این پچ از پچ های غیر رسمی پس 2011 هست و پیشنهاد میکنم که از این پچ استفاده نکنید.
من خودم این پچو نصب کردم و تا فهمیدم غیر رسمیه پاکش کردم.
این پچ از پچ های غیر رسمی پس 2011 هست و پیشنهاد میکنم که از این پچ استفاده نکنید.
من خودم این پچو نصب کردم و تا فهمیدم غیر رسمیه پاکش کردم.
حالا که این پچ رسمی نیست یک پج رسمی رو معرفی میکنید به ما:؟؟
من از نوین پندار بازی رو خریدم. بعد از نصب میگه سی دی 2 رو بزار. وقتی میزارم بازی اجرا میشه. حالا اومدم با الکل از سی دی 2 ایمیج گرفتم و وقتی ایمیج رو توی سی دی رام مجازی میزارم باز میگه سی دی رو بزار. نمیدونم نوین پندار چی کار کرده که نمیشه با ایمیج سی دی 2 بازی کرد...
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
2 سول فني:
1-ميشه تو لپ تاپ به جاي دسته از كيبرد بازي 2 نفره كرد؟ منظورم يك كيبورد usb با كيبورد خود لپ تاپ.
2-چرا رفت و برگشت نداره؟
معلومه که غیر رسمیه، پچ رسمی کونامی همون DLC هاند که از توی منوی Extra ی بازی دانلود میشن و فقط ترکیب ها رو آپدیت میکنند. اما این PESEdit ها هم حاوی DLC هستند و هم لباس تیم ها رو درست میکنند.
جواب اولي كه ميشه من خودم با pc همين كارو كردم تو لپ تاپم فرقي نميكنه
منظورتونو از دومي نفهميدم
با چه نرم افزاری image رو لود میکنید؟ از DAEMON TOOLS 3 یا بالاتر استفاده کنید.
1-نمیدونم!
2-اا!! راست میگین! نداره!! ولی بنظرم چیز جالی نبود! اما خب به هر حال استفاده کننده داشت.
Last edited by resident; 01-04-2011 at 12:14.
یکی از پچ های رسمی 1.03 هست که توسط کمپانی KONAMI منتشر شد، با نصب پچ 1.03 قابلیت آنلاین بازی کردن به بازی اضافه میشود.
لينك دانلود آخرين پچ بازي رو بزاريد
يعني شما با 2 كيبرد دو نفره بازي كردين؟
من با لپ تاپ نتونستم اينطوري بازي كنم!
كسي تونسته با 2 كيبورد 2 نفره بازي كنه؟
سوال دوم واضحه كه! رفت و برگشت مثل باشگاه اروپا رفت و برگشت! اگر دقت كني در pes 6 رفت و برگشت داشت ولي اين نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)