تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 691 اولاول ... 98498548588594595596597598599600601602608648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ابتدا همه نسخه ها رو به ترتیب ورژن نصب کنید بعد با استفاده از کرک بالاترین ورژن کرک کنید،بعضی پک های جدید کرکشون برای نسخه اصلی هست.
    من تمام سیمز هایی رو که تو این صفحه هست دارم کدوم بالاترین ورژن هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه M_@li's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من تمام سیمز هایی رو که تو این صفحه هست دارم کدوم بالاترین ورژن هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    pets expansion pack

3. این کاربر از M_@li بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شرمنده دوستان سوالات زیاد شد
    وقتی پک های جدید کرک سیمز اصلی رو داره پس باید برای اجرای بازی هم به جای اکسپنشن ها باید سیمز 3 رو اجرا کنیم دیگه درسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شرمنده دوستان سوالات زیاد شد
    وقتی پک های جدید کرک سیمز اصلی رو داره پس باید برای اجرای بازی هم به جای اکسپنشن ها باید سیمز 3 رو اجرا کنیم دیگه درسته؟
    هیچ فرقی نمیکنه هرکدوم رو باز کنی همه باهم میان داخل یه بازی

6. این کاربر از M_@li بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یک سوال فنی
    چه طوری ازدواج میکنن و چه طوری بچه دار میشن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یک سوال فنی
    چه طوری ازدواج میکنن و چه طوری بچه دار میشن؟
    اول باهم اشنا میشن بعد دوست صمیمی با استفاده از گزینه های بخش friendly بعد دوست دختر/پسر با استفاده از گزینه های romantic بعد نامزدی و بعدشم عروسی. گزینه های عروسی و نامزدی رو دقیق یادم نیست چی بود ولی توی بخش romantic باز میشه وقتی بیاد معلومه
    برای بچه دار شدن بعد از اینکه عاشق هم شدن روی یه سری وسایل مثل تخت دو نفره،جکوزی،لای کاه!!!و . . . یه گزینه میاد به نام try for baby اونو که بزنی .................................................. ....... میشه بعد حاملگی و بچه و بدبختی
    Last edited by M_@li; 04-02-2012 at 21:35.

9. این کاربر از M_@li بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

الان من همه ی سیمز ها رو نصب کردم و آخریش رو کرک کردم ولی موقع لودینگ تصویر نداره و سیاه هست واسه شما هم همین طوره؟
    الان هم که اجرا میکنم هر شهری رو میزنم لود بشه گیر میکنه و از بازی میاد بیرون
    فکر کنم کرکش خرابه یکی که کرک درست رو داره لطفا بذاره
    اصلا پشیمون شدم از خریدنشون خیلی بازی آشغالیه حدود 10 ساعت باهاش ور رفتم ولی نتونستم درستش کنم لطفا یکی بیاد کامل بگه که از اول برای نصب و اجرا چی کار کرده؟
    من اول سیمز 3 رو نصب کردم بعد به آخرین ورژن 1.29 آپدیتش کردم و بعد هم به ترتیب همه پک ها رو نصب کردم و آخرین پک (pets) رو کرک کردم ولی درست نشد
    فکر میکنم نباید سیمز 3 رو به آخرین ورژن آپدیت کنم درسته؟
    Last edited by Electronic-Arts; 04-02-2012 at 23:42.

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان من همه ی سیمز ها رو نصب کردم و آخریش رو کرک کردم ولی موقع لودینگ تصویر نداره و سیاه هست واسه شما هم همین طوره؟
    الان هم که اجرا میکنم هر شهری رو میزنم لود بشه گیر میکنه و از بازی میاد بیرون
    فکر کنم کرکش خرابه یکی که کرک درست رو داره لطفا بذاره
    اصلا پشیمون شدم از خریدنشون خیلی بازی آشغالیه حدود 10 ساعت باهاش ور رفتم ولی نتونستم درستش کنم لطفا یکی بیاد کامل بگه که از اول برای نصب و اجرا چی کار کرده؟
    من اول سیمز 3 رو نصب کردم بعد به آخرین ورژن 1.29 آپدیتش کردم و بعد هم به ترتیب همه پک ها رو نصب کردم و آخرین پک (pets) رو کرک کردم ولی درست نشد
    فکر میکنم نباید سیمز 3 رو به آخرین ورژن آپدیت کنم درسته؟
    نه دوست عزیز شما وقتی همه سیمز ها رو ریختی و اپدیت شد چون خودش خود به خود موقع نصب اپدیت میکنه. خوب اخر از همه چه کار میکنی کرک میکنی یعنی کرک سیمز حیوانات رو میریزی تو سیمز اولی یعنی sims3
    خوب بعدش راحت اجرا میشه اگر سیاه میشه من فکر میکنم از کارت گرافیکت باشه

12. این کاربر از ***fandogh*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز شما وقتی همه سیمز ها رو ریختی و اپدیت شد چون خودش خود به خود موقع نصب اپدیت میکنه. خوب اخر از همه چه کار میکنی کرک میکنی یعنی کرک سیمز حیوانات رو میریزی تو سیمز اولی یعنی sims3
    خوب بعدش راحت اجرا میشه اگر سیاه میشه من فکر میکنم از کارت گرافیکت باشه
    بله کرک میکنم و تو فایل سیمز 3 میریزم ولی موقع لودینگ سیاه نشون میده و بعدش موقع لود شهر گیر میکنه و ارور میده ظاهرا چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن
    شما اگر همه رو داری لطفا کرک خودت رو بذار و لانچر سیمز رو باز کنید و موس رو بیارید رو سیمز اولی و یه عکس بگیرید این جا بذار

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله کرک میکنم و تو فایل سیمز 3 میریزم ولی موقع لودینگ سیاه نشون میده و بعدش موقع لود شهر گیر میکنه و ارور میده ظاهرا چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتن
    شما اگر همه رو داری لطفا کرک خودت رو بذار و لانچر سیمز رو باز کنید و موس رو بیارید رو سیمز اولی و یه عکس بگیرید این جا بذار
    اگه به 1.29 آپدیت کردید که دیگه کرک توی سی دی بهش نمیخوره توی پست های چند صفحه قبل کرک ورژن 1.29 رو گذاشتم. خود منم برای اینستال اول همه رو نسبیدم بعد کامل آپدیتش کردم آخر هم کرک 1.29 رو دانلود کردم و ریختم سیمز اصلی تمام.اگر همه این کارها رو به همین ترتیب انجام دادید نشد لطفا بگید
    اینم شاید بدرد بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M_@li; 05-02-2012 at 21:31.

15. این کاربر از M_@li بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •