این بازی که 100 ساله تایید شده برای PS3 ...!!بچه ها شنيدم killzone 2 ميخواد بياد
كسي نميدونه براي پي اس پي هم مياد؟
نسخه ی psp هم فعلا خبری نیست
این بازی که 100 ساله تایید شده برای PS3 ...!!بچه ها شنيدم killzone 2 ميخواد بياد
كسي نميدونه براي پي اس پي هم مياد؟
نسخه ی psp هم فعلا خبری نیست
با سلام
من میخواستم از برنامه psptubeاستفاده کنم وقتی که میخواهم از این برنامه در pspاستفاده کنم دستگاه من انرا نمیشناسد
در ضمن من از فریم ویرر 3 استفاده میکنم در ضمن من برنامه رادر مسیرPSP/GAME/PSPTube ریختم
اگر ممکن است برنامه دیگری که بتواند فیم نشان بدهد معرفی کنید چون من هر موقع که می خواهم با psp فیلم تماشا کنم باید فیلم را باید به فرمت psp تبدیل کنم
ديگه براي psp به جز resistance هيچ بازي مهم ديگه ايي نمياد (منظورم بازي اختصاصي هست ) . حالا killzone كه جاي خود داره
این فیفا 09 هم برای Psp فرق زیادی با 08 نکرده ...
patapon 2 را فراموش کردی.
اما نباید زود قضاوت کرد من که فکر کنم تا سال دیگه بازی های خوبی میاد. و گرنه سونی توی فروش psp3000 ضرر میکنه.باید ملت به یک امیدی برن psp بخرن.
Last edited by choory; 05-10-2008 at 11:27.
اميدوارم اينطوري باشه ولي يه نگاه به ليست بازي هايي كه قراره تو چند ماه ديگه براي كنسول هاي مختلف بياد نشان ميده كه PSP از PS2 هم كمتر بازي داره .
علي جان شنيدم دوربين حالتش عوض شده . صحت داره ؟
دوربین حالتش ؟؟!!علي جان شنيدم دوربين حالتش عوض شده . صحت داره ؟
من که فرقی با 08 ندیدم در این زمینه
دوستان من برگشتم بل اخره سربازی تموم شد!!!!! خوش میگزره بهتون مارو نمیبینید؟؟؟ اومدم یه چیزی بهتون بگم کف بر بشید چند وقتی بود انالوگ دستگاه من خراب بود وتوی بازی هی میگشید به یه سمت بیرون پرسیدم گفت 15 تومان خرج داره گفتم ولش کن فعلا همین جوری باشه یه روز توی بازی اعصابم خورد شد رفتم یه اسپری خشک گرفتم psp باز کردم وخالی کردم روی انالوگ و psp رو بستم با کمال تعجب دیدم کاملا درست شده از روز اولشم بهتر .تونستم با 1900 تومان انالوگ رو درست گنم اگه کسی چنین مشکلی براش پیش اومد امتحان کنه شاید درست بشه نخواهد پول اضاف بده.
راستی دوستان کسی از قیمت این psp جدید خبر نداره برادرم میخواهد بخره؟؟؟
به سلامتی.خوب بود سربازی؟
این psp3000 ها هنوز خبری از کپی خور شدنش نیست.همین slim های جدید هم با مادربورد جدید ارایه میشه که متاسفانه اون ها هم کپی خور نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)