بقیه سوال های انتخاب رشته رو اینجا بپرسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه سوال های انتخاب رشته رو اینجا بپرسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه میشه مثلا من الان تحلیل1 رو افتادم ، ترم پاییز درسهایی که پیشنیازشون تحلیل یک هست رو همراه با تحلیل یک بردارم؟
ممنون
سلام دوستان الان رفتم کارنامه رو دیدیم زده درس تنظیم خانواده غیبت غیر موجه مگه نباید حذف میشد ؟ حذف ماده 32؟
یعنی الان نمره 0 رو با دیگر نمره هام جمع میزنن بدبختم میکنن ؟ من این درس رو از روز اول اصلا نرفتم سر کلاس امتخانشم ندادم سر یه سری مشکلات زمانی !
پارسال وصیت نامه هم همینجور شد ولی حذف ماده 32 خورد !
بچه میشه مثلا من الان تحلیل1 رو افتادم ، ترم پاییز درسهایی که پیشنیازشون تحلیل یک هست رو همراه با تحلیل یک بردارم؟
ممنون
بله میشه
الان تحلیل1 شده همنیاز برای اونا
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
شما تا 3تا درس رو میتونی غیبت غیر موجه داشته باشیسلام دوستان الان رفتم کارنامه رو دیدیم زده درس تنظیم خانواده غیبت غیر موجه مگه نباید حذف میشد ؟ حذف ماده 32؟
یعنی الان نمره 0 رو با دیگر نمره هام جمع میزنن بدبختم میکنن ؟ من این درس رو از روز اول اصلا نرفتم سر کلاس امتخانشم ندادم سر یه سری مشکلات زمانی !
پارسال وصیت نامه هم همینجور شد ولی حذف ماده 32 خورد !که خود به خود ماده 35 میشن
خوب آخه وصیت اصلا ذکر نشد غیبت بلکه حا نمره زده بودن حذف ماده 32 اما این رو زده غیبت !
حالا ماده 35 چیه؟ و اگر از 3 درس بیشتر شه چه میشود ؟
خوب آخه وصیت اصلا ذکر نشد غیبت بلکه حا نمره زده بودن حذف ماده 32 اما این رو زده غیبت !
حالا ماده 35 چیه؟ و اگر از 3 درس بیشتر شه چه میشود ؟
شما برو آموزش یه فرم حذف هستش اونو بگیر یه چند جا باید برای امضا ببریش بعد درست میشه
اگه بیشتر شد برو پیش پزشک معتمدِ دانشگاه باهاش هماهنگ کن حذف پزشکی بشه درس 4ام![]()
من اگر رئيس دانشگاه هر جا بودم.
چند تا نسخه آئين نامه رو تو جاهاي مختلف دانشگاه نصب ميكردم.
يك نسخه هم ميزدم تو سايت رسمي دانشگاه. تا دانشجو با مطالعه اون از سردرگمي و اشتباه بتونه جلوگيري كنه.
غیبت در جلسه امتحان
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود .
تبصره 1 - غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 - تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است .
تبصره 3 - در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال ( موضوع ماده 19 ) لازم نيست .
کسی نمیدونه تراز الکترونیک تهران غرب چنده؟!!!!!!!!!!!!!!:(
کسی نمیدونه تراز الکترونیک تهران غرب چنده؟!!!!!!!!!!!!!!:(
دوست عزیز شما میگی سال اولشه داره پذیرش میکنه
طبیعتا کاظم قلم چی و برادران جوکار و عبدالله جاسبی هم نمیدونن
یه شعاع 150 200 تایی از الکترونیک های تهران رو براش در نظر بگیر
ببخشید اینجا پست میزنم چون تاپیک اونور قفل شده
یکی تند سریعععععععع بگه
این درصد گیری درسا چطور بود من یادم رفته
هرچی سوال جواب د اده شده ضرب در 3
منهای سوالای غلط ؟
چی بود یادممممممم رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)