مازی خان ما منتظریم.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مازی خان ما منتظریم.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به این حرف ها گوش نکن.
شما تا پایان روز 20 شهریور فرصت داری طرح رو انخاب کنی و از زمان انتخاب تا حراکثر 30 روز از طرح استفاده کن.
راستی Jackhammer
می خوای خطت رو برات دوطرفه تا 6 ماه دیگه تعلیق کنم تا خیالت راحت بشه؟
خیلی باحال میشه ها.
اینجوری دیگه حداقل می دونی که اصلاً سیم کارت نداری![]()
مگه میتونی![]()
چه جوری ممکنه![]()
بابا ایشون اپراتور ایرانسل هستن
هر کاری ازشون بگی بر میاد.
بعد از این همه مدت متوجه نشدی؟
آقا شاهين جدي ميگي يعني اگه ما ها كه از اول طرح رو انتخاب كرديم
الانم دوباره طرح را بزنيم تا 20 مهر ميتونيم استفاده كنيم
كسايي كه فقط يك بار طرح رو زدند و تا الان دارند و يك بار ازشون
پول كم شدچي ؟
يكم توضيح بيشتر بدي ممنون ميشم
اگه مشترک سیم کارت دائمی هستی می شه.
باید طرح رو یک بار انصراف بدی و 24 ساعت بعد که مطمئن شدی از طرح اومدی بیرون دوباره طرح رو انتخاب کنی.
برای اعتباری ها هم میشه ولی من توصیه نمی کنم.
چون باید طرح موجود رو کنسل کنی و پولش هم دیگه بر نمی گرده پس یه کم ضرر می کین.
بعدش می ری انتخاب می کنی و 2 بار برات ثبت می شه. دیگه بدتر.
کسانی که فقط یک بار طرح رو انتخاب کردن و تا حالا دارن حالش رو می برن هم از خوش شانسی شونه.
من روز اول طرح قرمز رو انتخاب کردم و تا حالا با همان 2500 تومان داره دکار می کنه.
روی مسائل مالی اعتباری هیچ کنترلی نیست.
پول اضافه بشه کم نمی شه و اگه هم الکی کم بشه دیگه برگشت نداره.
اما برای دائمی ها اگه هم بعد از 20 شهریور غیر فعال بشه باز حداقل پولی که دادی بهت بر می گرده.
تازه برای پاییز هم طرحهای بهتری شرکت در نظر خواهد گرفت. این رو مطمئن باشید.
با سلام خدمت آقا شاهین
3 تا سوال داشتم
1- شبکه ایرانسل Edge کلاس چند هست؟
2-پوشش شبکه منطقه بالای لشگرک تهران (مینی سیتی) رو قصد ندارند درست کنند!؟
3- شهرستان رودهن رو کی راه اندازی میکنند؟ بیچاره ما چندین هزار دانشجوی دانشگاه آزاد!:(
مگه من با شما کاری داشتم که دست از سرت وردارم؟شما فکر کن من اصلا توی این فروم نیستم.
A.J اون چند تا آنتنی رو که دیدی از ماهها پیش من چند تاشو دیدم که در حال آماده سازی بودن!
شاهین جان راستشو بخوای بسوزونیشم هیچ فرقی به حالم نمیکنه...
دیگه توی همون مناطق تحت پوششم بعضی اوقات آنتن دهی 3 از 5 میشه و بعدشم وصل میشه به شبکه مخابرات!!!!!
بعضی وقتها توی خیابون وسط شهر دارم راه میرم یه دفعه 10 تا مسج برام میاد که چند تاش مال 2 ساعت قبله!
یه چیز جالب براتون بگم از محبوبیت ایرانسل تو شیراز...
الان که داشتم میومدم خونه توی اوتوبوس نشسته بودم یه پیرمرد با احتمالا نوش که 12 -13 سالش بود پشت سرم نشسته بودن....پیرمرده گفت:حالا شما که میخوای گوشی به این خوبی بخری سیم کارتم خریدی؟ایرانسل نخریا...میگن اصلا بدرد نمیخوره... بچه هه گفت:آره میدونم سیم کارت از قبل دارم.................
به جان خودم عین حرفاشون بود....چشم ایرانسل روشن.
سلام
ممنون شاهین جان بابت توضیحاتی که دادی...
فقط اینکه مگه میشه طرح رو غیر فعال کرد؟؟
یعنی اگر مثلا" تا 10 شهریور طرح آبی فعال بوده و از اون روز طرح طلایی انتخاب شده باشه تا 10 مهر قراره که فعال باشه؟؟؟(طرح قبلی غیر فعال نشده بلکه از یک طرح انتقال داده بشه به طرح دیگه)...؟؟؟
منتظر طرح های پاییزی هستیم...
ممنون
بازم خدا رو شکر شیراز اولین شهر جنوبی ایران بود که تحت پوشش قرار گرفت و شما مدتهاست که داری از ایرانسل استفاده میکنی اگر این نبود که خدا میدونه میخواستی چی کار کنی...
الان چند تا از شهرها هستند که هنوز هم پوشش ندارن و حتی تهران هم پوشش کامل نداره...
اینقدر حرس نخور...
درست میشه عزیزم...
Last edited by King; 03-09-2007 at 12:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)