تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 598 از 1135 اولاول ... 984985485885945955965975985996006016026086486981098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

سلام به همگی امروز ساعت 10 خط رو رانژه کردن. دیروز صبح درخواست داده بودم. ( سپنتا - 256 نامحدود)
    قول داده بودم تست بذارم براتون :

سرعت رو که همون 256 بسته بالا تر نیست.
    پینگش هم که بدک نیست تایم اوت هم که نداره.
    موقع دانلود هم سرعتش زیر 27 ندیدم بیاد تا 45 هم بالا رفت. نوسان سرعت زیاد نداره
    اگه تغییزی توی سرعت یا پینگ دیدم میذارم همینجا براتون.
    کسی تست از سرور دیگه ای هم خواست بگه

2. 5 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه سری به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید ببینید که این دوستان ارمنت (اسیاتک) چقدر سرویس هاشون رو تو استان فارس گرون تر میفروشند.
    لعنت به ارمنت.من که دیگه با ارمنت تمدید نمیکنم.با این اوضاع سرویسشون فکر کنم تا چند وقت دیگه فقط خاله و عمشون از اینترنتشون استفاده کنه.
    همه با هم برای تحریم ارمنت.
    با دروود
    گویا ارال پسین من به درستی به سایت ارسال نشده و شوربختانه ثتب نشده است!!
    به هر روی دیروز از آسیاتک (جناب آقای افتخاری که مسئول رسیدگی به نماینده ها /ارم نت هستند)با بنده تماس گرفتند و پیگیر شکایت های پیوسته و پی در پی من بودند که همه موارد رو به ایشون عرض کردم و اما مهمترین مسئله ای که ایشان فرمودند اینکه بنا است تا آسیاتک به صورت مستقیم در شهر شیراز نمایندگی داشته باشد که این گویایی 2 مورد می باشد:
    1: نا خشنودی تهران از نمایندگی ارم نت به هر دلیلی و درخواست باز پس گیری برند خود در این شهر
    2: نا خشنودی شرکت ارم نت از همکاری با این شرکت و ادامه ندادن همکاری هایش با این شرکت به هر دلیلی،که در اینصورت احتمالن باید خبر خوبی باشد .

4. 4 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با دروود
    گویا ارال پسین من به درستی به سایت ارسال نشده و شوربختانه ثتب نشده است!!
    به هر روی دیروز از آسیاتک (جناب آقای افتخاری که مسئول رسیدگی به نماینده ها /ارم نت هستند)با بنده تماس گرفتند و پیگیر شکایت های پیوسته و پی در پی من بودند که همه موارد رو به ایشون عرض کردم و اما مهمترین مسئله ای که ایشان فرمودند اینکه بنا است تا آسیاتک به صورت مستقیم در شهر شیراز نمایندگی داشته باشد که این گویایی 2 مورد می باشد:
    1: نا خشنودی تهران از نمایندگی ارم نت به هر دلیلی و درخواست باز پس گیری برند خود در این شهر
    2: نا خشنودی شرکت ارم نت از همکاری با این شرکت و ادامه ندادن همکاری هایش با این شرکت به هر دلیلی،که در اینصورت احتمالن باید خبر خوبی باشد .
    متوجه نمیشم.یعنی چی؟ خب ارم نت مگه خودش ISP هست که بخواد همکاریشو قطع کنه؟ارم نت فقط یه اسم هست دیگه...
    بعد یعنی چی که آسیاتک میخواد خودش مستقیما نمایندگی داشته باشه؟ تا الان هم مگه نمایندگی مستقیم نداشته؟اینترنتی که ما از ارم نت داریم و تجهیزاتش مگه مال آسیاتک نبوده؟

6. 3 کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

متوجه نمیشم.یعنی چی؟ خب ارم نت مگه خودش ISP هست که بخواد همکاریشو قطع کنه؟ارم نت فقط یه اسم هست دیگه...
    بعد یعنی چی که آسیاتک میخواد خودش مستقیما نمایندگی داشته باشه؟ تا الان هم مگه نمایندگی مستقیم نداشته؟اینترنتی که ما از ارم نت داریم و تجهیزاتش مگه مال آسیاتک نبوده؟
    دروود بر شما
    ارم نت که از نخست ارائه دهنده اینترنت نبود و تنها در زمینه IT کوشندگی داشت و به هر دلیلی آسیاتک با این شرکت به عنوان نماینده استان فارس همکاری کرد،تا آنجا که من از سخنان ایشان دریافتم،اینکه بنا است تا آسیاتک خود به صوترت مستقیم و نه نمایندگی در این شهر (شیراز)سرویس ارائه کند!بودن واسطه و شعبه ای از شرکت در شیراز!احتمال آن می دهد که ارم نت افزار ها رو از آسیاتک اجاره کرده باشد و یا در جاه هایی نیز خودش سرمایه گذاری کرده باشد!به هر روی این چیزی که من از سخنان جناب افتخاری متوجه شدم این بود که آسیاتک بدون واسطه بنا است تا در شیراز فروش و پشتیبانی داشته باشد که در اینصورت ایشان اظهار امیدواری کردند که بسیاری از دشواری ها حل خواهد شد.
    البته من در مورد پشتیبانی و نویز خطم باز هم شرکت ارم نت رو تهدید به شکایت از راه سازمان تنظیم مقررات کردم!
    البته به ارسال بالا باید این را هم بیفزایم که ایشان در مورد سرعت کم شبانه نیز فرمودند که شبانه ها را بر روی 128 ( به سبب کمبود پهنای باند)ست کرده این که من هم از سخن ایشان این نتیجه را گرفتم که ارمنت/آسیاتک در حال لبش فروشی پهنای باند می باشدد.
    Last edited by saeed258s; 16-07-2012 at 01:02.

8. 3 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان این سپنتا شبانه رایگان نمیده؟
    راستی توی سایتشون قسمت مناطق تحت پوشش خطوط کافو هم زدن ساپورت میکنند واقعیت داره؟

10. 2 کاربر از Pooya Rezaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام دوستان! کسی سرویس های حجمی سپنتا رو گرفته ؟ آیا از سرعتش راضی بوده ؟ می خواستم بدونم سپنتا برای یوزرهاش پنل کاربری گذاشته که بتونن حجمشون رو مدیریت کنند و آخر دوره بفهمند چقدر حجم مصرف کردن ؟ چون اگه پنل کاربری نباشه امکان سوء استفاده از حجم توسط شرکت وجود داره !
    ضمناً مثلاً شاید کسی بعد از مدتی استفاده نوع سرویسشو تغییر بده (مثلاً از حجمی بخواد بره نامحدود بگیره یا مثلاً پهنای باندشو تغییر بده) اون وقت باید چی کار کنه ؟ هیچ راهی جز تماس با 2020 نداره!و احتمالاً اگه این درخواست اواسط یک دوره باشه تا اول دوره بعد ممکنه اجرا نشه ! چون توی این وضعیت سرویس ها خود به خود تمدید میشن و نظارت کاربر بر روی مصرف خودش کم میشه و عملاً دخل و خرجش دست خودش نیست ! به نظر من فقط توی همین مورد آسیاتک بهتر عمل کرده! منظور از حرفهایی که زدم این هست که آیا چنین امکاناتی تعبیه شده یا نه ؟

12. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

دوستان من خونمون ميخاد بره خيابون پروين اعتصامي(طرفاي سردخونه)به نظرتون از كدوم شركت خط بگيرم بهتره؟

14. این کاربر از alenkita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

دوستان من خونمون ميخاد بره خيابون پروين اعتصامي(طرفاي سردخونه)به نظرتون از كدوم شركت خط بگيرم بهتره؟
    سلام
    از هرجا میگیری از اسیاتک و شاتل نگیر...

16. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا مجید الان برو نگاه کن سپنتا 256 نا محدود رو میده 22900....همه سرویس های نامحدودش رو ارزون کرده!!! برو شاکی شو اونجا..

18. 2 کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

آقا مجید الان برو نگاه کن سپنتا 256 نا محدود رو میده 22900....همه سرویس های نامحدودش رو ارزون کرده!!! برو شاکی شو اونجا..
    آره سعید ارزون کرده. زنگ زدم گفت از توی سایت تغییرش بده حداکثر تا 24 ساعت برات درستش میکنیم. سرویسم رو تغییر دادم 512 نا محدود گرفتم.
    توی هر دوره 1 بار میتونی سرویست رو تغییر بدی به راحتی. پول 1 روز استفاده از 256 رو میگیره بقیش رو هم که 512.
    ممنون

---------------------
    سرویسم الان شد 512. توی 30 دقیقه
    Last edited by aghamajid1369; 16-07-2012 at 17:04.

20. 4 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •