خوب من برم نمایندگی چی باید باخودم ببرم
فوری بهم میدن؟
خوب من برم نمایندگی چی باید باخودم ببرم
فوری بهم میدن؟
ن امروز مراجعه کردم نمایندگی هایی ک گفتید همشون گفتند ما اینکارو نمیکنیم باید به فروشگاهایی ک توی سایت هست مراحعه کنید وچون فروشگاه نداره همطور ک خودمم حدس زدم فقط باید اینترنتی سفارش داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و توی اون انجا بندرعباس فروشگاه نداره
واینکه جاهایی ک تونفشه رایتل پوشش نداره اصلا نمیشه تماس برفرار کرد سمت دانشگاه مت کلا پوشش نداره
این تخلف است با 09202000000تماس بگیرید اعلام کنید البته اینترنتی بهتره.
معمولاً مکان های که خود رایتل آنتن دهی نداره امکان استفاده از شبکه همراه اول وجود دارد . با همان تعرفه رایتل و با امکان استفاده از بسته ها
یعنی باید رومینگ فعال بشه یا اینکه تجهیزاتشون مشترک هست ؟ منظورتون اینه که جاهایی که خودش دکل نداره از bts های همراه اول استفاده میکنه ؟
همه جا امکان استفاده از سه نسل همراه اول برای مشترکین رایتل هست چه پوشش داشته باشه چه نداشته باشه رایتل بجز تهران و بخش هایی از استان تهران که فقط رومینگ توجی هست
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
بله . همراه اول اجازه استفاده از شبکه خودش رو به مشترکین رایتل در هر سه نسل می دهد و رومینگ لحاظ نمی شود. حتی اگر علامت Rظاهر شود .
اونوقت تنظیمات خاصی روی دستگاه باید اعمال بشه یا اتوماتیک جایی که پوشش نباشه میره روی همراه اول ؟
وقتی سوییچ میشه اسم mci میاد روی گوشی یا همون رایتل میمونه ؟
جستجو شبکه موبایلتون اگر روی حالت خودکار باشه خودش میره. دستی هم می تونید این کار رو انجام بدید.
معمولا یکی از دو اسم زیر میاد:
RIGHTEL|RighTel
IR-MCI|RighTel
البته اکثرا اوقات که روی همراه اول هستش دومی رو نشون میده ولی فرقی باهم ندارند و جفتشون یکی هستند
Last edited by iran100; 21-03-2018 at 15:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)