دوست عزیز بهت قول میدم اون عدد هرچی که بود 850 نبود بعضی وقتها یه عددهای الکی مینویسه اما در مورد نوسان باهتا موافقم
خیلی زیاده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز بهت قول میدم اون عدد هرچی که بود 850 نبود بعضی وقتها یه عددهای الکی مینویسه اما در مورد نوسان باهتا موافقم
خیلی زیاده
ممنونم رفیق - اما نرم نگیرم 2 روز دیگه مذخرف شه ؟! دانلودش چطوره ؟ راستی ادرسش کجاست ؟ و کلا چقدر باید $ داشته باشم ؟
Last edited by SA.JJ.AD; 28-08-2010 at 02:20.
کسی اینجا پارس 1 مگ نداره میخوام ببینم تو شب همون سرعت قانونیش رو میدن یعنی 128 کیلوبایت در ثانیه رو؟ سرعت تشویقیشون رو نخواستیم!!!!!!!!!!!
سلام من 1 مگ دارم این هم نتیجه تست الان
البته روزا بهتره
.
فکر کردم با اون پینگ 24000 که نشونتون دادم جای حرفی نمی مونه ولی انگاری باید بیشتر عکس بگیرم؟![]()
دوست عزیز تو انتخاب شرکن کمی تامل کن ظاهرا گزارشهای خیلی خوبی از شاتل نمی رسه فعلا بین اندیشه و شاتل نمی شه گفت کدوم بهتره اما گه سرعت برات مهمه من تست سرعت از اندیشه هم گذاشتم به نظر می یاد فعلا از همه بهتره ping هم تو روز خوبه فقط از ساعت 1 تا 2 شب بالا می ره که مثل اینکه همه شرکتها تو قضیه شبیه هم هستن![]()
دانلودش در تمام طول شبانه روز به طور معمول یکسانه ، من دانلودش رو تست کردم و بیشتر وقتا Stable هستش یعنی 90 % سرعتت ثابته ، ممکنه 10 % نوسان داشته باشه که اونم بر می گرده به مخابرات میدونه که مخابرات ما وضعش چطوره
اگه مودم داری که هیچ ولی اگه نداری 35000 تومن پول مودمه + 13900 پول سرویس و انگار یه خورده هزینه نصب = اینترنت پرسرعت
آدرسش : رشت - حاجی آباد - کوچه گنجه ای - بن بست اول سمت راست - ساختمان کسری
تلفن : 3211600
به نظر من هم شما اگه عجله نداری تا اول مهر صبر اون موقع میتونی با خیال راحت تصمیم بگیری
فردا میخوام برم 128 تمدید کنم!
کسایی که 128 شاتل دارن ، سرعتشون چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)