بحران
همین تنها کلمه که درباره این برهه از زمان برای رئال میشه در نظر گرفت همینه بحران.
اما اما اما.
دوستان عزیز
توجه داشته باشید.
که من خییلی خوشحالم که داریم این بحران رو تو مرحله گروهی تجربه میکنیم و مث پارسال تو مرحله حذفی نیستش که ببازیم.
و همینطور توجه داشته باشید درسته رئال خییلی بد بازی کرد اما نباید از بازی فوق تدافعی تیم یووه هم گذشت بله.
سه ضربه و و دو گل اون وقت راموس ابله از دو متری توپ رو به هوا میکوبه و دیارا از زیر فک دروازه بان حریف به بیرون میزنه وقتی این همه فرصتهای خوب را از دست میدیدیم نباید که خیال برد داشته باشیم.
همینطور باید در نظر داشت که تیم یووه خدایشش کم مونده بود مربیش هم باد زمین دفاع کنه کلا من از فوتبال و شیوه بازی فوتبال ایتالیا اونقدر که بدونید بدم میاد اونقدر که چی بدونید بدم میاد.
کل 90 دقیقه دفاع میکنن و یه ضد حمله میکنن و گل همین هیچ استراتژی دیگه ندارن هیچی.
ولی من به اینده امید دارم میدونید چرا ؟
اخه اگه توجه کرده باشید فصل قبل هم دقیقا مث همین ما یه بحران رو طی کردیم دقیقا مث همین.
مقابل رم باز رفت باختیم تو لیگ مساوی کردیم و بازی برگشت هم 2-0 باختیم دقیقا مث سال.
ولی دیدین بعدش چقدر خوب شدیم این هم برهه از زمان هستش که میگذره مطمئن باشید که ما هم دوباره رو قلتک میفتیم و خدایشش یووه مث چی شانس اورد مقابل ما تو دوران افتمون ربرو شده.
اگه ما همون بازی که مقابل تیم زنیت و یا بته انجام دادیم را انجام میدادیم دهن یووه سرویس بودش.
ولی خوب من نمیخوام از ارزشهای برد یووه کم کنم ببخشید از ارزشهای برد دل پیرو چون یووه هیچ کاری نکرد فقط خلاقیت دل پیرو بود همین میگفتم ارزشهای این بازیکن رو کم کنم خدایشش اون خوب بازی کرد و ما مستحق این شکست بودیم.
شب بخیر.
یا حق
باز هم میگم نگران نباشید این یه بحران دوره ای هستش که ایشالا رد میشه میره.