ممکن هست مشکل از isp شما باشه با یه isp دیگه تست کنید ببینین voice call فعال میشه یا نه ..
ممکن هست مشکل از isp شما باشه با یه isp دیگه تست کنید ببینین voice call فعال میشه یا نه ..
من یاهو مسنجرم به مشکل برخورده. هر چه قدر رمز قبلیمون رو وارد میکنم قبول نمیکنه. رفتم دوبارهه یه رمز جدید بسازم . هر چی رمز جدید وارد میکنم ارور میده. خواهشا کمک کنید؟
متوجه سوالتون نشدم
رمز جدید برای آیدی که دارین ؟ چه طور برای تغییر رمز وارد آیدی و account setting شدین وقتی رمزتون رو قبول نمی کنه ؟!
چه اروری میده ؟
اینجا مگه تاپیک یاهو مسنجر نیست؟!
من انو نمیدونم چطور وارد یاهو اصلی میشم. ولی میخوام واسه چت کردن میخوام وارد مسنجر بشم هی رمزو ایراد میگیره بیا اینم ارور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تاپیک یاهو مسنجره !
توضیحاتتون یکم گیج کننده بود چون گفتین با پسوردتون نمی تونید وارد شین ولی رمزتون رو عوض کردین ..
این ارور ربطی به پسورد شما نداره این ارور مربوط به کانکت شدن شما به سرور یاهو هست اگر اخیرا از فی* لتر شدن استفاده کردین تنظیمات مربوط به
پرو*کسی در مرورگر internet explorer در مسیر زیر رو انجام بدین :
internet option >> Connections >> lan settings
و اگر جلوی پرو*ک*سی تیک بود تیک مربوط به پروک*س*ی رو بردارین و ok کنید. بعد از این چک کنید مرور گر Ie باز میشه یا نه و همه کوکی های مربوط
به ie رو پاک کنید .
سپاسگزارم
ولی چک کردم تیک اصن فعال نیست. بعد حالا کوکی ها رو چطور فعال کنم؟
راستی من از مرورگر کروم استفاده میکنم.
یکی از دوستانم پیشنهاده تغییر رمز رو داد حالا هر چه قدر من سعی میکنم رمزمو عوض کنم نمیشود
تغییر رمز برای چی ؟
رمزتون مشکلی نداره برای همین می تونین وارد ایمیل و acount setting بشین اگر مشکلی داشت الان نمی تونستین وارد acount setting بشین و
رمز رو عوض کنید ..این ارور مربوط به کانکشن هست
کوکی های مرورگر ie رو باید پاک کنید از قسمت زیر کوکی ها رو پاک کنید :
internet option >> General >> Browsing history
دکمه delete رو بزنین و تو پنجره باز شده تیک مربوط به کوکی رو فعال و گزینه delete و بعد ازون Ok رو بزنید ..
مرورگر ie سایتی رو برای شما باز می کنه ؟ مسنجر با مرورگر ie ارتباط داره برای همین استفاده از پرو*کسی می تونه روی مسنجر تاثیر بذاره
اگر ie سایتها رو باز میکرد و مسنجرتون باز هم باز نشد از ایمیل وارد آیدی بشین و با مسنجر ایمیل آنلاین بشین و بعد ازون با مسنجر sign in کنید .
هر کاری میکنم نمیشه!!!!!!!!!!!!
سلام.
از امروز پروفایل میل یاهو تغییرکرده من میخوام برگرده به حالت قبلی .ولی هر چی میگردم پیدا نمکینم..
چی کار کنم ؟
کسی نیست جواب بده لطفا
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)