قربونت حاجی
آخه مخابرات یک ماهه ی 2 مگ رو به همچین قیمتی میده ! من سه ماهه گرفتم ( یادم رفت تو پست بالا بنویسم) قیمتش خوبه ، سرعتشم به نظر خودم خوبه، شبانه بین 5 تا 7 گیگ میگیرم، ولی قطعیش زیاده ! البته پینگشم بالاست که به کار من نمیاد !
قربونت حاجی
آخه مخابرات یک ماهه ی 2 مگ رو به همچین قیمتی میده ! من سه ماهه گرفتم ( یادم رفت تو پست بالا بنویسم) قیمتش خوبه ، سرعتشم به نظر خودم خوبه، شبانه بین 5 تا 7 گیگ میگیرم، ولی قطعیش زیاده ! البته پینگشم بالاست که به کار من نمیاد !
درسته 3 ماهه گرفتيد اما وقتي با خيال راحت نتونيد دانلود كنيد به نظر من زياد به درد نميخوره تو نصف روز اگه دانلود بكنيد ترافيكتون تموم ميشه ، براي وبگردي سرعتهاي خيلي پايين تر از اين هم راحت جواب ميدن.![]()
من فقط دانلود میکنم ! با خیال راحت هم خدایی دانلود میکنم ! ولی طوری نیست که روزها دانلود کنم ! کمی که با این سیستم ها کار کنید عادت میکنید ! من شبها با دو سیستم و دو خط دانلود دارم و روزی حداقل 12 گیگ دانلود میکنم ! وبگردی هم میکنم که البته اون 18 گیگ سه ماهه کمه ( برا دو خط ) و چند گیگی هم شارژ باید بکنم !
نت اونیکی خط چیه؟
بحث دانلود و ... به کنار، آرشیو کردن اینهمه اطلاعات مساله ست
هرشب 12 گیگ بگیری اونوقت سر3ماه ببین کجا میزنه !!!
نت اون هم همین سرویسه !
اعتیاد برادر، اعتیاد
بد شانسیمون اینجاست که تو اورمیه یه مغازه دار منصف نداریم که هارد به قیمت روز بفروشه !! امروز رفته بودم بازار هر کی یه قیمت میداد ! تنوع هم خیلی کم بود ! مجبورا هر سری باید دست به دامان پی تی بشیم !
امروز رفتم از نت 2 تا از دوستان تست گرفتم قشنگ. صبانت و های وب.
نتیایج
های وب :
پینگ 4.2.2.4 = 135
پینگ 8.8.8.8 = 200
پینگ ایران = 70
سرعت دانلود (سرویس 512) = 500 کیلوبایت
صبانت :
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هردو = 170
پینگ داخل = 25
دانلود (سرویس 512) = 180
نتیجه هم این شد که همون مکس نت بمونم بهتره چون امروز فکر کنم یکم بهبود داده بودن![]()
یعنی مکس وضعیتش بهتر از ایناست ؟؟؟
رنج آی پی 2.187.239 سرعت دانلود خیلی خوبی میده ولی رنج ای پی 5 ( بندرعباس ) اکثرا سرعت خوبی نمیده
آره خدایی یه مغازه دار منصف نیست که به حق ــش قانع باشه ! چند سال پیش مودم خریدم یارو مغازه داره روی یه مودم 40 تومنی ( قیمت رو از اینترنت گرفته بودم ) 30 تومن سود میکشید !تازه همه مغازه دارا همین حول و حوش میدادن ! مجبورا از فروشگاه اینترنتی خریدم با قیمت خیلی مناسب
هارد رو که نگو هارد 170 تومنی پاسپورتی رو حول و حوش 220 تومن میدن !
منم اکثرا خریدهام رو از پی تی میکنمفقط باید حداکثر چونه رو بزنی
پ.ن : منم تازگی ها مشکل ذخیره سازی اطلاعات دارم![]()
این سرور داخلیه یا فرانکفورتِ که انقد پینگت بالاست؟؟؟چه خبره ؟؟؟!!!!
خطت رو انگولک کن بیشتر از این بشه داون استریم، اونوقت ببین مشکل ذخیره اطلاعاتت چقدر بیشتر میشه![]()
آره امروز پینگ افتضاحه
داون استریم خط من بیشتر از این نمیشه در ثانی بیشتر بشه که چیهارد کو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)