تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 626 اولاول ... 97497547587593594595596597598599600601607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من لپ تاپم z500 دارم من با ویندوز 8 حال نکردم اومدم 7 نصب کردم الان خیلی راضی ام به اعتقاد من ویندوز 8 هنوز کامل نشده مشکلاتی داره شما بیا ویندوز 7 نصب کن ببین چطوری میشه بعد اگر نشد درایور یو اس بی هاش ورژن آخرش مخصوص ویندوزت دان کن

دوست عزیز آیدی من اینه اگر بیان یاهو تا مشکلات لپ تاپه همو یجوری حل کنیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان با مشکل از کار افتادن usb2ها lenovoz500برخورد کرده
    من این مشکل رو دارم و ویندوز 8 رو سیستم نصبه و چندین راه حل رو دنبال کردم ولی به نتیجه نرسیده
    با سلام. در ارتباط با از کار افتادن usb 2.0 ها :
    اگر ویندوز ۸ دارین مشکل می تونه نرم. افزاری باشه. تست کنین ببینین بعد از ری استارت نیز چنین مشکلی دارین یا خیر

در ارتباط با usb 2.0 و دستگاه های آندروید و ویندوز ۸.۱ : دستگاه های آندروید در ویندوز ۸.۱ فقط به usb 3.0 وصل می شوند. البته با دستکاری و نصب درایور یو اس بی ویندوز ۷ و یا آپدیت بوت لودر دستگاه اندرویدیتون مشکل حل می شه

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام به همه z500 دارا
    امیدوارم از داشتن این لپ تاپ حداکثر استفاده رو برده باشید.ما که در حدود 1 سال و خورده ای این لپ تاپ رو داریم به غیر از صحفه نمایش از همه چیزش راضی بودیم و خدا رو شکر مشکلی نبوده
    بنا به دلایلی میخوام تا حد زیادی به سیستم عامل لینوکس مهاجرت کنم
    میخواستم بدونم کسی هست مدت زمان طولانی لینوکس رو این لپ تاپ داشته باشه قبلا و راضی بوده باشه؟
    مخصوصا سازگاری درایور ها و اینکه مثلا بعضی برتامه ها مثل مدیریت انرژی که در لینوکس نیست چه کار باید کرد
    به نظرم باید یه ویندوز هم در کنار لینوکس باشه ! ولی میخوام بیشتر مواقع با لینوکس کار کنم
    موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من که با لینوکس نمیتونم زیاد کار کنم چون همین که وارد محیط کاریش بشی فن لپ تاپ با اخرین سرعت شروع به چرخش میکنه و بهد ۱۰ دقیقه دستگاه به شدت داغ میشه یه چیز جالب اینکه نور صفحه باید ۵۰ درصد باشه اگه کمتر بکنی باطری خیلی زود خالی میشه من که تا حالا نتونستم زیاد باهاش کنار بیام اما برای یک سری از کارها مجبورم از لینوکس استفاده کنم

6. این کاربر از sadra6052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام به همه z500 دارا
    امیدوارم از داشتن این لپ تاپ حداکثر استفاده رو برده باشید.ما که در حدود 1 سال و خورده ای این لپ تاپ رو داریم به غیر از صحفه نمایش از همه چیزش راضی بودیم و خدا رو شکر مشکلی نبوده
    بنا به دلایلی میخوام تا حد زیادی به سیستم عامل لینوکس مهاجرت کنم
    میخواستم بدونم کسی هست مدت زمان طولانی لینوکس رو این لپ تاپ داشته باشه قبلا و راضی بوده باشه؟
    مخصوصا سازگاری درایور ها و اینکه مثلا بعضی برتامه ها مثل مدیریت انرژی که در لینوکس نیست چه کار باید کرد
    به نظرم باید یه ویندوز هم در کنار لینوکس باشه ! ولی میخوام بیشتر مواقع با لینوکس کار کنم
    موفق باشید
    با سلام . حدود 1 سال و نیمهرنه لپ تاپ رو خریدم و از روز اول در کنار ویندوز دو سیستم عامل لینوکس هم نصب کردم .

هم کالی و هم اوبونتو رو دارم . البته استفاده من از کالی هست اوبونتو رو صرفا به خاطر این نصب کردم که ویندوز رو با بوت uefi نصب کرده بودم ولی کالی اون زمان از بوت uefi پشتیبانی نمی کرد . به هر حال چون اوبونتو از uefi پشتیبانی می کرد اونو برای بوت کمکی کالی استفاده کردم

دو مشکل آزار دهنده بود که بیشتر توی سیستم عامل اوبونتو دیدم .

مشکل اول که هر دفعه پیش میاد مینیمم شدن روشنایی هست . این مشکل هر دفعه که هر کدوم از سیستم عامل ها شروع به کار می کنند بلا استثنا پیش میاد و روشنایی به حداقل می رسه . اما کالی پس از شروع شون سرویس gdm نور رو به ماکزیمم می رسونه ولی اوبونتو نور رو در مینیمم نگه می داره و هر دفعه باید نور رو در اوبونتو زیاد کنم

مشکل دوم قفل کردن کیبورد به صورت تصادفی هست . پس از بوت در صفحه لوگین گاهی اوقات کیبورد و تاچ پد از کار می افتند و باید لپ تاپ ری استارت بشه تا دوباره کار کنند . البته اگر بره رو اسلیپ کیبورد به کار می افته ولی تاچ پد نه . این مشکل نیز بیشتر در اوبونتو ودر صورتی که کلیدی مثل f12 به طور مداوم فشرده بشه هست . مثلا اگر 500بار سیستم عامل کالی بوت کرده باشم شاید 3 بار تو این سیستم عامل به مشکل برخورد کردم . ولی اگر 30 بار اوبونتو رو بوت کردم حدود 5 یا 6 بار !!!

به هر حال در تست های بنده این لپ تاپ با اوبونتو ورژن های مختلف سازگاری مناسبی نداشت

8. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من که با لینوکس نمیتونم زیاد کار کنم چون همین که وارد محیط کاریش بشی فن لپ تاپ با اخرین سرعت شروع به چرخش میکنه و بهد ۱۰ دقیقه دستگاه به شدت داغ میشه یه چیز جالب اینکه نور صفحه باید ۵۰ درصد باشه اگه کمتر بکنی باطری خیلی زود خالی میشه من که تا حالا نتونستم زیاد باهاش کنار بیام اما برای یک سری از کارها مجبورم از لینوکس استفاده کنم
    احتمالا کرنلتون قدیمی هست کرنل های 2.6.x با سیستم تغذیه لپ تاپ سازگاری خوبی نداشتند . اما توی 3.x حل شده . بنده هم تست می کنم اصلا مشکلات شما رو نداشتم و مصرف باتری عالی بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    فکر کنم همه تقریبا یک سالی هست که این لپ تاپو داریم،اون اویل کمی برام مشکل بود اما الان عادت کردم تا به مشکل تازه برخوردم

با بلوتوث به مشکل خورده، روشن یا خاموش نمیشه کلا، توی تنظیمات wirless که میرم اصلا بلوتوث نمیاد
    به ظاهر همه چیز مرتبه اما عمل نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    Core i5 یا core i7

فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

corei5
    البته اینم بگم میتونم فایلی از لپ تاپ ارسال کنم، اما وقتی میخوام از گوشی یا هر وسیله دیگه فایلی به لپ تاپ ارسال کنم همش ارور میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما یه دور دیگه درایور بلوتوث و نصب کنید درست میشه

فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •