تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 649 اولاول ... 98498548588594595596597598599600601602608648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا میشه طریقه نصب رام غیر رسمی مثلا Cook رو بگید ؟

ممنون
    اگر رامي كه دانلود كرديد به صورت يك Image با پسوند nbh. بود بايد X1 CustomRUU رو دانلود کنید و رام با پسوند nbh. و X1-CustomRUU.exe را در یک پوشه بریزید و X1-CustomRUU.exe را اجرا کنید و دستورات را دنبال کنید

لینک دانلود X1 CustomRUU
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم . وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم (واسه استفاده از اینترنت تو گوشی) از توی گوشی فقط میتونم QuickGPS رو آپدیت کنم و بقیه نرم افزارا با اینترنت کامپیوتر مشکل دارن . رامم هم XperiaUnOff هستش
    در ضمن اگه ممکنه یه رام خوب در حد همین رام که TuchFlo داشته باشه بهم معرفی کنید

ممنونم
    Last edited by asextor1; 01-04-2010 at 03:38.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

محمد عزیز واقعا ممنون از اینکه تست کردی.

آقا ممنون

من طبق دستور العمل برای آپدیت کارهایی که باید انجام میدادم رو انجام دادم اما تا اومد چک کنه که کدوم ورژن نرم افزاری هست این پیغام رو داد که روی گوشی شما نرم افزارهای Manipulate یا همون دستکاری شده هست ! این یعنی چی ؟

چی کارش کنم که گوشی آپدیت بشه !؟؟ ممنون
    اگه شما hard spl کردید (برای نصب رام) حالا باید spl رسمی گوشی رو نصب کنید تا مشکل حل بشه.

من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم . وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم (واسه استفاده از اینترنت تو گوشی) از توی گوشی فقط میتونم QuickGPS رو آپدیت کنم و بقیه نرم افزارا با اینترنت کامپیوتر مشکل دارن . رامم هم XperiaUnOff هستش
    در ضمن اگه ممکنه یه رام خوب در حد همین رام که TuchFlo داشته باشه بهم معرفی کنید

ممنونم

فکر کنم از رام باشه.

چون من هم با رام انرژی و 826X همین مشکلو داشتم.

4. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

چه جوري مي تونم گوشي رو به تنظيمات اوليه برگردونم؟‌ چون كاركرده خريدم تقريبا حافظه پر شده گوشي هم حس مي كنم كند هست . اگه اينكارو كنم مشكلي هم واسه گوشي پيش نمي ياد؟ چيزي بعدش بايد نصب بشه؟البته بجز صفحه كليد فارسي . از برنامه هاي خود گوشي چيزي كه پاك نميشه؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

چه جوري مي تونم گوشي رو به تنظيمات اوليه برگردونم؟‌ چون كاركرده خريدم تقريبا حافظه پر شده گوشي هم حس مي كنم كند هست . اگه اينكارو كنم مشكلي هم واسه گوشي پيش نمي ياد؟ چيزي بعدش بايد نصب بشه؟البته بجز صفحه كليد فارسي . از برنامه هاي خود گوشي چيزي كه پاك نميشه؟
    سلام.

برید به قسمت ستینگ و گزینه هارد ریست رو انتخاب کنید بعد از شما میخواد که اعداد 1 تا 4 رو وارد کنید اعداد رو وارد کنید و OK کنید.در مورد اینکه چه اتفاقی میفته,تمام اطلاعات رو گوشی شما که در حافظه اصلی هست پاک میشه(مموری کارت پاک نمیشه.)مشکلی هم بوجود نمیاد و برنامه های خود گوشی هم هیچکدوم پاک نمیشن.

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanrobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

7 Lingvosoft NO NO

سلام دوستان

من توی استفاده از دایکشنری Lingvosoft 2008 به مشکل بر خوردم...

برای تایپ حتما باید از کی بورد خودش استفhده بشه در غیر این صورت بسختی میشه باهش کار کنی... .
    اولی که دیکشنری بالا میاد یه یه کلمه رو به فارسی معنی کرده که اگه من توی فیلد ترجمه کلمه ای انگلیسی تایپ کنم اونو پیدا نمی کنه!!! و تا یه کلمه می خوام سرچ کنم برنامه بسته شده و ویندوز ازم می خواد که مشکل با این برنامه رو به مایکرو سافت ارسال کنه!!! از سرعتش که نگو!! توضیهات زیاده.
    بالاخره من با این دیکشنری مشکل دارم. اگه دوستانی که x1 دارن بهم یه دیکشنری سبک با بانک اطلاعاتی خوب (اگه فقط انگلیسی به فارسی بود هم خوبه) بهم معرفی کنن ممنون می شم...

+
    راستی اگه بخوام عکسایی که با دوربین گرفته می شه به طور مستقیم روی مموری ذخیره بشن باید چکار کنم؟؟

دوستان تشکر.....
    Last edited by ehsanrobo; 03-04-2010 at 17:30. دليل: دوربین

در آغاز فعالیت data-source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    مدتيه يه مشكلي براي گوشيم پيش اومده.
    وقتي در گوشي رو مي خوام ببندم بعضي وقتها زير در به بعضي از دكمها گير ميكنه.(البته در صورتي كه دكمه ها كچ مونده باشند) مخصوصا qwe
    من فكر ميكنم صفحه كليدم مشكل داره.
    به نظرتون صفحه كليد x1 تو بازار هست.؟ ميشه عوض كرد؟

داره خودمونی میشه hos097's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    British

پيش فرض

سلام خسته نباشید من ویندوز این گوشی رو میخوام میشه برام بزارین مرسی

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام دوستان.
    مدتيه يه مشكلي براي گوشيم پيش اومده.
    وقتي در گوشي رو مي خوام ببندم بعضي وقتها زير در به بعضي از دكمها گير ميكنه.(البته در صورتي كه دكمه ها كچ مونده باشند) مخصوصا qwe
    من فكر ميكنم صفحه كليدم مشكل داره.
    به نظرتون صفحه كليد x1 تو بازار هست.؟ ميشه عوض كرد؟
    گوشیتون گارانتی نیست ؟! با سیتادل تماس بگیرید ببینید چی میگن ... تویه بازار آزاد فکر نمی کنم باشه .

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

سلام خسته نباشید من ویندوز این گوشی رو میخوام میشه برام بزارین مرسی
    کدوم ویندوز رو ؟! ویندوز یکی دو تا نیست ... رسمی غیر رسمی ؟ رسمی کدوم ورژن ؟ غیر رسمی کدوم یکی ؟

داره خودمونی میشه ماتريكس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شمال خوزستان (اري ترين)

پيش فرض

ميشه كاري كرد پيام كي مياد روي صفحه اصلي بالا نياد . خيلي ناجوره اگه گوشي دست كسي باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •