تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 4428 اولاول ... 9849854858859459559659759859960060160260864869810981598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آسیاتک می موندی بهتر بود.
    پارس آنلاین روز به روز بدتر میشه. قبل از عید عالی بود. ولی انگار به سمتش هجوم آوردن و داغون شده.
    موقع دانلود چند ثانیه ای روی صفر می مونه و میره بالا، دوباره چند ثانیه بعد میاد روی صفر و میره بالا.

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من دیشب برای اولین بار سرعت شبانم خوب شده بود بعد از دو ساعت دوباره خراب شد

داره خودمونی میشه Hossein813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من الان 128 دارم . به چه سرويسي تغيير بدم خوبه ؟

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آسیاتک می موندی بهتر بود.
    پارس آنلاین روز به روز بدتر میشه. قبل از عید عالی بود. ولی انگار به سمتش هجوم آوردن و داغون شده.
    موقع دانلود چند ثانیه ای روی صفر می مونه و میره بالا، دوباره چند ثانیه بعد میاد روی صفر و میره بالا.
    کلا مثل اینکه شانسیه
    من چند تا از دوستام از پارس سرویس می گرفتن راضی بودن واسه همین گفتم پارس رو هم یه امتحان بکنم . من که تا حلا چند تا شرکت عوض کردم حالا پارس رو هم یه تستش می کنم ببینیم چی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینم وضعیت 256 ما ...

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

اینم تست ساعت 3:30 صبح:

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من الآن زنگ زدم پارس اول که به کل انکار کرد که پارس آنلاین محدودیتی برای استفاده از V**P**N قرار داده بعد هم که چندتا سوال کردمگفت نمی تونم در این مورد شما را راهنمایی کنم.
    می خوام بدونم پارس واقعاً چیز پی ان را محدود کرده؟الکی سوئیچ نکنیم رو یه شرکت دیگه

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سلام این تست ساعت 08:22
    سرویس 1 مگ

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من الآن زنگ زدم پارس اول که به کل انکار کرد که پارس آنلاین محدودیتی برای استفاده از V**P**N قرار داده بعد هم که چندتا سوال کردمگفت نمی تونم در این مورد شما را راهنمایی کنم.
    می خوام بدونم پارس واقعاً چیز پی ان را محدود کرده؟الکی سوئیچ نکنیم رو یه شرکت دیگه
    سلام خیر همجین چیزی نیست اصلا چیز پی ان شما مشکل داره نه پارس بابا دیگه ما گفتیم پارس انلاین خوب نیست اما دیگه از این بی انصافی ها هم در حق ما نکرده.من از بعد عید سرعتم خوب شده. با این که خیلی نوسان داره اما من به همین راضی هستم در کل شرکتش بین همه شرکت ها از همه بهتره و گرون تره.
    در مورد سرعت هم دوستان به علت پاین بودن سرعت بعضی از هاست ها شما وثتی دانلود میکنید سرعت کمی دارید برای تست بهتره از سایت ها معتبر دانلود کنید تا سرعت واقعی رو ببینید

10. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام خیر همجین چیزی نیست اصلا چیز پی ان شما مشکل داره نه پارس بابا دیگه ما گفتیم پارس انلاین خوب نیست اما دیگه از این بی انصافی ها هم در حق ما نکرده.من از بعد عید سرعتم خوب شده. با این که خیلی نوسان داره اما من به همین راضی هستم در کل شرکتش بین همه شرکت ها از همه بهتره و گرون تره.
    در مورد سرعت هم دوستان به علت پاین بودن سرعت بعضی از هاست ها شما وثتی دانلود میکنید سرعت کمی دارید برای تست بهتره از سایت ها معتبر دانلود کنید تا سرعت واقعی رو ببینید
    من از چندین جا چیز پی ان دارم(آلمان،انگلیس،آمریکا و کانادا) همشون همین مشکل را دارن که در چند لحظه اول موقع دانلود سرعت خوبه اما یهو دانلود صفر میشه.
    در صورتی که با همین اکانتهام با شرکتهای دیگه که امتحان کردم مشکلی نبود!
    -----------------------------------------------------------------------------------------

خوب من رفتیم درخواست جمع آوری درخواست جمع آوری خط بدم اما مخم رو زدن و گفتن با اون اسمشو نبر هیچ مشکلی نداریم،خطم جمع آوری که نشد ارتقاء دادم به 512!!!
    Last edited by وین رونی; 13-04-2011 at 12:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •