من ميگم اگه زياد و پشت سر هم بازي ميكنيد عمودي اگه نه همون افقي بزاريد.
من ميگم اگه زياد و پشت سر هم بازي ميكنيد عمودي اگه نه همون افقي بزاريد.
دوست عزیز فکر میکنم نتیجه این شده که افقی نسبت به عمودی بهتر هستش ...
دوستان کاملا توضیح دادن ...
موفق باشید ...![]()
در مواقعی که مجبوریم کنسولو روی فرش بزاریم من به صورت افقی میزارم منتهی برای اینکه در زیر دستگاه جریان هوا باشه دو تا پایه یکی از جلو و یکی از عقب که ارتفاع هر کدوم حدود 1.5 سانت هست قرار میدم . البته اگه دمای اتاق مناسب باشه فکر هم نمیکنم بدون این کار مشکلی پیش بیاد
کلا پیشنهاد میشه که از دستگاه های برقی مثل xbox -ps3-dvd player و کلا هر دستگاهی که به تهویه نیاز دارند روی فرش استفاده نکنید به 2 دلیل:
1-فرش باعث میشه که سوراخ هایی که برای تهویه گذاشته شده بسته بشه و عمل تهویه کامل انجام نشه و در عمل کرد دستگاه مشکل ایجاد کنه(که البته شما با گذاشتن پایه ها این مشکل را برطرف کرده اید.)
2- فرش ها معمولا دارای پرز و گرد و غبار هستند که به مرور زمان بر اثر مکش دستگاه وارد دستگاه شده و محیط داخلی را کثیف و باعث اختلال در عمل کرد دستگاه میشوند.
شما اگه حتما مجبوری روی فرش بزاری حتما روی فرش یک تکه شیشه یا هر سطح صاف دیگه بزار بعد کنسول را قرار بده.
لود سریع و تحویه مناسب عمودی
صدای کمتر و استحکام بیشتر افقی
من از تعمیر کار ها که پرسیدم گفتن تحت هر شرایطی افقی بزارمش.![]()
دوستان میشه این بحث رو تمام کنید
تو سایت های دیگه هم تاپیک های این چنینی بوده که اخرش قفل شده
microsoft در هر دو حالت دستگاه رو طراحی کرده و خودش تو نمایشگاه دستگاه رو عمودی گذاشته
این یک چیز کاملا سلیقه ای هست
اگه خیلی مشکل دارید باهاش هفته ای change کنید position اون رو
موفق باشید
آخه بچه ها نه دارند کل کل میکنند و نه هیچی!
اتفاقا واسه من خیلی جالب بود که نظرات و تجربیات بچه ها رو مطالعه کردم!
به نظره من اینجور بحث ها خیلی خوبه چون هرکی هرچی میدونه میگه و بقیه استفاده میکنن.
منم قبول دارم که این یه چیز سلیقه ای هست
آقا این frimware 1.6 نیومد؟برم 1.51 بریزم؟؟؟ بدجور تو کفشم.نکنه تا بریزم 1.6 بیاد حالم گرفته شه.الان همه بازیها رو 1.51 اجرا می شه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)