خوب شما بفرما قیمت و نیازهاتون چیه تا دوستان راهنمایی کنن!
خوب شما بفرما قیمت و نیازهاتون چیه تا دوستان راهنمایی کنن!
تا 100 هزار تومن.
برای من مهم کیفیت هست. گیر نداشته باشه خدمات پس از فروش خوبی هم داشته باشه. کلا نخرم بعدا پشیمون بشم.
بعد چرا سری های جدید ایکس ویژن بر چسب تکتا ندارند؟اصلا این بر چسب مهمه یا نه؟
تک ویژن چه طوریه کسی مطلبی درباره این مارک نذاشته بود؟
ایکس ویژن 343 بگیر خودت رو خلاص کن. 93 هزار تومن.
برچسب تکتا هم از اولش کشک بود. همه میدونستن. فقط شده بود روشی برای تبلیغ بعضی مدلها که خوشبختانه الان دیگه کسی به اون توجه نمیکنه.
یه چیز دیگه اینکه در مورد مدیا پلیر این دستگاهها انتظار بیش از حد نداشته باشید که همه چی پخش کنه. حتی گرون قیمتهاش (بالای 200 تومن) هم مشکلاتی از بابت عدم ساپورت بعضی کدکها و مخصوصاً مشکلاتی با زبان فارسی دارن.
دوستتانی که لومکسی دارند صفحه نظرات(خیلی کوچیکه) این سایت رو بخونن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک کم دچار تردید شدم!
ببینید چحوریه؟؟!
با سلام- نظرات رو دیدم منظورتون مشکلات ضبطه؟ ضبطش هیچ مشکلی نداره ما امتحانش کردیم هم رادیو هم تلویزیون را به راحتی ضبط میکنه پخش هم کردیم هیچ مشکلی نداشت!
البته اینو هم بگم که روی کنترلش کارکرد هر دکمه رو بالای آن نوشته و بالای دکمه ضبط هم دکمه رنگی وجود داره که کارکردش نوشته نشده ممکنه اونو با دکمه rec اشتباه گرفته باشن!
به راحتی هر شبکه ای رو که آوردین دکمه rec رو میزنین بعد هم ضبط شروع میشه و یک نمایشگر زمان ضبط بالای صفحه سمت راست میاد.
در ضمن یه گزینه ای هم داره به نام timeshift که من اونم زدم بعد ضبط کردم حالا میبینم در اون حالت هم ضبط کرده.
با سلام به دوستان
من تا پایان هفته می خوام یک گیرنده دیجیتال بگیرم اگر می شه یک تست کامل(مثل درشت نشان دادن زیرنویس فیلم، مشکل نداشتن در ضبط برنامه های تلویزیون ، پخش فایل های avi, mkv , flv , mpg ,3gp , wmv , rmvb و فرمت های دیگر ، هماهنگ بودن صدا و تصویر بعد از جلو و عقب بردن فیلم و ...) از همین دستگاه لومکسی 1008 بگیرید ببینم چه طوریه؟
تو این هفته نزدیک به عید با این سر شلوغ ،شما چه انتظاراتی دارید، والا
اما اینا رو تو این مدتی که دستگاه رو داشتم گزاشتم پخش کرده
3gp,mpg,avi,mp4,flv,mkv
تو این مدتی که دستگاه رو داشتم غیر از این که زیرنویس یه مقدار کوچیکه اشکال دیگه ای ندیدم
البته این موضوع هم با اپدیت قابل حله به شرکتش هم تذکر میدیم ان شاالله یه کاری بکنن برامون
البته برای من که 2 متری تلویزیون میشینم فیلم میبینم همین اندازه هم خوبه
1 - من که 343 نداشتم چه میدونم پلیر کدوم بهتره والا
2 - بله ساپورت میکنه خوب
3 - من که هنگ اصلا ندیدم یه سر هم روشنه داغ هم حتی زیاد نمیکنه روش دست میزنم
4 - بله داره یه کانال رو میزنی ضبط بعدش میتونی بزنی هر کانال دیگه ای خواستی رو ببینی البته باید در یک فرکانس باشن
5- نه بعید میدونم ما که همچین چیزی ندیدیم ازش
مشخص نکرده دقیقا چه مشکلی داره . من خودم تو خونه هم این دستگاه رو + 333 ایکس ویژن + Provision x3 دارم. متوجه مشکل ایشون تو هیچ مورد نشدم.
دوستان مناسبترین سیستم میکرو های فای که میشه خریداری کرد با کیفیت بالا چیه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)