تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 754 اولاول ... 97497547587593594595596597598599600601607647697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

SNR کیفیت خط رو نشون میده که باید آپ و دان استریم بالای 12 باشه یا 120 باشه /// برای شما دم مرز
    ُ
    الان تماس بگیرم بگم دان و اپم استریممو کم کنند ؟ الان روی 17401 و 1148 بسته شده . بگم بیارنش رو چه عددی ؟
    من نمیخوام قطعی داشته باشم
    لطفا کامل راهنماییم کنید
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

الان تماس بگیرم بگم دان و اپم استریممو کم کنند ؟ الان روی 17401 و 1148 بسته شده . بگم بیارنش رو چه عددی ؟
    من نمیخوام قطعی داشته باشم
    لطفا کامل راهنماییم کنید
    با تشکر
    اگه قطعی نداری که همین خوبه ولی اگه قطعی داره و به نظرت این قطعی زیاده میتونی دانلود رو بزاری رو 16384 .

3. این کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت buttheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

سلام

دورسته که وقتی تلفن خونه نویز داشته باشه سرعت اینترنت به نصف میرسه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام

دورسته که وقتی تلفن خونه نویز داشته باشه سرعت اینترنت به نصف میرسه ؟
    اگه خط تلفن نویز داشته باشه و این نویز زیاد باشه بله . مثلا خط من روی 14 مگابیت بسته شده ولی بعد از چند بارندگی (به علت زنگ زدگی کافو و پست مخابرات) الان مودم حتی روی سرعت 6 مگ هم بالا نمیاد !

6. این کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان این وضعیت خط منه. اگه میشه بگید وضع چطوریه . تنها چیزی که می دونم اینه که پینگ وحشتناک بالاست . هر کاری هم بگید کردم پینگ پایین نیومده . سرعت آپلود رو به پشتیبانی گفتم بالا آوردن و به جاش دانلودمو کم کردن ولی تغییری نکرد. سرویس های کاهش دهنده پینگ اصلا تاثیری نداشت .

سرعت دانلودم خیلی بالاست ولی تو پینگ افتضاح . یه نکته ای هم بگم ماهی دو سه بار اختلال شدید دارم مثل این دو سه روزه . تا چند روز قبل حتی با ... شکن سرعت دانلودم یک مگ و سیصد کیلوبایت بود ولی الان به زور به 400 کیلوبایت می رسه حتی از سایتی مثل دانلودها

8. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2018
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان این وضعیت خط منه. اگه میشه بگید وضع چطوریه . تنها چیزی که می دونم اینه که پینگ وحشتناک بالاست . هر کاری هم بگید کردم پینگ پایین نیومده . سرعت آپلود رو به پشتیبانی گفتم بالا آوردن و به جاش دانلودمو کم کردن ولی تغییری نکرد. سرویس های کاهش دهنده پینگ اصلا تاثیری نداشت .

سرعت دانلودم خیلی بالاست ولی تو پینگ افتضاح . یه نکته ای هم بگم ماهی دو سه بار اختلال شدید دارم مثل این دو سه روزه . تا چند روز قبل حتی با ... شکن سرعت دانلودم یک مگ و سیصد کیلوبایت بود ولی الان به زور به 400 کیلوبایت می رسه حتی از سایتی مثل دانلودها

شما احتمالا از آسیا تک گرفتید، چون پینگ تون وحشتناک ه و آسیا تک فقط به درد دیدن رایگان سریال شهرزاد میخوره

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شرکتت رو عوض کن کیفیت خوبی داری ، شما از کجا اینترنت داری، مودم چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

شما احتمالا از آسیا تک گرفتید، چون پینگ تون وحشتناک ه و آسیا تک فقط به درد دیدن رایگان سریال شهرزاد میخوره

نکته ی خیلی دقیقی اشاره کردید. چون این شرکتی که من ازش نت می گیرم خودش از آسیاتک پهنای باند می گیره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

شرکتت رو عوض کن کیفیت خوبی داری ، شما از کجا اینترنت داری، مودم چیه ؟
    آره ولی این بالا پایین اومدن سرعتاش منو داغون کرده . تا چند ساعت قبل سرعت دانلود افتضاح بود . الان دوباره درست شده یه نیم ساعتی .

بوشهر هستم . از خلیج آنلاین می گیرم . مودم هم آی پی لینک

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره ولی این بالا پایین اومدن سرعتاش منو داغون کرده . تا چند ساعت قبل سرعت دانلود افتضاح بود . الان دوباره درست شده یه نیم ساعتی .

بوشهر هستم . از خلیج آنلاین می گیرم . مودم هم آی پی لینک
    خوب وقتی جواب بهت نمیده برای چی توی این شرکت موندی عوض کن برو جای دیگه ، خودتو بی خود سر شرکت های کوجیک که نمیتونن پهنای باند خودشون رو تامین کنن و محتاج شرکت های دیگه اذیت نکن ... کار چند روزه و خلاص میشی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •