اوت امروز هرچی مودم خاموش روشن کردم پیداش نمیکنه دیگه ...اتفاقا این پینگ اصلا خوب نیست
البته مثلا میگم!
! ممنون ...
منم همینو میگم...
خودمم نه قصد دارم از پارس بگیرم، نه از اسیاتک!!!
با توجه به پستهاي که امروز در مورد شرکت آسياتک از طرف دوستان ديدم، جهت اطلاع رساني پست بعدی را براي کيفيت و سرعت اين شرکت درج ميکنم.
توجه شود که تمام سرويسها توسط خودم امتحان شده اند ولي سرويس 256 متعلق به يکي از دوستانم است و از خط خودم نمي ياشد.
کیفیت سرویسهای 256 و 512 و 1 مگ و 2 مگ برنزی در آسیاتک
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
256 برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 28 تا 35 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین 32 است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
512 برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 60 تا 70 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین 65 است.
1مگ برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 90 تا 115 کیلو بایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین بین 100 تا 105 است.
2 مگ برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 125 تا 150 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین بین 135 تا 140 است.
پینگ در شرکت آسیاتک نسبت به اکثر شرکتهای ارائه دهنده اینترنت بیشتر است.
پینگ از 4.2.2.4
پینگ از یک سرور داخلی بازی کانتر
باید اضافه کرد که: نه سرعت خوب به ما میدن نه قیمت درست!
با تهران شروع کردیم، اونا الان 256 رو 12.5 میگیرن، ماشاالله مخابرات این بیغوله به 30 رسونده!!!!!!!
پینگ سرور های ایرانی با مخابرات زیر 30 ه...
به هر حال من با یک مگ محدود که رو چهار مگه، تو سرور خارجی latency 750 که طبیعتا گیمر ها اطلاع دارن این وضع، تو بازی قرمز حساب میشه ، داشتم
با توجه به نیاز گیم به پینگ خوب، و تجربه خودم،
بهترینش مخابرات
بعد صبانت ( بعضی وقت ها از مخابرات بهتره)
و پارس هم سومه
Last edited by ShadowDragon; 10-01-2013 at 00:11.
در مورد پارس آنلاین من چیزی رو که دیدم این بود که 512 نامحدود یک به ده 20 رو به زحمت میکشید!
بهرحال من ذینفع نیستم که یکی نره پارس بره اسیاتک یا برعکس اسیاتک نرن برن پارس چون از مخابرات دارم ...و شلوغ و خلوت بودن ای اس پی های دیگه در وضعیت من تاثیر نداره ...
در شرایط فعلی باید اعتراف کنم به دانلود شبانه مخابرات با سرعت 240 عادت کردم ! خیلی حال میده ..![]()
ماهی 100 گیگ (!)
البته خیلی زیاده روی نکردم تا حالا و فقط شبی 4 تا فیلم گرفتم که معمولاً 3 گیگ یا کمتر میشه حجمشون ....
عادت هم چیز بدیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)