تو رو به خدا قسم حرفامو نمایش بدید.
تو رو به خدا قسم حرفامو نمایش بدید.
این بازی رو xobox بهتره یا رو pc یا اینکه اصلا فرق نمی کنه
دوستان من شب بازی رو از یه مغازه تو کرج خریدم دو دی وی دی همه چیز اوکیه وقتی میخوام نصب کنم جای نصب رو اوکی میکنم میزنم اونجا که باید درصد بیاد پر بشه اصلا هیچ اتفاقی نمیافته همینجوری میمونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به من کمک بدید من خیلی نسخه بازیم :((
ممنون میشم اگه عزیزان اطلاعاتی در این خصوص بدن،اینکه واقعا" معضل دریبل زدنه کل تیم حریف با یه سری بازیکنای خاص مخصوصا" اگه excellent (condition اونها قرمز باشه) باشه، در pes 2010 از بین رفته یا نه ، بالفرض مثال در pes09 وقتی رونالدو قرمز بود ، اگه با 8 تا دفاع هم میرفتی روش از تو همشون رد میشد و با چپ و راست کردن و تو سر توپ زدن عین آب خوردن به گل میشد رسید و واقعا" هیچ راه چاره ای نداشت تا متوقفش کنی، این مشکل در نسخه نهایی pes2010 مرتفع شده؟
باتشکر
آقا این PES2010 اولش دمو نشون نمیده یا فقط مال من نداره ؟
روی ویندوز SP2 میشه بازی رو اجرا کرد؟!
یه سوال دیگه اینکه پچی نیست که بشه این بازیو رو شبکه خانگی بازی کرد؟
بابا ما هویجیم اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی سوال منو جواب بده من وقتی میرم تو نصب همه چیزو میزنم وقتی به اینستال میزنم باید یه صفحه بیاد که نشون بده چند درصد رفته و دی وی دی دو بخواد ولی اصلا هیچی نمیاره واسم همینجوری صفحه سفید میمونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل از چیه؟
برای من که نشون میده. حجم محتویات دی وی دی چقدره ؟
باید نشون بده. واسه منم یک همچین مشکلی قبلا پیش میومد که ظاهرا از ویروس بود. یک عدد آنتی ویروس Kaspersky نصب کن ببین چی میشه.
آپدیتش هم بکن. این نسخه تا 30 روز کار میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)