تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 1320 اولاول ... 974975475875935945955965975985996006016076476971097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاملا نامحدوده دیشب حدود بیست و پنج گیگ دانلود کردم در ضمن از ساعت ۲ تا ۷ هست
    آره 2 تا 7 که اشتباه گفتم ولی آيا شما يک روزه گرفتی يا هفتگی اينا؟ ممکنه محدوديت هفتگی فرق کنه. من ساعت 5.5 اعتبار سيم کارت صفر شده ..

2. این کاربر از kourosh4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آره 2 تا 7 که اشتباه گفتم ولی آيا شما يک روزه گرفتی يا هفتگی اينا؟ ممکنه محدوديت هفتگی فرق کنه. من ساعت 5.5 اعتبار سيم کارت صفر شده ..
    یک روزه گرفتم ، ایرانسل محدودیت بیست گیگ داره همراه اول نامحدوده

4. 4 کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما کی تست کردید ؟ من هفته گذاشته نامحدود یک هفته ای گرفتم. نزدیک به 100 گیگ هم دانلود داشتم قبضم هم چک میکردم هر روز. مشکلی نبود. به نظرم برای کسایی که خط دائمی دارن بهتره با همراه من همیشه مبلغ فاکتورشون رو چک کنن.

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

٢ تا ٧ محدوديت حجم داره
    ١ تا ١١ نداره و نامحدود حساب ميشه
    احتمالا

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

٢ تا ٧ محدوديت حجم داره
    ١ تا ١١ نداره و نامحدود حساب ميشه
    احتمالا

Sent from my iPhone using Tapatalk
    من تو این 1 هفته سه مرتبه بسته نامحدود 1 روزه 2 تا 7 صبح گرفتم که شرایطش اینجوری بود تست کردم ( هات اسپات کردم رو پی سی و با idm دانلود کردم ) تست ها ساعت 02:03 بامداد دیتای موبایل روشن کردم و ساعت 06:57 صبح دیتا خاموش کردم

شب اول : 20 گیگ لینک گذاشتم و 200 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : از 18 گیگ که رد شد شارژم صفر شد و اینترنت قطع شد
    شب دوم : 19 گیگ لینک گذاشتم و 150 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : از 18 گیگ که رد شد شارژم صفر شد و اینترنت قطع شد
    شب سوم : 17 گیگ و نیم لینک گذاشتم و 100 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : بدون هیچ مشکلی لینک ها همگی دانلود شدن و اعتبارم 100 تک تومنی باقی موند

10. 6 کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من تو این 1 هفته سه مرتبه بسته نامحدود 1 روزه 2 تا 7 صبح گرفتم که شرایطش اینجوری بود تست کردم ( هات اسپات کردم رو پی سی و با idm دانلود کردم ) تست ها ساعت 02:03 بامداد دیتای موبایل روشن کردم و ساعت 06:57 صبح دیتا خاموش کردم

شب اول : 20 گیگ لینک گذاشتم و 200 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : از 18 گیگ که رد شد شارژم صفر شد و اینترنت قطع شد
    شب دوم : 19 گیگ لینک گذاشتم و 150 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : از 18 گیگ که رد شد شارژم صفر شد و اینترنت قطع شد
    شب سوم : 17 گیگ و نیم لینک گذاشتم و 100 تک تومنی هم تو سیم اعتباری همراه اولم بود : بدون هیچ مشکلی لینک ها همگی دانلود شدن و اعتبارم 100 تک تومنی باقی موند
    بسته ۲ تا ۷ محدودیت حجمی ۲۰ گیگ داره ولی چون در اینترنت موبایل بر خلاف ADSL ، ترافیک آپلود هم محاسبه میشه بنابرین شما فقط همون حدود ۱۷-۱۸ گیگ میتونید دانلود کنید و ۲-۳ گیگ باقیمونده صرف آپلودی میشه که به صورت طبیعی از دستگاه شما حین دانلود فرستاده میشه . من خودم از نت ایرانسل زیاد استفاده دارم و اون هم همینجوریه دقیقا .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

12. 2 کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بسته ۲ تا ۷ محدودیت حجمی ۲۰ گیگ داره ولی چون در اینترنت موبایل بر خلاف ADSL ، ترافیک آپلود هم محاسبه میشه بنابرین شما فقط همون حدود ۱۷-۱۸ گیگ میتونید دانلود کنید و ۲-۳ گیگ باقیمونده صرف آپلودی میشه که به صورت طبیعی از دستگاه شما حین دانلود فرستاده میشه . من خودم از نت ایرانسل زیاد استفاده دارم و اون هم همینجوریه دقیقا .

محدودیتی وجود نداره من حدود 50 گیگ دانلود کردم با همین 1000 تومنی بدونه ی ریال اضافه بیشتر هم میتونستم دانلود کنم ولی چیزی نداشتم

14. 2 کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

محدودیتی وجود نداره من حدود 50 گیگ دانلود کردم با همین 1000 تومنی بدونه ی ریال اضافه بیشتر هم میتونستم دانلود کنم ولی چیزی نداشتم
    البته من خودم هنوز این بسته رو تست نکردم ولی خیلی از دوستان توی همین فروم تایید کردن که محدودیت داشتن . فکر کنم همراه اول اینقدر سیستم اکانتینگش مشکل داره که واسه بعضی ها نامحدود و واسه بعضی ها محدود میزنه [emoji15] باور کنید از تنهای آخر همچین چیزی بعید نیست [emoji52]

16. 5 کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

البته من خودم هنوز این بسته رو تست نکردم ولی خیلی از دوستان توی همین فروم تایید کردن که محدودیت داشتن . فکر کنم همراه اول اینقدر سیستم اکانتینگش مشکل داره که واسه بعضی ها نامحدود و واسه بعضی ها محدود میزنه [emoji15] باور کنید از تنهای آخر همچین چیزی بعید نیست [emoji52]

اگر روی 4g باشی محدودت نمیکنه

18. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا حالا محدوديتش به کنار! اينکه از يه سری سايت های معروف داخلی دانلود نميکنه رو بايد چيکار کرد؟ ميخوام بازی دانلود کنم 2-3 سايت که بيشتر نميزارن. اونا رو هم با قند شکن نميشه گرفت سرعت کم ميشه. چيکار بايد کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •