یعنی پورتت خراب بوده وقتی رفتی پارس پورت عوض شده و وضعیت خوب شده؟
منظورت اینه؟
من 256 دارم
تقریبا میشه گفت واقعی سرعت میده
یعنی پورتت خراب بوده وقتی رفتی پارس پورت عوض شده و وضعیت خوب شده؟
منظورت اینه؟
من 256 دارم
تقریبا میشه گفت واقعی سرعت میده
ممنون بابته جوابتون من خودمم 256نامحدود دارم راستش دهنم سرویس شدهخیلی کنده چند روز دیگه سرویسم تمام میشه میخوام بکنم برم کیانپارس برای تمدید
خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم زیاد چیزی برای دانلود ندارم ولی خب مثلا اهنگ یاا ویدیو با حجمه کمم میخوام دانلود کنم با این سرویس خیلی طول میشه با این اوصاف چی پیشنهاد میکنید
شما در حال حاضر از مخابرات سرویس داری؟
بله..................
یعنی منظورتون اینه که اپراتور های دیگه مخابرات بهتر هستن؟
نه ارمین پیش ضحی که بود معمولا همون کندی سرعتی که برای بقیه پیش میومد برای من هم بود ولی هیچ وقت از سرور داخل کم نمیشد تحت هیچ شرایطی فقط از خارج کم میشد الان گفتم شاید پورت جدیدی که بهم دادن مشکل داره که سرعت داخل اینطوریه وگرنه خارج که شل کن سفت کن هست بعضی وقت ها خوبه بعضی وقتها نه
سلام امروز حجم ترافیک 2 مگ محدودم تموم شد رفتم بصورت آنلاین از سایت پارس ماناماد ثبت نام کردم و 512 نامحدود رو انتخاب کردم مبلغ رو هم آنلاین واریز کردم منتها الان حدود 4 ساعته که هیچ خبری نشده همون اوایل زنگ زدم پشتیبانی گفت نیم تا 45 دقیقه طول میکشه تا سرویستون فعال بشه ولی نشد میخواستم بدونم کسی از دوستان همچین مشکلی تا حالا براش پیش اومده؟
لطفا بگید مخابرات سرویس نامحدود 512 قیمتش چقدر ماهیانه
هزینه ی نهایی ماهیانه اش طرفای 27000 تومنه با احتساب مالیات و ... البته فکر میکنم بعضی جاها 25 تومن هم هست.
نه منظورم اینه که از بین سرعت های مختلف مخابرات کدوم رو یشنهاد میکنید؟؟؟دانلوده زیادی ندارم در حده اهنگه ام پی تری و کلیپه کوتاهه ولی با سرویسه 256نامحدودی که دارم سرعتم پایینه الان میخوام عوضش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)