سلام . موقعی که میخوام Hitman 2 رو اجرا کنم میگه سی دی 2 رو بزار در حالی که روی دی وی دی هست . یعنی من پوشه هیتمن رو از روی یه دی وی دی کپی کردم . کرکی هم در کار نیست . چه کار کنم ؟
سلام . موقعی که میخوام Hitman 2 رو اجرا کنم میگه سی دی 2 رو بزار در حالی که روی دی وی دی هست . یعنی من پوشه هیتمن رو از روی یه دی وی دی کپی کردم . کرکی هم در کار نیست . چه کار کنم ؟
همون طور که حدس زده میشد کارت گرافیک شما با حداقل امکانات برای اجرای بازی نمیخونه و شما نیاز دارید که کارت گرافیکتون رو ارتقا بدید.
این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:
- ویندوز ایراد داره که بایستی مجددا نصب بشه... بعد از نصب, ویندوز رو کاملا آپدیت کنید.
- کرک بازی ایراد داره و یا دیگر فایلهای بازی مشکل دارند... میتونید با توجه به ورژن بازی از این آدرس اقدام به دریافت کرک بازی کنید:
قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک و DirectX نصب شده باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب 1 و 2 - این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:
- ویندوز ایراد داره که بایستی مجددا نصب بشه... بعد از نصب, ویندوز رو کاملا آپدیت کنید.
- کرک بازی ایراد داره و یا دیگر فایلهای بازی مشکل دارند.
... پیشنهاد میکنم که پچ ورژن 1.3 بازی Devil May Cry 3: Special Edition و کرکش رو به ترتیب از این آدرسها دریافت کنید:
(این پچ برای سازگاری بازی با ویندوز ویستا و اصلاح ایرادهای گرافیکی منتشر شده.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید... پیشنهاد میکنم که پچ ورژن 1.30 بازی Need for Speed Most Wanted و کرکش رو به ترتیب از این آدرسها دریافت کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبل از اجرای بازی مطمئن باشید که حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک و DirectX نصب شده باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب 3- هر چه با دور کمتر رایت کنین, نتیجه کار بهتر درمیاد...
مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسر رو باید طی کنید :
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
تعداد CD بازی Hitman 2: Silent Assassin یک CD میشه نه بیشتر ... اون طور که شما مشکلتون رو عنوان کردید مشخصه که بازی از پیش, نصب شده.
در صورتی که با این کرک که آدرسشو میزارم بازی اجرا نشه, بایستی به دنبال نسخه دستکاری نشده بازی (Setup ارجینال) باشید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من در بازی the regimentصدا ندارم.دربازی generals.zero:hour نیز دچار مشکل شدم مشکلم اینه که میخوام برم تو بازی میگه cd اول بازی رو بزار در صورتی که بازی تو dvd هستش.
سلام
اخرین درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردم ولی باز همون مشکل رو دارم. در ضمن طبق راهنمای خود بازی درایو کامپیوتر رو غیر فشرده کردم. کسی هست که به دادم برسه!
ممنون
منم دچار همین مشکل بودم کرکش را عوض کردم خوب شد
سلام به همۀ دوستان گلم
من یه مشکل دارم که خیلی واسه حل کردنش تو سایت ها چرخیدم ولی فایده نداشت،من سورس دانلود برای glsetup می خوام و همینطور opengl
از اینور و اونور شنیدم که ms نمیذاره ورژن های بالای اون نصب شه،اگه ورژنٍ 1.0.0.0 هم باشه عالیه،با همون کارم راه میفته
plz اگه میشه کمککککککککککککککککککککک
پیشاپیش خیلی خیلی سپاس گذارم
این glsetup که میگم رو واسه بازی قدیمیه serious sam می خوام.کارت گرافیکم هیچ مشکلی نداره چون فقط واسه اجرای این بازی هست که می خواد glsetup نصب باشه
مشخصات سیستمم:
ram 640 (تعجب نکنید 128 + 512)
کارت گرافیک 128 Gforce
میدونم که این فایل خیلی قدیمیه،از چند جا طرز نوشتن برنامش رو هم پیدا کردم ولی دیگه حوصلۀ برنامه نویسی رو ندارم،اگه میشه لینک دانلوش رو بذارید خیلی میمنون میشم
ممنونم هوس جان خیلی خوب توضیح دادین![]()
دوست عزیز! جواب سوال شما در پست 6020 داده شده بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)