درود بر همه
حالا که صحبت قیمت دست دوم پرینتر شده ، باید بگم یکی از دوستان یک اچ پی 1215 رنگی لیزری داره فقط یکبار شارژ شده و دیگه استفاده نکرده ، چقدر میارزه که بگیرم بزارمش برای فروش ؟
درود بر همه
حالا که صحبت قیمت دست دوم پرینتر شده ، باید بگم یکی از دوستان یک اچ پی 1215 رنگی لیزری داره فقط یکبار شارژ شده و دیگه استفاده نکرده ، چقدر میارزه که بگیرم بزارمش برای فروش ؟
سلام دوستان عزیز من 1پرینتر epson RX690 دارم که مخزن بهش وصله اما متاسفانه شلنگ تخلیش رو پیدا نمیکنم میشه دوستانی که وارد هستن کمکم کنن؟؟
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز سلام.
ظاهرا باتری مشکل دار شده.
البته تا حدی افت ولتاژ وقتی زیر با قرار می گیره طبیعی هست اما اونقدر فکر نمی کنم درست باشه.
1- آیا باتری جدید رو به تنهایی وصل کردید؟
2- آیا + و - رو درست وصل کردید؟
3- آیا مسر تغذیه باتری ایراد ظاهری نداره؟
4- آیا برد دستگاه ایراد ظاهری نداره؟
5- این مشکل از کی و چطور به وجود اومد؟
ممنونم
سلام دوست عزیز
1- سرعت دستگاه که روی کاتالوگ می زنه سرعت حداکثر هست که برای تنظیم DRAFT مطرح شده. در تنظیمات پرینتر می تونیدکیفیت رو تنظیم کنید.
حالت کلی: هرچه کیفیت بالاتر =» سرعت پایین تر
2- راجع به مشکل دوم فکر نمی کنم طبیعی باشه. آیا وقتی یه فایل متنی چندصفحه ای هم چاپ می کنید همین اتفاق می افته؟ آیا وقتی یک برگ تموم میشه ارور کاغذ میده؟
3- کارتریج های این دستگاه در واقع یک بار مصرف هستن ولی من تا 30 یا 40 بار هم شارژ کردم شون (510 و 511) اما بالاخره می سوزن.
موفق باشید
سلام دوست عزیز
پشت دستگاه دریچه کوچک وجود داره؟
این پرینتر ها حتما شلنگ تخلیه جوهر ضایعات و مخزن جوهر ضایعات دارن اما در بعضی مدل ها دسترسی به اون شلنگ راحت نیست و باید قابش باز بشه.
موفق باشید
کسی نیست بگه درد این پرینتر ما چیه؟
دوستان من یه پرینتر Epson R280 داشتم که الان تقریبا دو سال هست که استفاده نشده. میخواستم بدونم میشه درستش کرد؟؟
دلیل اینکه میخوام درستش کنم اینه که این پرینتر قابلیت چاپ روی سی دی رو داشت و کیفیت بدی هم نداشت و با وصل کردن تانک رنگ مقرون به صرفه هم بود.
کاربردی که از پرینتر میخوام اینه که میخوام از قابلیت چاپ روی سی دی برای چاپ روی آیدی کارت استفاده کنم.
اگه دوستان متخصص راهنمایی کنن در مورد درست شدن این پرینتر یا یه پرینتر مشابه برای خرید ممنون میشم.
ای کاش نمی شستیش.
می تونه مگنت باشه. می تونه فوم (PCR) باشه و حتی می تونه درام باشه
ابتدا از PCR شروع کن عوضش کن
یا از یه کارتریج دیگه باز کن روش ببند.
سلام
من یک مشکل دارم با پرینتر HP 1320
وقتی که میخوام یک فایل رو پرینت بگیرم ( مثلا PDF ) انتخاب میکنم که از صفحه 1 تا 10 را پرینت بگیرد. اما فقط صفحه اول را پرینت میگیرد و بقیه صفحات را خالی پرینت میگیرد. مشکل از کجاست ؟
همه رفتن مسافرت عید ؟ کسی نیست یاری دهد ما را ؟![]()
دوستان بهترین پودری که توی بازار هست واسه شارژ 1006 چیه ؟؟؟ سوپر گرافیک سبز چطوره ؟؟؟؟
و یه سوال دیگه چرا دنسیتی density را تغییرش میدم اصلا هیچ تاثیری نداره
با سلام
دوستان من یک دستگاه فتوکپی ricoh aficio 2075 دارم.
الان اون رو با استفاده از کابل lan به کامپیوتر متصل کردم.
برای نصب پرینتر یک پورت جدید standar tcp/ip port معرفی کردم و Ip دستگاهم رو بهش دادم.
بعد دراویر دستگاه رو بهش معرفی کردم و پرینتر نصب شد.
الان وقتی می خوام پرینت بگیرم پایین ویندوز یک local area connection هست که ارور می ده و کنارش علامت تعجب هست.
می زنه limited or no connection.
فکر کنم این local area connection مربوط به ethernet controller هست.
ولی نمی دونم چرا ارور می ده؟؟؟ در ضمن کابل شبکه من هیچ مشکلی نداره.
و از ویندوز xp 32 بیت هم استفاده می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)