تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 607 اولاول ... 98498548588594595596597598599600601602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نمیدونم ممکنه باشه ولی من متاسفانه بلد نیستم.توی قسمت نرم افزار فروم احتمالا هست یا قسمت کرک

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز این بازی 2 دی وی دیه.و نسخه ی نوین پندار 4 تاست. مطمونید خود FSX هست؟در ضمن اگر نمیشه یعنی دی وی دی قفل داره و نمیشه کاری کرد

هواپیما های خودش واقعا عالین ولی هواپیما های بهتری هم هستن .
    شما باید بدونید چی دانلود کنین مثلا PMDG - Captain Flight اینا خیلی خوبن.و باید کرکش هم روخت تا بتونین کار کنین.
    برای اون برنامه Torrent سرچ کنید حتما پیدا میکنید
    ممنون دوست گرامی فقط اگه میشه یه راهنمایی مبتدیانه کنید
    مثلا اینکه من pmdg 737 رو دانلود کردم ولی موقع نصب ایروری با این عنوان دارم youre regiestery does not shw a valid fsx location
    و یا concordex رو دانلود کردم
    ولی پر از فولدر بود و اونیی رو که میشناختم کپی کردم ولی هیچ کدوم از گیج ها رو نشان نمی دوه محتویات sim objecto کپی کردم اما بقیه رو مثل gages or fslabs
    یا 380 ایرباس رو دانلود کردم ولی کلیداش درست عمل نمی کنند
    fs2crew رو هم تبلیغای زیاد و زیبایی ازش دیدم و بنظر خیلی کامل میاد اما در سایتهای ایرانی نبود و سایتهای خارجی بدلیل داشتن survey امکان دانلود ندارند
    توی سایت اینج هم نیست
    نکته بعدی اینه که نیاز به یک آموزش کامل و از ائل تا اخر بخصوص برای 737 دارم یکی اینجا بود که بسیار خوب بود ولی یه چیزایی رو جزو عملیات پرواز به حساب نمی ارد و بقیه رو گفتند برای مثال روشن کردن هواپیما و میسر های شروع از cold and dark تا حرکت همراه با کلید های مربوط کیبورد و جوی استیک نه اینکه فقط crtl +e و بعد پرواز
    بسیار سپاسگذارم و منتظر پاسخ

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.دوستم این بازی رو داره 5 دی وی دی هست و منم می خوام بازیش کنم.ولی وقتی اجراش می کنم میگه باید دی وی دی اول درون دستگاه باشه دوستمم خودش می خواد بازیش کنه نمیشه ازش بگیرمش.
    اولین کاری که کردم این بود که با برنامه deamon tools برای دی وی دی اول درایو مجازی ساختم ولی موقع اجرا گفت قفل شده و اجرا نشد.
    دومین کاری که کردم این بود که رو دی وی دی اولش رایت کردم و اونو گذاشتم رو کامپیوتر ولی بازم گفت قفل شده است و اجرا نشد.
    یعنی فقط و فقط دی وی دی خودشو می خواد.دوستان کسی راهی بلده منم از این بازی استفاده کنم؟
    دوست عزیز شما به احتمال زیاد نسحخه نوین پندار رو گرفتید و پیشنها د می دم نسخه گلد یا یا نسخه ها ی اصلی cceration pack رو بگیرید و نصب کنید و اونا نیازی به دی و ی دی ندارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز شما به احتمال زیاد نسحخه نوین پندار رو گرفتید و پیشنها د می دم نسخه گلد یا یا نسخه ها ی اصلی cceration pack رو بگیرید و نصب کنید و اونا نیازی به دی و ی دی ندارند
    این مفتیه.مفتی یه چیزه دیگست

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه توضیح بدم که مشکل ریجیستری حل شد ولی باز هم با همه توضیحای نصب و کلی کپی و اینا باز هم هوا پیما کار می کنه اما تمام گیج ها خاموشند و توی هیچ صفحه ای هیچ کلیدی یا علامتی باز نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ممنون دوست گرامی فقط اگه میشه یه راهنمایی مبتدیانه کنید
    مثلا اینکه من pmdg 737 رو دانلود کردم ولی موقع نصب ایروری با این عنوان دارم youre regiestery does not shw a valid fsx location
    و یا concordex رو دانلود کردم
    ولی پر از فولدر بود و اونیی رو که میشناختم کپی کردم ولی هیچ کدوم از گیج ها رو نشان نمی دوه محتویات sim objecto کپی کردم اما بقیه رو مثل gages or fslabs
    یا 380 ایرباس رو دانلود کردم ولی کلیداش درست عمل نمی کنند
    fs2crew رو هم تبلیغای زیاد و زیبایی ازش دیدم و بنظر خیلی کامل میاد اما در سایتهای ایرانی نبود و سایتهای خارجی بدلیل داشتن survey امکان دانلود ندارند
    توی سایت اینج هم نیست
    نکته بعدی اینه که نیاز به یک آموزش کامل و از ائل تا اخر بخصوص برای 737 دارم یکی اینجا بود که بسیار خوب بود ولی یه چیزایی رو جزو عملیات پرواز به حساب نمی ارد و بقیه رو گفتند برای مثال روشن کردن هواپیما و میسر های شروع از cold and dark تا حرکت همراه با کلید های مربوط کیبورد و جوی استیک نه اینکه فقط crtl +e و بعد پرواز
    بسیار سپاسگذارم و منتظر پاسخ
    ببینید هواپیما رو اگر یه مارک خوب (کمپانی) دانلود کنید و کرکش هم بریزید دیگه نباید مشکلی داشته باشه.
    این PMDG امکانش هست کرک خوب نریخته باشید.فردا براتون آپلود میکنم کرکش رو حتما.لینک چند تا هواپیما خوب هم میدوم بهتون.البته با تورنت باید دانلود کنید که گار بلد نبودید یادتون میدم.
    بنده خودم آموزش استارت-تاکسی پرواز - کار با FMS و غیره رو از Cold and Dark هم برای 747 و هم 737 PMDG بلدم.

7. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببینید هواپیما رو اگر یه مارک خوب (کمپانی) دانلود کنید و کرکش هم بریزید دیگه نباید مشکلی داشته باشه.
    این PMDG امکانش هست کرک خوب نریخته باشید.فردا براتون آپلود میکنم کرکش رو حتما.لینک چند تا هواپیما خوب هم میدوم بهتون.البته با تورنت باید دانلود کنید که گار بلد نبودید یادتون میدم.
    بنده خودم آموزش استارت-تاکسی پرواز - کار با FMS و غیره رو از Cold and Dark هم برای 747 و هم 737 PMDG بلدم.
    واقعا از نا امیدی نجاتم دادید
    البته میکروتورنت رو دار م و مشکل اینترنت هم ندارم فقط دانلود از سایتهای خارجی بدلیل سروی داشتن و بعضی از سایتها مثل فورشیر رو نمی تونم باز کنم
    یه توضیح بدم که الان مثلا pmdg 737 رو دانلود کردم و از زیپ در اومد همراه با یه فایل که گفته بود اول اون اجرا کنید و سپس نصب کنید این کارو کردم نصب شد و هواپیما در لیست میاد و انتخاب میشه تمام ویو ها و virtual cokpit هم داره فقط تمامی کلید ها و نوشته ها و علامت ها سیاه هستند و اونایی که مجازین مثل shift 1 تا 9 همه بصورت صفحه خالی لود میشن
    ولی عملا هوا پیما کار می کنه کنکورد رو هم همینطور با اینکه یه سری فایل رو هم گفته بود در جاهای مختلف اور رایت کنید
    برای اموزش ها هم خیلی ممنون میشم چون الان با 737 و کمی 747 خود برنامه و بصورت مبتدی با fspassenger تونستم کار کنم اما قسمت های مورد نظر من بیشتر از فقط توی هوا بودنه
    در مورد fs2crew یا crew in command هم اگه میشه راهنمایی کنید
    ممنون از حضورتون
    Last edited by kasra2002; 02-02-2014 at 17:11.

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نه با تورنت راحت دانلود میشه کرد.
    یان فایل کوچیک رو دانلود کنید بریزیدش.پچ هست باید درست بشه بعد از اون.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کنکورد رو نمیدونم چون ندارمش ولی مشکل از جای دیگه هم میتونه باشه.
    شما وقتی FSX موقع اجرا یا انتخاب هواپیما ازتون میپرسه فلان فایل DLL رو Run کنه یا نه شما میزنید yes یا نه؟اگر این کار رو نکردید بهم بگید تا بگم چیکار کنید
    اون هارو دانلود میکنم یا لینکی بهتون میدم حتما...

11. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه با تورنت راحت دانلود میشه کرد.
    یان فایل کوچیک رو دانلود کنید بریزیدش.پچ هست باید درست بشه بعد از اون.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کنکورد رو نمیدونم چون ندارمش ولی مشکل از جای دیگه هم میتونه باشه.
    شما وقتی FSX موقع اجرا یا انتخاب هواپیما ازتون میپرسه فلان فایل DLL رو Run کنه یا نه شما میزنید yes یا نه؟اگر این کار رو نکردید بهم بگید تا بگم چیکار کنید
    اون هارو دانلود میکنم یا لینکی بهتون میدم حتما...
    ممنون پچ رو دانلود کردم الان تست می کنم
    بلی اون فایل ها رو ران می زنم و بعد سوالی میپرسه که از این به بعد ران شه اونم yes می زنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه باز هم نشد پچ شد سوال ران dll پرسید ولی بازهم هیچ کلیذی با موس کار نمی کنه و هواپیما مثل cold and darkهست ولی با کلیدهای کیبورد و جوی استیک میشه کاملا پرواز کرد البته blinde

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •