تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 598 از 1219 اولاول ... 984985485885945955965975985996006016026086486981098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ممنون که جواب دادین
    اره Adobe Flash Player یا هر چی که سایت هارو درست باز کنه

اصلا این بروزرش addons نداره یا یادشون رفته بزارن ؟
    امیدوارم زبانتون خوب باشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ولی به طور کلی آپگرید فلش پلیر بر میگرده به آپگرید خود فرمور و معمولا کاربران نمیتونند آپگریدش کنند ولی اگر نصب نباشه میتونند نصبش کنند .

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که این فکر به سرشون زده Waninkoko v2 رو نصب کنن اینکارو نکنن چون هیچ چیز خاصی نداره و kmeaw خیلی بهتر هست. توv2 waninkoko بعد از هر بار restart باید lv9 patcher اجرا بشه ولی تو kmeaw نیازی نیست.
    راستی من این بازی هارو تاحالا گرفتم و همشون بی دردسر اجرا شدن.
    Metal Gear Solid
    God of warIII
    Need for speed HP
    killzone 2
    COD:Black ops (یک فایل update داشت که با نصب اون اجرا شد)
    motostorm
    burn out paradise
    AC:Brotherhood
    Ninja Gaiden Sigma
    Red Dead
    Dead Space II
    Pes 2011
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یک سوال: dead space گرافیک خیلی عالی داره ولی تو قسمت Dead space extraction که واسه بازی با Move هست گرافیکش خیلی پایین تر هست. کسی دلیلشو میدونه؟
    یعنی کلاً بازی های move گرافیک پایینی دارند؟ یا این مورد به یک دلیل دیگه اینجوریه؟ (شبیه counter strike هست یکجورایی)
    در ضمن COD-Black ops هم واسه من گزینه strioscope 3d غیر فعال بود :(

4. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا میگم که من فقط از این دنیای مجازی و این فروم این حرفا رو میشنوم و هیچ جای دیگه کپی خور کردن پلی 3 رو کاری استاندارد نمیدونن.چون آخه من از یه کسایی پرسیدم که الان بگم میگید محمد کم آورده داره دروغ میگهمن اگه همه تایید کنن کپی خور کردن پلی 3 فشاری روی دستگاه نمیاره 600 تومنم بگیرن میرم این کارو میکنم و پول بازی نمیدم ولی از اونجا که من به حرف و مدرک و تحصیلات چند نفر واقعا ایمان دارم توی شرکت بابام و همه از دم این تخصصشون این چیزاس قطعات سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر و کنسول و لوازم الکتریکی و اینا و مدرک زیر فوق لیسانس هم توشون نیست اینکارو رو نمیکنم چون همه از دم رد کردن به شما هم توصیه میکنم حرف چند تا سی دی فروش رو به حرف چند تا درس خونده ی اونور آبی ترجیح ندید.بابا شماها که علاقه خاصی به حرف این سی دی فروشا دارید خوب بپرسید ازشون آشنا باشه که سری میگه نکن اینکارو اشنا هم نباشه با انصاف باشه اولش برات توضیح میده بعد میگه حالا خود دانی.بی انصافم باشه مثل اینایی که افتادن به تور شماها کلی چرت و پرت میکنه تو سرتونو میگه خیلیم مفیده و حرفای عجیب غریب میزنه.مثلا لا به لای این جمله ها خوندم یکی گفت کپی خور کردن حتی عمر دستگاه هم زیاد تر میکنهباشه ما املیم پول بازی میدیم شماها زرنگید پول بازی رو نصف میدید.ما ضرر میکنیم آخرش شماها سود میکنید خوبه؟
    شما با این ادبیاتت مشخص هست طرز فکرت چیه ولی به هر حال اینو بدون نظافت چی سر کوچه ما اطلاعاتش تو کار خودش از منو شما و هزار تا دکتر و مهندس و فوق لیسانس بیشتر هست. اتفاقاً تنها چیزی که هیچ چیزیو اثبات نمیکنه و نمیشه بهش تکیه کرد مدرک هست. اینا فقط تجربه هست نه علمی.

