اشکال از یه نرم افزار میتونه باشه! مثلا من وقتی فونت گوشی رو عوض میکردم اینجوری میشد!
اشکال از یه نرم افزار میتونه باشه! مثلا من وقتی فونت گوشی رو عوض میکردم اینجوری میشد!
لطفا هرکی میتونه راهنماییم کنه چون الان غیر از جاوا هیچی دیگه نمیوتونم بریزم خیلی حالم گرفتس.
من که -- نکردم فعلاً هر برنامه ای رو که خواستم میشده با ساین کردن نصب کرد
بچه ها باز من اومدم با مشکلاتی زیاد!×!
1. دیروز خوشحال بک آپ رو با nokia pc suit گرفتم و بعد که خواستم آپدیت کنم هی ارور میداد میزد unable to locate ...
یعنی software updater اش رو که اجرا میکنم این ارور رو میده و بعد بسته میشه
پی سی سوییتم هم اخرین ورژن هست و تازه دانلود کرده بودم
2. این همه garmin garmin گفتید دوباره نصبش کردم
اولش که موقعه نصب میگه با گوشی سازگار نیست و .... بماند
بعد هم وارده برنامه میشیم کلا نوشته هاش و .... یه جوریه راحت نمیشه خوند
بعد هم اصلا چنین قسمتی توی قسمته about وجود نداره
چو کنم؟
حالا دوباره برنامه رو اجرا کنید و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
منظورتون با جف یا خود نوکیا آپدیتور؟
سلام
گوشی من بدون اینکه با هاش کار کنم به شدت داغ میشه ! ( طوری که وقتی به پیچشهاش دست میزنم دست رو میسوزونه !)
و در عرض 2 ساعت 5 تا خط از باتری کم میشه !
چرا اینطوری میشه ؟! مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟! 2 روز هست اینطوری شده ...
ممنون ......
ممنون ......
بیخیال گارمین شو مال خود نوکیا بهتره.
ovi suteآخرین ورژنش2.1 یا 2.2 بود با نوکیا آپدیتر امتحان کن شاید جواب داد
دوستان هر چی فایل با X-Plore قایم (Hidden) کردم، از تو Video Centre قابل دسترسی هست! چیکار کنم؟ فیلمهای خونوادگی و اینا رو می خوام وقتی گوشی رو دادم دست کسی نبینه.
سلام دوستان
من میخوام گوشیم رو آپدیت کنم ، بهترین روش که هم مطمئن باشه هم قابل برگشت باشه هم بشه دوباره آپدیت کرد ... رو میشه توضیح بدین
وسایل هم همه چیز موجوده
کامپیوتر ، adsl ، مودم وایرلس، کابل ،cd،...
thanQ![]()
مرسی مشکلم حل شد !
فیلم ها رو بریز تو این پوشه :
e:\Other\Contacts
میتونی یه پوشه درست کنی و تو این مسیر قرارش بدی ! دیگه هیچ جا دیده نمیشه !
در ضمن نیازی به X-plore و اینام نیست ! با فایل منیجر گوشی هم کارت راه میوفته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)