باند رو براي طاقچه عقب ميخوام
سلام
برندهائي كه آمپليفايرهاي آنها داراي استاندارد CEA 2006 ميباشند،توانهائي كه روي امپدانس 4 اهم اعلام مينمايند كاملا واقعي هستش.البته بايد به ولتاژ نيز توجه شود. ولتاژ بايد 14.4 باشه تا به اون توان مورد ادعا برسيم.
در مورد اين ورودي منظر سيمهاي خروجي پخش نميباشد.براي ارتباط Pre Out پخش به آمپليفايرها بايد از كانكتور و كابلهاي RCA استفاده نمود.اما برخي پخشها يه Plug دارن كه ميشه از طريق اون و كابل مربوطه پخش رو به امپ كانكت كرد.
[QUOTE=iranpanel.net;6523691]ببين دوست عزيز.دوساني كه تو اين سايت ميان،اغلب از نظر تامين مالي براي تهيه اجزاءسيستمشون دستشون بسته هست. وگرنه من خودم بارها برندهاي حرفه اي رو معرفي كردم.
الان با توجه به هزينه اي كه دوستان ميتونن متقبل بشن همين تعداد محدود برندهائي كه نام بردي براشون مناسب هست.
ووفرهاي 16cm نمتونن باس خوبي توليد نمايند با توجه به اينكه شما داري داخل در نصب ميكني.
به نظر من صداي باس بعد از مدتي هم شما رو خسته ميكنه و هم نتيجه خوبي نميگيريد.
بهتره براي درها كامپوننت مثلا 1720 پايونير يا 608 جي بي ال تهيه نمائيد و براي تامين فركانسهاي پائئين از سيستم ساب ووفر داخل باكس استفاده نمائيد.
منتها هزينه رو بايد مقداري افزايش دهيد.
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
من تازه ديدم
خب براي طاقچه ميتوني از برندهاي بيضي استفاده كني.مثلا 718EX باس خوبي هم اجرا ميكنه.![]()
حمید خان ممنون....
حالا m845 یا 8401 این پلاگی رو که شما میگید دارند؟؟؟
سلام دوستان
اون 2 تا باند جلو پراید رو میشه عوض کرد؟؟؟
یه باند ارزون قیمت هم باشه خوبه
تقریبا چه قیمتی درمیاد؟؟/ و مدل باند چیه؟؟ ممنون
اگه حجم صدا برات مهمه باند بیضی بگیر . البته این مدلایی که میگم از بهترین های بازر هستن و کیفیت خوبی دارن
3 مدل من همیشه پیشنهاد میدم
infinity kappa 693.9 این بیس کمتری داره ولی کیفیتی تره نسبت به بقیه
JBL P963 صدای بم تر و بیس خیلی خوبی داره . عالی می کوبه
یه مدل MTX هم فکر نکنم گیر بیاری MTX T6C693
قیمت هم 140 به بالا
اره میشه عوض کرد...
1013 پایونییر خوبه اگه پیدا کنی...قیمت هم حدودا 30 تومن...
دیروز یه 405 خریدم یه جفت 6972 داره
بدون آمپ که صداش عالیه
میشه به آمپ وصلش کنم؟
صداش بهتر میشه؟
لطف کنید بهم بگید . ممنون میشم
KENWOOD Car Audio
با سلام من یه سیستم با مشخصات زیر دارم میخواستم بدونم لازمه ضبطمو پایونر بندازم یا نه چون الان سیستمم باس خوبی نداره وقتی زیادش میکنی صدای خروجیش کیفیت نداره امپر -پریمر prg-9850 ساب پایونر trw309s4 باند کنوود eq718 پخش jvc kd-r616
کنوود یکی از برند های خوب هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)