کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه z500 دارا
امیدوارم از داشتن این لپ تاپ حداکثر استفاده رو برده باشید.ما که در حدود 1 سال و خورده ای این لپ تاپ رو داریم به غیر از صحفه نمایش از همه چیزش راضی بودیم و خدا رو شکر مشکلی نبوده
بنا به دلایلی میخوام تا حد زیادی به سیستم عامل لینوکس مهاجرت کنم
میخواستم بدونم کسی هست مدت زمان طولانی لینوکس رو این لپ تاپ داشته باشه قبلا و راضی بوده باشه؟
مخصوصا سازگاری درایور ها و اینکه مثلا بعضی برتامه ها مثل مدیریت انرژی که در لینوکس نیست چه کار باید کرد
به نظرم باید یه ویندوز هم در کنار لینوکس باشه ! ولی میخوام بیشتر مواقع با لینوکس کار کنم
موفق باشید
با سلام . حدود 1 سال و نیمهرنه لپ تاپ رو خریدم و از روز اول در کنار ویندوز دو سیستم عامل لینوکس هم نصب کردم .
هم کالی و هم اوبونتو رو دارم . البته استفاده من از کالی هست اوبونتو رو صرفا به خاطر این نصب کردم که ویندوز رو با بوت uefi نصب کرده بودم ولی کالی اون زمان از بوت uefi پشتیبانی نمی کرد . به هر حال چون اوبونتو از uefi پشتیبانی می کرد اونو برای بوت کمکی کالی استفاده کردم
دو مشکل آزار دهنده بود که بیشتر توی سیستم عامل اوبونتو دیدم .
مشکل اول که هر دفعه پیش میاد مینیمم شدن روشنایی هست . این مشکل هر دفعه که هر کدوم از سیستم عامل ها شروع به کار می کنند بلا استثنا پیش میاد و روشنایی به حداقل می رسه . اما کالی پس از شروع شون سرویس gdm نور رو به ماکزیمم می رسونه ولی اوبونتو نور رو در مینیمم نگه می داره و هر دفعه باید نور رو در اوبونتو زیاد کنم
مشکل دوم قفل کردن کیبورد به صورت تصادفی هست . پس از بوت در صفحه لوگین گاهی اوقات کیبورد و تاچ پد از کار می افتند و باید لپ تاپ ری استارت بشه تا دوباره کار کنند . البته اگر بره رو اسلیپ کیبورد به کار می افته ولی تاچ پد نه . این مشکل نیز بیشتر در اوبونتو ودر صورتی که کلیدی مثل f12 به طور مداوم فشرده بشه هست . مثلا اگر 500بار سیستم عامل کالی بوت کرده باشم شاید 3 بار تو این سیستم عامل به مشکل برخورد کردم . ولی اگر 30 بار اوبونتو رو بوت کردم حدود 5 یا 6 بار !!!
به هر حال در تست های بنده این لپ تاپ با اوبونتو ورژن های مختلف سازگاری مناسبی نداشت