كرك و سريال كاسپر داراي تاپيك اختصاصي ميباشه.جديدترين كليدها در آن تاپيك قرار داده ميشه.راهنماي پست اول آن تاپيك هم داراي مطالبي در اين خصوص ميباشه.
كرك و سريال كاسپر داراي تاپيك اختصاصي ميباشه.جديدترين كليدها در آن تاپيك قرار داده ميشه.راهنماي پست اول آن تاپيك هم داراي مطالبي در اين خصوص ميباشه.
با سلام من روی سیستمم نود ورزن 4 دارم
از تبیان یک کسپر پرتابل دانلود کرددم و بخاطر اینکه به یک فایلی شک داشتم ان رو اجرا کردم
بعد هم تو تسک بار اکزیت رو زدم و تموم
ولی نکته جالب اینه که حالا هروقت سیستم بوت میشه کسپر هم بالا میاد
تو کانفیگ هم میرم استارت اپ رو غیر فعال میکنم باز هم بالا میاد
روی درایوها راست کلیک میکنم هست
تو قسمت پروسس برنامه های در حال اجرا endprosses میکنم غیر فعال نمیشه
خود فایلش رو هم چون برنامه در حال فعالیته نمیشه حذف کرد
تو چند سایت هم این سوال رو گذاشتم کسی پاسخ نداد
اگه کسی میدونه کمک کنه تا از شرش خلاص بشم چون من نود رو دارم وخیلی هم ازش راضیم
تازه جدیدا کیش هم تمام شده هی پیام اکتیو میده خلاصه ازار دهنده شده لطفا کمک کنید
safe mode تست گرفتید؟
میشه بیشتر توضیح بدید که safe mode تست گرفتید؟ یعنی چکار کنم
از طریق سیف مود بیام بالا بعد ان رو خذف کنم جکار کنم ؟
بله از طريق Safe Mode ويندوز را راه اندازي كنيد و سرويسهاي كاسپر را فير فعال كنيد.براي اين منظور به Control Panel سپس به Administrative Tools و سپس به Services برويد.اگر سرويس مربوط به كاسپر را مشاهده كرديد آنرا غيرفعال كنيد.
من kaspersky antivirus 9.0.0.736 رو دانلود کردم
اين نسخه بر خلاف نسخه های قبلی هر برنامه اي که ميخوام نصب کنم يه همچين چيزی ميآره در صورتی که برنامه هايي که نصب ميکنم هيچ مشکلی ندارن:
يه مشکل ديگه هم که داره اينه که وقتی automatic updates رو به manual تغيير ميدم ميزنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Your computer security is at risk.
که تو نسخه های قبلی اينطوری نميشد
نميشه اينا رو کاری کرد که هی پيقام نده?
مشکلی نیست ولی می توانید برنامه مورد نظرتون رو تو لیست سفیدش اضافه کنید،
در مورد آپدیت هم خوب یه قابلیت امنیتی است که میگه وقتی آنتی ویروسی آپدیت نباشه، بدرد نمی خوره.
واسه همین این را یک ریسک امنیتی میدونه.
پیغام های کاسپر دو دسته هستند. یکی که همون پنجره های زرد و قرمز رنگ بزرگ هستند که از کاربر سوال میپرسند که کاسپر باید در مورد بخصوصی چه کار کنه، که خب کاری به اونها نداریم چون جزو ذات محصول کاسپراسکای هستند. اما دسته دیگه این مستطیل های کوچک هستند که نمونش رو شما گذاشتید که فقط و فقط اطلاع رسانی میکنند. یعنی میگند که کاسپر فلان کار رو انجام داده یا فلان مشکل پیش اومده و غیره. این ها رو هر کدوم که نیازی نداشتیم میشه با کلیک روی فلش بالا سمت راست پنجره و زدن عبارت disable this notification غیر فعال کرد تا دیگه نشون داده نشند.
هشدار آپدیت اتوماتیک رو هم تو این نسخه وارد کردند که اگر نمیتونید آپدیت اتوماتیک داشته باشید با کلیک روی نوار زرد رنگ صفحه اصلی و زدن گزینه Hide Messege این هشدار رو هم مخفی کنید و همون روزی یک بار آپدیت برای دایل آپی ها کفایت میکنه.
ازطریق safe mode بالا امدم به کنترل پنل رفتم و ان سرویس diseble کردم ولی باز هم هنگام بوت سیستم بالا امد
تو قسمت سرویس diseble کردم ولی دوباره بالا امد به همراه بوت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)