فایل کرک مشکل داره واسه دانلود کردن داداش
فایل کرک مشکل داره واسه دانلود کردن داداش
سلام. من پچ 1.7 این بازی رو نصب کردم بعد خواستم برنامه spart iv رو باز کنم ولی باز نمیشه این برنامه رو چجوری نصب کنم ؟
سلام من کرک 1911 که چند تا پست قبل گذاشته بودن رو ریختم ولی این ارور امد اونجا هم به این ارور اشاره کردن و لینکی برای کرک دیگه برای حل مشکل گذاشتن ولی لینکش کار نمیکنه لطفا یه لینک دیگه بدین ممنون
![]()
دوستان لطفا راهنمایی بکنین این کارهارو کردم ولی درست نشد :
چند فایل xlive دیگه جایگزین کردم.
کرک بازیو عوض کردم کرک 1911 ریختم.
یه آپدیت دیگه هم امتحان کردم البته عین همون بود فقط از یه جای دیگه دانلود کردم.
ببخشد مشکل زیری را سری تر حل کنید
Last edited by سینا98; 18-09-2012 at 12:20.
ببخشید من وقتی میام داخل بازی gta iv جاده هاو ساختمان ها را نشان نمیدهد خواهشان جوابمو بدین
Last edited by سینا98; 18-09-2012 at 12:20.
سلام دوستان ،خسته نباشید .
من asus n56vz دارم با گرافیک 2 gt650m و 8 gb ram + core i7 3610qm که قاعدتا باید بتونه بدون لگ iv رو اجرا کنه ، (با توجه به بنچمارک های notebookcheck.net هم باید تا high و بدون مشکل اجرا کنه ،)
بازی روونه در کل ولی هر 5 ثانیه یا بیشتر یه سکته می زنه ، و دوباره روون اجرا می شه ، و همینطور گیر می کنه ، ویندوزم هم 7 64bit هستش ،
بازی های bf3 و mw3 رو روی high و ultra بازی می کنم ولی اینو نمی تونم ، ممنونم اگه راهنمایی کنید !
سلام
شما آخرین پچ بازی رو دانلود و نصب کنین (خیلی روی روونی بازی تاثیر میزاره)
اون لگ هم که میگین احتمالا از هارد هست. موقعی که لگ میگیره ببینین چراغ استفاده از هارد روشن میمونه یا نه
نمیدونم چرا وقتی میام داخل بازی gta ivنه خونه هامعلوم نه جاده ها خواهشان راه حل این مشکل را به من بگویید
سلام به همه
من سيستمم مشخصات بازي را داره اما براي اولين بار كه نصب كردم ورفتم تو بازي يكم تيك داشت اشتباهي رزوليشن رو از حد مجاز مانيتورم 1440 900 بيشتر كردم و حالا نميدونم كه چه كار كنم
وقتي ميرم تو بازي صدا مياد ولي مانيتورم مينويسه out of range چه كنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)