من به شخص اطلاعات رو از سایت ها می گیرم مثل همین فروم و فروم های خارجی و اون CD فروش ها هم همین کارو میکنن.بنا بر این نه ما احمق تشریف داریم که کسی بتونه تو سرمون چرندیات فرو کنه به قول شما، نه اونا همچین فکری می کنن. مگه اینکه طرف واقعاً مثل شما هیچی ندونه اونوقت شاید از آب گل آلود کلی ماهی بگیرن و می گیرن.

در ضمن من دانشگاهی پیدا نکردم مدرک PS3 Jailbreaking بده,اونم فوق لیسانسش شرمنده
    Last edited by sony_W810i; 06-03-2011 at 08:39.

6. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی بیشوخی اینجا در حد یه مبتدی هم پیدا نمیشه سواله به این راحتی رو جواب بده والا من فروم هایی که مدیر بودم نمیزاشتم هیچ سوالی بدونه پاسخ بمونه فکر کنم اینجا متروکه شده !!!!
    اینم بار سوم که سوالو می پرسم !
    چون سوالم خیلی ابتدایی بود احتمالآ کسی جواب نداده !! چون همه اینجا مهندس هستند فقط سوالات سطح بالا جواب میدن مثل ه-- و تغییرات سخت افزاری از این چیزا !!!

حالا اگه امکان داره بگید این فلش پلیر برای بروزرشو از کجا نصب کنم !!!!!!!!
    والا بر اساس لینکی که sonixax عزیز گذاشته دقیقاً مثل firefox نصب میشه. فقط کافی که یک سایت که فلش داشته باشه مثل youtube رو باز کنی بعد خودش پیغام install missing plugin میده. که همونجا واست flash player رو دانلود میکنه. فقط مشکلی که هست اینه که چون سایت adobe ایران رو تحریم کرده باید از Proxy موقع تنظیمات اینترنت PS3 استفاده کنید و بعد برید install missing plugin رو بزنید
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قبلاً خودش پست ها رو ادغام می کرد . چرا نمیکنه دیگه؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

8. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

آقا من خودم مهندس نرم افزارم و خیلی قاطعانه بهتون میگم تا کنون نرم افزاری نوشته نشده که بتونه به سخت افزار آسیب برسونه و همچین نرم افزاری وجود خارجی نداره .

فقط دو مورد وجود داشته که اون هم در حقیقت به سخت افزار آسیب نرسونده - یکی روی مانیتور های قدیمی بوده که اگر شما کارت گرافیکی داشتی که رزولوشنی بالاتر از مانیتورت رو ساپورت میکرد میشد با نوشتن یک نرم افزار یا اصلا بدون اون رزولوشن رو تا حدی بالا برد که مانیتور خراب بشه که این خرابکاری نرمافزاری نبوده - یعنی باز سخت افزار بوده که سخت افزار آسیب رسونده نه نرم افزار به سخت افزار .

یکی هم همی کرم استاکس نت بوده که باز خودش به سخت افزار آسیب نرسونده بلکه با تنظیم کردن سخت افزارهایی که مستقیما توسط نرم افزار کنترل میشدند باعث آسیب رسوندن به سخت افزار های دیگه شده بود .

توی Ps3 هیچ کدوم این شرایط وجود نداره و حد اکثر خرابکاری که ممکنه بوجود بیاد بریک شدن کنسول هست که اون هم با یک بک آپ ساده از NAND همه مشکلات برطرف میشه .

اینکه نرم افزار میتونه به سخت افزار آسیب برسونه از اون حرفهای سوپر بیسوادی هست که خیلی ها میزنند .
    یادمه قدیم ها میگفتند میکرو جنیوست رو به تلویزیون وصل نکن خرابش میکنه

این میشه حکایت اون بنده خدایی که هی ازش ساعت میپرسند میگه حالا انقدر بپرسید تا خرابش کنید
    میلاد جان من نمی گم که -- نرم افزاری برای سخت افزار مشکلی بوجود می آره من می گم چون فریم ور دستکاری به اندازه فریم ور اصلی استیبل نیست ، برای همین مشکلاتی رو ممکنه بوجود بیاره واسه همین با -- نرم افزاری مخالفم همین ...نمونه مشکلات اولیه هم عدم پخش فیلم های بلو ری تو کاستوم فریم ور بود ! که ظاهرا بعدا این مشکل رو حل کردن ...

یک سوال: dead space گرافیک خیلی عالی داره ولی تو قسمت Dead space extraction که واسه بازی با Move هست گرافیکش خیلی پایین تر هست. کسی دلیلشو میدونه؟
    یعنی کلاً بازی های move گرافیک پایینی دارند؟ یا این مورد به یک دلیل دیگه اینجوریه؟ (شبیه counter strike هست یکجورایی)
    در ضمن COD-Black ops هم واسه من گزینه strioscope 3d غیر فعال بود :(
    اون بازی Dead space extraction از کنسول wii پورت شده واسه همین گرافیکش پایین تره ...

جاويد جان من تو تاپيكاي زيادي اين جور مواردو ديدم واسه همين گفتم---اينم يه مورد=

سلام.
    آقا من بازی AC رو از رو دی وی دی ریختم رو هارد خارجی ، بعد رو دستگاه گذاشتم ، بالا آوردم گفت باید سیستم آپدیت بشه منم زدم Yes یه چند وقت گذشت و کنسول دو بار ریستارت شد . بعد حالا دیگه دستگاه دانگل رو نمی شناسه (دانگل رو از بازیرانه گرفتم)!! چیکار کنم؟

یه چیز دیگه بعد از این اتفاق دیگه دسته بدون سیم شارژ کار نمیکنه! نمی دونم اون چشه!

خواهشا جواب بدین مرسی
    دوست عزیز نباید آپدیت می کردی دستگاه شما احتمالا الان رفته رو فریم ور اصلی بدون دانگل برو تو سیستم ببین فریم ور الانت چیه ...

شرمنده بابت اسم بازی ایناها این مگه جی تی آی هفت نیست؟

ما اعداد رومی رو دوم خوندیم الان سومم یادم رفته
    مورتال کمبتم ایناها شاید بازم تو اعداد رومی اشتباه کردم:

شرمنده دیگه ما تازه واردیم.راجع به این -- کامل توضیح بدید که من برم کپی خور کنم
    در مورد جی تی ای اون دوستمون جوابتون رو دادن و در مورد کامبت کاور اصلی بازی اینه نه اون که شما گذاشتی هر سایت معتبر بازی همکه بری همین کاور رو گذاشته ! دقتم بکنی هیچ جای کاور اصلی هیچ عدیدی ننوشته و بازی هم به همین اسم بیرون می آد نه کامبت نه ! شما اگه منابعتون رو چهارتا سایت معتبر قرار می دادید الان از این حرفا نمی زدید ........

Last edited by J A V I D; 06-03-2011 at 09:12.

10. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

به احتمال 90 % من قبل از عید این کنسول را میگیرم.
    باید موقع خرید به چیزی توجه داشته باشم یا نه ؟
    برای -- از دانگل استفاده کنم یا نرم افزاری بدون دانگل ؟؟؟!!! کدوم بهتره و بازی های روز را کامل اجرا میکنه ؟ برای -- کردن بدم مغزه دار انجام بده یا خودم چون صددرصد 30-40 تومن پول -- ازم میگیرن ( من تو شهرستانم ) دانگل چه مارکی خوبه ؟ از کجا بفهمم اصله ؟ قیمت هاشون چنده ؟

دوستان جواب این سوال منو میدین ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان جواب این سوال منو میدین ؟
    دوست عزیز میل خودتونه با چه روشی کپی خور کنید در این مورد کلا بین علما اختلافه ، من با توجه به چیزایی که تومغازه دوستم دیدم می گم با دانگل بهتره حالا خیلی ها اعتقاد دارن بدون دانگل بهتره ، هر کی نظری داره دیگه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ممنون ازتون دوستان با این صحبتا بهتره اصلا کپی خور نکنمآخه ایکس باکس هم نمیتونم بگیرم بابام کلا با بازی مخالفه حالا یه ایکس باکسم بگیرم میگه ایکس باکس و پلی 3 رو گذاشتی بغل هم چی بشه
    من فکر میکنم قیمت بازیای پلی 3 رو به کاهشه الان آقا جاوید میاد 2 3 تا چک میخوابونه زیر گوشمون میگه نه.این فکر نظرمه نظر.نه دلیلی دارم نه منطقی نه منبعی هیچی فقط حس ششمم میگه بازیاش ارزون میشه در حدی که گرون ترین بازیش بشه 40 تومن(جاوید جاننن نزننننننننننن نظرمه بابا)
    درباره جی تی آی هم شرمنده خوب مریضن مگه با اعداد رومی مینویسن؟
    درباره کمبت هم باشه هر چی شما بگی این عکسی که ما گذاشتیم اصلا غیر مجازه.ولی داداش چرا نصفه نیمه جواب میدی چون نظرم با نظرت فرق داره میخوای اذیت کنی؟خوب کامل سوالامونو جواب بده دیگه
    گفتم این کمبته بهتره یا قبلیه.تو ایران اومده یا نه؟اگه اومده قیمتش چنده؟اگه هیچ کدومشم نمیدونی لااقل بگو نمیدونم فکر نکنم از قصد نمیگی
    اگه قیمت اون بازیا هم کسی بگه ممنون میشم چون برا عید میخوام یه 10 20 تا بازی بخرم میخوام قیمتا دستم بیاد پول کم نیارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

در ضمن کسی برا ما توضیح نداد چی به چیه ها جز چند نفر.خوب بگید دیگه جدی جدی میخوام اینکارو بکنم
    پولای عیدمو به جا اینکه بدم 10 تا بازی بخرم میدم میدم 50 تا بازی میخرم
    الان یکی گفت توپخونه نبر یه حرف زشتیم زد معنیش این بود که کلاه برداری میکننگفت ببر پایتخت پاناسونیک 50 میگیره کپی خور میکنه
    خوب من هیچی سر در نمیارم از این کار.یعنی ببرم اونجا بگم سلام کپی خور کن 2 ساعت بعد برم بگیرم بگم مرسی؟
    دانگل چیه؟نرم افزاری چیه سخت افزاری چیه؟این پسره میگه ببرم اونجا کپی خور میکنه بازی برات میریزن رو فلش بیشتر از 10 تومن هم نیست هر بازی.بعد خودت میبری تو خونه میریزی رو هارد.واقعا درسته؟خوب اینی که اینقدر ساده توضیح داد آدم خیالش راحت میشه میگه میرم این کارو میکنم اما من میام اینجا وحشت میکنم میگم بابا غلط کردم همینجوری خوبه
    نرم افزار دانگل و بدون دانگل و آپدیت و بک آپ و اسلیم و فت و اینجور چیزا چیه دیگه؟من فقط میدونم یه پلی 3 خریدم 430 تومن با 2 تا بازی روش 250 گیگ همین و حالا هم میخوام برم پایخت بگم سلام اینو کپی خور کنید.مگه غیر از اینه باید کار خاص دیگه ای بکنم؟فقط تروخدا با لبخند و ملایمت توضیح بدید دوباره میترسمااااا.فقط میخوام بگید که من رفتم تو مغازه بعد از سلام و خسته نباشید چی بگم؟بعد که درست شد هر بازی رو بریزم تو فلش کپی میکنه تو دستگاه و اجرا میکنه؟مثل کامپیوتر دیگه؟همین ممنون
    Last edited by MohammadT15; 06-03-2011 at 16:36.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

11

ممنون ازتون دوستان با این صحبتا بهتره اصلا کپی خور نکنمآخه ایکس باکس هم نمیتونم بگیرم بابام کلا با بازی مخالفه حالا یه ایکس باکسم بگیرم میگه ایکس باکس و پلی 3 رو گذاشتی بغل هم چی بشه
    من فکر میکنم قیمت بازیای پلی 3 رو به کاهشه الان آقا جاوید میاد 2 3 تا چک میخوابونه زیر گوشمون میگه نه.این فکر نظرمه نظر.نه دلیلی دارم نه منطقی نه منبعی هیچی فقط حس ششمم میگه بازیاش ارزون میشه در حدی که گرون ترین بازیش بشه 40 تومن(جاوید جاننن نزننننننننننن نظرمه بابا)
    درباره جی تی آی هم شرمنده خوب مریضن مگه با اعداد رومی مینویسن؟
    درباره کمبت هم باشه هر چی شما بگی این عکسی که ما گذاشتیم اصلا غیر مجازه.ولی داداش چرا نصفه نیمه جواب میدی چون نظرم با نظرت فرق داره میخوای اذیت کنی؟خوب کامل سوالامونو جواب بده دیگه
    گفتم این کمبته بهتره یا قبلیه.تو ایران اومده یا نه؟اگه اومده قیمتش چنده؟اگه هیچ کدومشم نمیدونی لااقل بگو نمیدونم فکر نکنم از قصد نمیگی
    اگه قیمت اون بازیا هم کسی بگه ممنون میشم چون برا عید میخوام یه 10 20 تا بازی بخرم میخوام قیمتا دستم بیاد پول کم نیارم
    دوست عزیز نظر دادن در مورد چیزی با اطلاعات غلط دادن در مورد یه چیزی زمین تا آسمون فرق می کنه ، اون عکس کاور شما تقلبی هست همیشه قبل از اینکه یه بازی منتشر بشه از این عکسا کلی می آد تو نت الان سرچ کنید عکس پلی استیشن 4 م هست !!!! همچنین بگردی کاور نید فور اسپید 45 ممکنه پیدا کنی ، بازم سرچ کنی ویندوز ده ماکروسافتم واسه دانلود پیدا می کنی !! در مورد سوالاتون هم اول دو تا بازی رو وقتی می شه با هم مقایسه کرد که جفتش اومده باشه نه اینکه یکش اومده باشه و یکی نیومده باشه ، دوما بازی یه چیز سلیقه ایه شاید شما عاشق یه بازی باشید و من ازش متنفر باشم نمونش من از بازی جی تی ای متنفرم این بازی مفت نمی ارزه ولی ده از ده گرفته و کلی هم طرفدار داره پس بازی سلیقه ایه!!!! بعدشم گفتم شاید برید تاریخ ریلیز بازی رو نگا کنید ولی ظاهرا شما منبع معتبری نمی شناسید یه سایت معتبر بهتون معرفی می کنم که احتمالا اسمشو تا حالا نشنیدید !!!!!!!!!!!!!!!

کد:
    سایت خوبیه همه چی هم داره نوشته حتی تو این هفته چه بازی هایی قراره بیاد ! بازی هم که قراره بیاد سرچ کنی توش تاریخ ریلیز شو بهت می گه ، معمولا تو ایرانم بازی ها چند روز زود تر از ریلیزشون موجوده دلیلشم اینه که مغازه دارا تو ایران وای نمی ایستن تا تاریخ ریلیز جهانی بازی رو بفروشن !!!!!!!!!!!!! قیمت ها هم تو ایران به عشق فروشنده بر می گرده هیچ قانون قاعده خاصی نداره که بخوایم قیمت بازی خاصی رو بهتون بگیم ....

بعدش دعوا که نداریم من همون اول گفتم که هیچی نمی فهمم ..........

16. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •