آره 2 تا 7 که اشتباه گفتم ولی آيا شما يک روزه گرفتی يا هفتگی اينا؟ ممکنه محدوديت هفتگی فرق کنه. من ساعت 5.5 اعتبار سيم کارت صفر شده ..
آره 2 تا 7 که اشتباه گفتم ولی آيا شما يک روزه گرفتی يا هفتگی اينا؟ ممکنه محدوديت هفتگی فرق کنه. من ساعت 5.5 اعتبار سيم کارت صفر شده ..
یک روزه گرفتم ، ایرانسل محدودیت بیست گیگ داره همراه اول نامحدوده
شما کی تست کردید ؟ من هفته گذاشته نامحدود یک هفته ای گرفتم. نزدیک به 100 گیگ هم دانلود داشتم قبضم هم چک میکردم هر روز. مشکلی نبود. به نظرم برای کسایی که خط دائمی دارن بهتره با همراه من همیشه مبلغ فاکتورشون رو چک کنن.
٢ تا ٧ محدوديت حجم داره
١ تا ١١ نداره و نامحدود حساب ميشه
احتمالا
Sent from my iPhone using Tapatalk
من تو این 1 هفته سه مرتبه بسته نامحدود 1 روزه 2 تا 7 صبح گرفتم که شرایطش اینجوری بود تست کردم ( هات اسپات کردم رو پی سی و با idm دانلود کردم ) تست ها ساعت 02:03 بامداد دیتای موبایل روشن کردم و ساعت 06:57 صبح دیتا خاموش کردم
شب اول : 20 گیگ لینک گذاشتم و 200 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : از 18 گیگ که رد شد شارژم صفر شد و اینترنت قطع شد
شب دوم : 19 گیگ لینک گذاشتم و 150 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : از 18 گیگ که رد شد شارژم صفر شد و اینترنت قطع شد
شب سوم : 17 گیگ و نیم لینک گذاشتم و 100 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : بدون هیچ مشکلی لینک ها همگی دانلود شدن و اعتبارم 100 تک تومنی باقی موند
بسته ۲ تا ۷ محدودیت حجمی ۲۰ گیگ داره ولی چون در اینترنت موبایل بر خلاف ADSL ، ترافیک آپلود هم محاسبه میشه بنابرین شما فقط همون حدود ۱۷-۱۸ گیگ میتونید دانلود کنید و ۲-۳ گیگ باقیمونده صرف آپلودی میشه که به صورت طبیعی از دستگاه شما حین دانلود فرستاده میشه . من خودم از نت ایرانسل زیاد استفاده دارم و اون هم همینجوریه دقیقا .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
محدودیتی وجود نداره من حدود 50 گیگ دانلود کردم با همین 1000 تومنی بدونه ی ریال اضافه بیشتر هم میتونستم دانلود کنم ولی چیزی نداشتم
البته من خودم هنوز این بسته رو تست نکردم ولی خیلی از دوستان توی همین فروم تایید کردن که محدودیت داشتن . فکر کنم همراه اول اینقدر سیستم اکانتینگش مشکل داره که واسه بعضی ها نامحدود و واسه بعضی ها محدود میزنه [emoji15] باور کنید از تنهای آخر همچین چیزی بعید نیست [emoji52]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
اگر روی 4g باشی محدودت نمیکنه
آقا حالا محدوديتش به کنار! اينکه از يه سری سايت های معروف داخلی دانلود نميکنه رو بايد چيکار کرد؟ ميخوام بازی دانلود کنم 2-3 سايت که بيشتر نميزارن. اونا رو هم با قند شکن نميشه گرفت سرعت کم ميشه. چيکار بايد کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)