آقا سرغت کلاً افت کرده یا نه فقط مال من اینقدر افت داره
آقا سرغت کلاً افت کرده یا نه فقط مال من اینقدر افت داره
Last edited by بی باک بی بال; 25-01-2010 at 18:14. دليل: اشتباه
سرعت شهرستان ما هم خيلي افت كرده از كافي نت ها مي پرسم مي گن از صبح اين جوري شده مشكل از كجاست؟
امروز تازه 5 ماه بهمن هستش هنوز خیلی مونده !!!![]()
اما من هنوز چیز پی انم کار میده ها
به نظر من هر چی هست زیرسر همین اینترنت ملی قم هست
بهتر نیست این تاپیک بعد از یکسال و نیم بسته بشه و گزینه های جدید اضافه و کم بشه و نتایج جدید تری بدست بیاد.
خرين آمار پورتهاي منصوبه و دايري
آمار رسمی پورتهای منصوبه و دایری گروه شرکتهای انتقال داده ها (PAP)رديفتقسيمبنديمنصوبهدايري1كل كشور698.261366.3692استان تهران308.439181.9503شهر تهران270.336167.2064تعداد شهرهای تحت پوشش خدمات ADSL3543415تعداد استان ها30-6تعداد مراكز فعال---
در کل کشور و استان تهران در تاریخ 88/4/31
دبیرخانه شرکت های انتقال داده ها(PAP)
مورخ 88/4/31
داداش پس اون دیگه خیلی چیز پی انهقدرشو بدون ماهی چند اونوقت ؟
من استفاده نمیکنم ولی یکی مجانی بود امتحان کردم کار میکرد نتیجه اخلاقی اینه که بری دنبالش ببینی قضیه چیه چون مشگل از سروریه که کار میکنی.
سلام شب بخیر
دوستان در اینکه سرعت کمه پهنای باند افتضاحه و مشکلات فراوان در زمینه اینترنت شکی نیست
اما اینو هم در نظر داشته باشین که ما تو کشوری زندگی میکنیم که کلا رابطه خوبی با تکنولوژی نداره یا نمیخواد داشته باشه مسائل دیگه هم که همیشه باهاش بوده
اگه جایی مثلا مثل شرکت فست هاست انگلستان که 3 تا پکیج دنلود داره با پهنای باند 500 تا 2500k و قیمتی از 17 تا 40 یورو و ترنسفر نامحدود خوب واسه اینه که تکنولوژی برای اوناست تازه این برای home package
شما میتونید ی خط 100 mb داشته باشین
اما خیلی جاها هم هستن که بدلیل مشکلاتی مثل فیبر pcm نمدونم خط اونو و ........... اصلا نمیتونم adsl داشته باشن که بازم اینا فقط تو کشور ماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)