ياهو مسنجر من وصله
كسي ----- شكن face book رو نداره؟
ياهو مسنجر من وصله
كسي ----- شكن face book رو نداره؟
سلام سازمان سنجش يه سيدي به نام سامان رشته هر سال ميده كه معرفي رشته ها رو كرده خيلي توپه ! اگه بتوني از بچه هاي سال قبل گير بياري خيلي خوبه! اگه عجله نداري كه صبر كن ببين سنجش كي مي فرسته تو بازار !
اگه فايرفاکس داري اين به درد ميخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خوای بری دارو سازی یا پزشکی یا دندون ؟
منظورم اینه چرا داروسازی ؟![]()
یا چرا مهندسی کامپیوتر ؟!!!!!
کدوم شهری ؟![]()
Last edited by only4you_mehr; 28-06-2009 at 12:58.
من سال دوممهسلام سازمان سنجش يه سيدي به نام سامان رشته هر سال ميده كه معرفي رشته ها رو كرده خيلي توپه ! اگه بتوني از بچه هاي سال قبل گير بياري خيلي خوبه! اگه عجله نداري كه صبر كن ببين سنجش كي مي فرسته تو بازار !
دارمش اتفاقا!!!
اومدم به اسپم ها جواب بدم
پیمان جون چیکار کنم یه کتاب گرفتم 400 صفحه است دهنمو سرویس کرده ای کاش کتاب رمزینه اومده بود اینجوری امیدی به قبولی ندارم فقط شماها دعا کنید من 5 بشم یه 2 نمره هم اعتراض میزنم و بعدش هم تبصره
خدایا کار مارو ببین تو ابتدایی وقتی 19 میشدم گریه میکردم الان برای یه 7 اشک شوق میریزم فقط 7
فقط سعی کن اینو پاس کنی همین الانپیمان جون چیکار کنم یه کتاب گرفتم 400 صفحه است دهنمو سرویس کرده ای کاش کتاب رمزینه اومده بود اینجوری امیدی به قبولی ندارم فقط شماها دعا کنید من 5 بشم یه 2 نمره هم اعتراض میزنم و بعدش هم تبصره
خدایا کار مارو ببین تو ابتدایی وقتی 19 میشدم گریه میکردم الان برای یه 7 اشک شوق میریزم فقط 7
نهایتا تا شهریور پاس کن که اگه به سال دیگه بکشه رسما دهنت سرویسه
تازه باید 30-40 تومن خم پول الکی بدی
اینو واقعا میگم
چون سختیاشو میدونم و مطمئنا نمیتونی واسه کنکورت بخونی چون همش استرس اون 1 درس رو داری
تازه واسه خدمت هم مشکل پیش میاد
داداش محسن دیگه رسما و غیر رسما ندارهمهم اینه که فردا فقط 7 بشم که اگه نشم واقعا تمام حرفات درست از آب درمیاد ، سال بعد فقط به دیف لعنتی فکر میکنم و نمیتونم واسه کنکور بخونم
حالا کسی بارم بندی دیف نداره واسم بذاره کجاها رو بخونم حداقل 7 بشم؟
يكي از همين روزا از دانشگاه اخراج ميشي . خبر رسيده ---شكن پخش ميكني . اسنادش هم تو وزارت كشوره .
Last edited by Macushla; 28-06-2009 at 13:38.
اسناد موجود در وزارت کشور!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)