نمیدونم ممکنه باشه ولی من متاسفانه بلد نیستم.توی قسمت نرم افزار فروم احتمالا هست یا قسمت کرک
نمیدونم ممکنه باشه ولی من متاسفانه بلد نیستم.توی قسمت نرم افزار فروم احتمالا هست یا قسمت کرک
ممنون دوست گرامی فقط اگه میشه یه راهنمایی مبتدیانه کنید
مثلا اینکه من pmdg 737 رو دانلود کردم ولی موقع نصب ایروری با این عنوان دارم youre regiestery does not shw a valid fsx location
و یا concordex رو دانلود کردم
ولی پر از فولدر بود و اونیی رو که میشناختم کپی کردم ولی هیچ کدوم از گیج ها رو نشان نمی دوه محتویات sim objecto کپی کردم اما بقیه رو مثل gages or fslabs
یا 380 ایرباس رو دانلود کردم ولی کلیداش درست عمل نمی کنند
fs2crew رو هم تبلیغای زیاد و زیبایی ازش دیدم و بنظر خیلی کامل میاد اما در سایتهای ایرانی نبود و سایتهای خارجی بدلیل داشتن survey امکان دانلود ندارند
توی سایت اینج هم نیست
نکته بعدی اینه که نیاز به یک آموزش کامل و از ائل تا اخر بخصوص برای 737 دارم یکی اینجا بود که بسیار خوب بود ولی یه چیزایی رو جزو عملیات پرواز به حساب نمی ارد و بقیه رو گفتند برای مثال روشن کردن هواپیما و میسر های شروع از cold and dark تا حرکت همراه با کلید های مربوط کیبورد و جوی استیک نه اینکه فقط crtl +e و بعد پرواز
بسیار سپاسگذارم و منتظر پاسخ
دوست عزیز شما به احتمال زیاد نسحخه نوین پندار رو گرفتید و پیشنها د می دم نسخه گلد یا یا نسخه ها ی اصلی cceration pack رو بگیرید و نصب کنید و اونا نیازی به دی و ی دی ندارند
این مفتیه.مفتی یه چیزه دیگست![]()
یه توضیح بدم که مشکل ریجیستری حل شد ولی باز هم با همه توضیحای نصب و کلی کپی و اینا باز هم هوا پیما کار می کنه اما تمام گیج ها خاموشند و توی هیچ صفحه ای هیچ کلیدی یا علامتی باز نمیشه
ببینید هواپیما رو اگر یه مارک خوب (کمپانی) دانلود کنید و کرکش هم بریزید دیگه نباید مشکلی داشته باشه.ممنون دوست گرامی فقط اگه میشه یه راهنمایی مبتدیانه کنید
مثلا اینکه من pmdg 737 رو دانلود کردم ولی موقع نصب ایروری با این عنوان دارم youre regiestery does not shw a valid fsx location
و یا concordex رو دانلود کردم
ولی پر از فولدر بود و اونیی رو که میشناختم کپی کردم ولی هیچ کدوم از گیج ها رو نشان نمی دوه محتویات sim objecto کپی کردم اما بقیه رو مثل gages or fslabs
یا 380 ایرباس رو دانلود کردم ولی کلیداش درست عمل نمی کنند
fs2crew رو هم تبلیغای زیاد و زیبایی ازش دیدم و بنظر خیلی کامل میاد اما در سایتهای ایرانی نبود و سایتهای خارجی بدلیل داشتن survey امکان دانلود ندارند
توی سایت اینج هم نیست
نکته بعدی اینه که نیاز به یک آموزش کامل و از ائل تا اخر بخصوص برای 737 دارم یکی اینجا بود که بسیار خوب بود ولی یه چیزایی رو جزو عملیات پرواز به حساب نمی ارد و بقیه رو گفتند برای مثال روشن کردن هواپیما و میسر های شروع از cold and dark تا حرکت همراه با کلید های مربوط کیبورد و جوی استیک نه اینکه فقط crtl +e و بعد پرواز
بسیار سپاسگذارم و منتظر پاسخ
این PMDG امکانش هست کرک خوب نریخته باشید.فردا براتون آپلود میکنم کرکش رو حتما.لینک چند تا هواپیما خوب هم میدوم بهتون.البته با تورنت باید دانلود کنید که گار بلد نبودید یادتون میدم.
بنده خودم آموزش استارت-تاکسی پرواز - کار با FMS و غیره رو از Cold and Dark هم برای 747 و هم 737 PMDG بلدم.
واقعا از نا امیدی نجاتم دادید
البته میکروتورنت رو دار م و مشکل اینترنت هم ندارم فقط دانلود از سایتهای خارجی بدلیل سروی داشتن و بعضی از سایتها مثل فورشیر رو نمی تونم باز کنم
یه توضیح بدم که الان مثلا pmdg 737 رو دانلود کردم و از زیپ در اومد همراه با یه فایل که گفته بود اول اون اجرا کنید و سپس نصب کنید این کارو کردم نصب شد و هواپیما در لیست میاد و انتخاب میشه تمام ویو ها و virtual cokpit هم داره فقط تمامی کلید ها و نوشته ها و علامت ها سیاه هستند و اونایی که مجازین مثل shift 1 تا 9 همه بصورت صفحه خالی لود میشن
ولی عملا هوا پیما کار می کنه کنکورد رو هم همینطور با اینکه یه سری فایل رو هم گفته بود در جاهای مختلف اور رایت کنید
برای اموزش ها هم خیلی ممنون میشم چون الان با 737 و کمی 747 خود برنامه و بصورت مبتدی با fspassenger تونستم کار کنم اما قسمت های مورد نظر من بیشتر از فقط توی هوا بودنه
در مورد fs2crew یا crew in command هم اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون از حضورتون
Last edited by kasra2002; 02-02-2014 at 17:11.
نه با تورنت راحت دانلود میشه کرد.
یان فایل کوچیک رو دانلود کنید بریزیدش.پچ هست باید درست بشه بعد از اون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنکورد رو نمیدونم چون ندارمش ولی مشکل از جای دیگه هم میتونه باشه.
شما وقتی FSX موقع اجرا یا انتخاب هواپیما ازتون میپرسه فلان فایل DLL رو Run کنه یا نه شما میزنید yes یا نه؟اگر این کار رو نکردید بهم بگید تا بگم چیکار کنید
اون هارو دانلود میکنم یا لینکی بهتون میدم حتما...
ممنون پچ رو دانلود کردم الان تست می کنم
بلی اون فایل ها رو ران می زنم و بعد سوالی میپرسه که از این به بعد ران شه اونم yes می زنم
متاسفانه باز هم نشد پچ شد سوال ران dll پرسید ولی بازهم هیچ کلیذی با موس کار نمی کنه و هواپیما مثل cold and darkهست ولی با کلیدهای کیبورد و جوی استیک میشه کاملا پرواز کرد البته blinde
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)