تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 905 اولاول ... 98498548588594595596597598599600601602608648698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

اقا من ی 1سالی هست که پراید کاربراتوری سال 81 دارم
    مشکل من اینه که توی حرکت یهو احساس میکنی ماشین کم میاره و دور موتور میاد پایین تا خاموش بشه
    میزنی کنار بعد چند تا گاز خفن دور موتور رو 4 هزار ی دود وحشتناک سیاه از اگزوزش میاد بیرون
    و دو باره به حالت نرمال ماشین میرسه اگرم گاز ندی خاموش میشه بعد از اونم سخت روشن میشه
    هر از چند گاهی اینجوری میشه
    لطفا کمک کنید کلافه شدم
    هر تعمیرگاهیم بردم کاربراتو تمیز کرده ولی بازم مشکل حل نشده
    به نظر من سوخت زیاد وارد کاربرات میشه و ماشین خفه میکنه. واسه همین هم وقتی گار میدی دود میکنه و سوخت موجود رو میسوزونه و درست میشه. سخت روشن شدن هم به همین دلیل میتونه باشه.
    باید کاربرات تنظیم بشه. پیش کسی هم ببرید که کارش رو بلد باشه. طبق تجربه شخصی من با ماشینهای کاربراتی، خیلی ها ادعای وارد بودن میکنن اما اکثرشون فوقش کاربرات رو تمیز میکنن و دوباره میبندن، اما بلد نیستن درست تنظیمش کنن!

2. 3 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    یه چندتا سوال دارم راجع به پژو پارس سال داشبورد جدید: که با سیستم داشبورد جدیدش چجوری کار کنیم چون یه سری اطلاعات توی دفترچه برای داشبورد جدید ننوشته.
    1-تریقه تنظیم ساعت:چون تو دفتره نوشته ok رو بزنید بعد وارد منو 4 شوید و بعد با کلید r1 p1 انتخاب کنید و با دکمه c به صفحه اصل برید این تنظیمات هم برای بقیه تنظیمات به کار میره ولی مشکل اینجاس که تو دفترچه ننوشته این دکمه ها کجاس و فقط برای داشبورد قدیمیارو نوشته و رو داشبورد جدیدا اصلا همچین کلیدایی وجود نداره.
    الان بخوایم ساعت و زبان و ....... این چیزارو تنظیم کنیم چیکارش کنیم؟
    2-یکیم مشکل این رمزشه تو دفترچه نوشته چجوری رمزو عوض کنیم و نوشته هروقت برق قطع بشه برای وصل مجدد رمز میخواد خب من رمزشو تونستم عوض کنم ولی خب وقتی ماشینو خاموش میکنم به راحتی استارت میزنه پس این رمزه کاربردش چیه و چجوری فعال میشه؟
    ممنون میشم به این دوتا سوال پاسخ بدین

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنون ازتاین اسپری ها چطور ی هست؟ به درد بخوره؟
    سلام
    خودم امتحان نکردم. گمان هم نکنم ارزش خریدن داشته باشه
    توی نت هم به انگلیسی گشتم چیز زیادی نبود .
    ظاهراً کارائی زیادی نداری
    موتور اگر خیلی کثیف باشه (گل و لای و روغن و قیر و غیره ) , بهتره با یک برس زبر ترجیحاً فلزی , تماس گل و لای کنده بشه ,
    بعدش با محلول آب گرم و مایع پاک کننده شسته بشه
    بعضیها هم اول با گازوئیل و برس میشورن بعدش با آب گرم و مایع پاک کننده

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز فیلتر بنزین برا پراید چه مارکی خوبه بخرم و قیمتش درچه حدود هست در ضمن یه شیلنک کوچولو از اونجایی که روغن موتور تعویض میکنی یه خورده پایینتر کمی روغن پس میده نتونستم عکس پیدا کنم بزارم اون شیلنگ چیه که عوضش کنم مرسی.؟
    یکی جواب منم بده مرسی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز فیلتر بنزین برا پراید چه مارکی خوبه بخرم و قیمتش درچه حدود هست در ضمن یه شیلنک کوچولو از اونجایی که روغن موتور تعویض میکنی یه خورده پایینتر کمی روغن پس میده نتونستم عکس پیدا کنم بزارم اون شیلنگ چیه که عوضش کنم مرسی.؟
    سلام
    هر فیلتری شبیه فیلتر ماشینتونه بهش میخوره فقط کافیه لوله هاش یک سایز باشه . پس مجبور نیستین آشغال نمایندگیهای ایرانی رو بخرین
    اون لوله هم فکر کنم منظورتون لوله ی سیستم pcv باشه که بخارهای روغن و سوخت رو از اتاقک میل لنگ میبره برای منیفولد هوا تا بسوزه و مصرف بشه
    قبلا توضیح مفصل نوشتم در موردش و سوپاپش (در بعضی ماشینها )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] system engine&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
    اگر روغن بی کیفیت باشه و زیاد بخار بشه یا موتور خسته باشه و رینگها و پیستونها و سیلندرها سائیده شده باشه , بخار خیلی زیاد میاد توی این شیلنگ و چرب میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-01-2015 at 19:47.

8. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

سلام
    من ماشین پژو پارس دوگانه سوز کارخانه دارم که الان حدودا 75 هزار تا کارکرده است . می خوام باهاش برم مسافرت . حالا قبلش به نظر شما چه قطعاتی رو که احتمال خرابی دارند (به دلیل اصطکاک و ...) ، عوض کنم ؟ مثلا وایرها و کلاچ و ... . میشه لطف بفرمایید و راهنمایی کنید ؟

با تشکر.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

1- ایا صافی بنزین در مصرف بنزین تاثیر داره ؟ کثیف باشه زیاد بشه مصرف

2- ماشینم پراید 132 هست قبلا یک باک میزدم 500 تا میبردم ولی 3 ماهی هست یک باک 400 بیتشر نمیبردم .مسیر و ظرفیت ماشین و همه چی مث قبل هست . فیلتر هوامو زود عوض میکنم باد لاستیکا تنظیم میکنم و ماشین هم هیچ عیبی ظاهرا نداره ولی نمیدونم چرا 500 کیلومتر بردش شده 400 تا و یعنی داره زیاد مصرف میکنه

دوستان مشکل چی هست ؟ یبار هم برام دیاگ زد گفت مصرفش خوبه و عددهاش نرماله . ولی چرا 100 کیلومتر کاهش دارم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا که به جای حاضر جوابی در برخورد حاضر جواب باشین تو پاسخ افتاد؟به شماربطی نداره بچه جون.
    دوما این فایلی که دادین خرابه دانلود نمیشه آقای کسری
    سلام
    دوست عزیز،لحن صحبت کردن شما اصلا صحیح نیست.در مورد سوالتون هم حتما کسی بلد نیست.باید صبر نمائید تا اگر کسی از دوستان با این مورد آشنائی دارند تشریف بیاورند و پاسختون رو بدهند.دلیل نداره شما اینگونه برخورد نمائید؟لطفا رعایت نمائید.
    ضمنا سوالتون رو هم اینقدر تکرار نفرمائید.

12. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ماشین بنده(پراید) هفته پیش یکدفعه دیدم ماشین جوش اورد و از زیر کاپوت بخار آب زد بیرون.بردم میکانیکی و رادیاتور و ترموستاتش رو عوض کردم.چون مکانکی میگفت احتمالا به خاطر اینکه یا فنت کار نکرده یا اینکه ترموستاتت عمل نکرده ماشین جوش اورده و زده رادیاتور رو ترکونده.بعد از عوض کردن درست شده بود و وقت عقربه میرسد وسط، فن شروع بع کار میکرد.
    از اون روز یک بار دیگه سوار شدم که یک دو ساعت ماشین کار کرد و مشکلی نبود
    تا امروز عقربه تا نزدیکهای محل قرمز بالا میرفت و بعد فن کار میکرد و تا پایین میاورد(یک مقدار پایین تر از وسط).بعد از اینکه رسید خونه و ماشین خنک شد در رادیاتور رو باز کردم دیدم آب نداره و یه لیتر آب ریختم توش در حالی که قمقمه پر بود و باید از اون آب میرفت توی رایاتور؟!!!
    بنظرتون مشکل از چیه؟درب رادیاتور....برای رادیاتور قبلیه تازه درب گرفته بودم...

در آغاز فعالیت safnan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اول فیوزش رو چک کنید اگه سالم بود با مولتی متر پایه هی رله رو چک کنید و ببینید دو تا برق فرمان و تغذیه رو داشته باشه

سلام

آقا چک کردم . به سیم پیچ رله برق نمیاد. کانکتور ای سی یو رو یه کم تکون دادم انگار درست شد. فعلا که کار میکنه . خیلی ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •