تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 598 از 1667 اولاول ... 9849854858859459559659759859960060160260864869810981598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,971 به 5,980 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . موقعی که میخوام Hitman 2 رو اجرا کنم میگه سی دی 2 رو بزار در حالی که روی دی وی دی هست . یعنی من پوشه هیتمن رو از روی یه دی وی دی کپی کردم . کرکی هم در کار نیست . چه کار کنم ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من در سایت بالا سیستمم را مقاسه کردم و فقط در دومورد اشکال در قسمت کارت گرافیک وجود داره

ایا این مشکلها مربوط به آپدیت بودن ویندوزه یا از کارت گرافیک
    من از جناب havas خیلی خیلی متشکرم که به اشکالات ما پاسخ میدن
    همون طور که حدس زده میشد کارت گرافیک شما با حداقل امکانات برای اجرای بازی نمیخونه و شما نیاز دارید که کارت گرافیکتون رو ارتقا بدید.
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    prostreet به خوبی نصب میشه اما موقع اجرا این ارور میاد:

DirectX 9.0c و Windows XP SP3
    این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:

- ویندوز ایراد داره که بایستی مجددا نصب بشه... بعد از نصب, ویندوز رو کاملا آپدیت کنید.
    - کرک بازی ایراد داره و یا دیگر فایلهای بازی مشکل دارند... میتونید با توجه به ورژن بازی از این آدرس اقدام به دریافت کرک بازی کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک و DirectX نصب شده باشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    1 _ من میخوام بازی Devil May Cry 3 Special Edition رو اجرا کنم با این ارور مواجه میشم

2 _ وسط بازی نید فور اسپید مست وانتد بازم از همین ارور ها میاد که در شماره 1 اومدش
    3 _ وقتی میخوای بازی PC رو رایت کنی باید با دور چند رایت کنی؟
    جواب 1 و 2 - این ایراد میتونه از این موارد ناشی بشه:

- ویندوز ایراد داره که بایستی مجددا نصب بشه... بعد از نصب, ویندوز رو کاملا آپدیت کنید.
    - کرک بازی ایراد داره و یا دیگر فایلهای بازی مشکل دارند.

... پیشنهاد میکنم که پچ ورژن 1.3 بازی Devil May Cry 3: Special Edition و کرکش رو به ترتیب از این آدرسها دریافت کنید:
    (این پچ برای سازگاری بازی با ویندوز ویستا و اصلاح ایرادهای گرافیکی منتشر شده.)
    کد:
    کد:
    ... پیشنهاد میکنم که پچ ورژن 1.30 بازی Need for Speed Most Wanted و کرکش رو به ترتیب از این آدرسها دریافت کنید:
    کد:
    کد:
    قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک و DirectX نصب شده باشه.

جواب 3- هر چه با دور کمتر رایت کنین, نتیجه کار بهتر درمیاد...
    من دیروز بازی اساسینز کرید زو نسب کردم ولی صدا نداره اهنگ داره ولی وقتی تو بازی باهم حرف میزنند صداشون در نمیاد ممکنه مشکل از دی وی دی بازی باشه چون من با تنظیماتش دست نزدم
    مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسر رو باید طی کنید :
    Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
    و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
    سلام . موقعی که میخوام Hitman 2 رو اجرا کنم میگه سی دی 2 رو بزار در حالی که روی دی وی دی هست . یعنی من پوشه هیتمن رو از روی یه دی وی دی کپی کردم . کرکی هم در کار نیست . چه کار کنم ؟
    تعداد CD بازی Hitman 2: Silent Assassin یک CD میشه نه بیشتر ... اون طور که شما مشکلتون رو عنوان کردید مشخصه که بازی از پیش, نصب شده.
    در صورتی که با این کرک که آدرسشو میزارم بازی اجرا نشه, بایستی به دنبال نسخه دستکاری نشده بازی (Setup ارجینال) باشید:
    کد:

داره خودمونی میشه serwiliam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    بهشت کثیف

پيش فرض

سلام من در بازی the regimentصدا ندارم.دربازی generals.zero:hour نیز دچار مشکل شدم مشکلم اینه که میخوام برم تو بازی میگه cd اول بازی رو بزار در صورتی که بازی تو dvd هستش.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من با بازی turok مشکل دارم. وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه شروع بازی میاد ولی وقتی که میخام برم توی بازی خیلی کند اجرا میشه و بعد صفحه سیاه میشه و همین طور میمونه و مجبورم که بیام بیرون.در ضمن تمام تنظیمات رو روی حداقل گذاشتم. و اینکه بازی کرایسیس و کال اف دیوتی4 روی سیستم من اجرا میشن.
    سیستم من:
    سی پی یو = amd دو هسته ای 4000+
    کارت گرافیک=انویدیا 7100gs
    رم= یک گیگ
    سیستم عامل=ویندوز اکس پی سرویس پک 3 که بعد از اینکه دیدم بازی کار نمیکنه سرویس پک 3 رو پاک کردم و الان سرویس پک2 هست.
    ممنون
    سلام
    اخرین درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردم ولی باز همون مشکل رو دارم. در ضمن طبق راهنمای خود بازی درایو کامپیوتر رو غیر فشرده کردم. کسی هست که به دادم برسه!
    ممنون

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

مشکلم اینه که میخوام برم تو بازی میگه cd اول بازی رو بزار در صورتی که بازی تو dvd هستش.
    منم دچار همین مشکل بودم کرکش را عوض کردم خوب شد

در آغاز فعالیت mostafa7240's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همۀ دوستان گلم
    من یه مشکل دارم که خیلی واسه حل کردنش تو سایت ها چرخیدم ولی فایده نداشت،من سورس دانلود برای glsetup می خوام و همینطور opengl
    از اینور و اونور شنیدم که ms نمیذاره ورژن های بالای اون نصب شه،اگه ورژنٍ 1.0.0.0 هم باشه عالیه،با همون کارم راه میفته
    plz اگه میشه کمککککککککککککککککککککک
    پیشاپیش خیلی خیلی سپاس گذارم

در آغاز فعالیت mostafa7240's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این glsetup که میگم رو واسه بازی قدیمیه serious sam می خوام.کارت گرافیکم هیچ مشکلی نداره چون فقط واسه اجرای این بازی هست که می خواد glsetup نصب باشه
    مشخصات سیستمم:
    ram 640 (تعجب نکنید 128 + 512)
    کارت گرافیک 128 Gforce
    میدونم که این فایل خیلی قدیمیه،از چند جا طرز نوشتن برنامش رو هم پیدا کردم ولی دیگه حوصلۀ برنامه نویسی رو ندارم،اگه میشه لینک دانلوش رو بذارید خیلی میمنون میشم

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

ممنونم هوس جان خیلی خوب توضیح دادین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    اخرین درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردم ولی باز همون مشکل رو دارم. در ضمن طبق راهنمای خود بازی درایو کامپیوتر رو غیر فشرده کردم. کسی هست که به دادم برسه!
    ممنون
    دوست عزیز! جواب سوال شما در پست 6020 داده شده بود.
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •