با سلام
تعدادی از پست ها پاک شدند
دوستان رعایت کنید
خیلی از پست ها هم باید پاک می شد ولی پاک نکردم
فکر کنم اگر پاک می کردم چندین صفحه ی تاپیک پاک می شد
رعایت کنید
با تشکر
با سلام
تعدادی از پست ها پاک شدند
دوستان رعایت کنید
خیلی از پست ها هم باید پاک می شد ولی پاک نکردم
فکر کنم اگر پاک می کردم چندین صفحه ی تاپیک پاک می شد
رعایت کنید
با تشکر
با سلام
چرا الکی جو میدین
بابا طرح هایی که پیش پرداخته که نمی تونن ازتون بگیرن شما قبل از اینکه از اینترنت استفاده کنی پولشو پرداخت کردی و قرارداد براساس پیش پرداخت بسته شده نه اینکه اول استفاده کنی براساس میزان استفاده ازت پول بگیرن
مثل این میمونه که یه شارژ 1000 تومانی ایرانسل بگیری بعد همین جوری صحبت کنی و تا یه ساعت هم قطع نشه بعدش یه قبض براتون بیارن بگن چون ما کنترمون خراب شده و شما اضافه صحبت کردین باید پولشو بدین !!!
مسئول نظارت بر میزان شارژ باقی مانده بر عهده ی کاربر که نیست
کاربر که نمی تونه دم به دقیقه چک کنه یه وقت اضافه دانلود نداشته باشه
برا منم منفی شده ولی عمرا یه ریال هم پرداخت کنم شده قید اینترنت رو بزنم.
گرچه که مطمئنم 100% قضیه منفی شدن الکیه و وقتی سیستمشون درست بشه همه چی مثل اول می شه کافیه فقط صبر کنین
منم 8 گیگ قبل از این اتفاق ها داشتم که الان شده 2 گیگ یعنی تقریبا به همون اندازه ای که دانلود کردم. راستش من از اول هم میدونستم که شاه دزد سرش کلاه نمیره و با یک پاتک قوی شادی بچه ها رو به غم تبدیل میکنه و دیروز هم تو دوتا پست یکی درباره ریسک کردنو پاش ایستادن و یکی هم درباره ابزارهای قانونی که این دزد بزرگ برای توجیه کارش میتونه استفاده کنه گفتم که تکرارش الان نمک رو زخم پاشیدن دوستانه و درست نیست. ولی اینکه چرا خودم علیرغم این دانلود کردم علتش این بود که از پارسال که این مخابرات چی های بی وجدان به زور نامحدودم رو پس از سه سال قطع کردن و مجبورم کردن از این طرح های من در آوردی مزخرفشون بگیرن یه دل سیر اونم توی روز با سرعت اسمی دانلود نکرده بودم برای همین گفتم باداباد بذار با دیگران همراه بشیم یه حالی به خودمون بدیم فوقش چند گیگ می پره دیگه گور باباش! الانم از کارم پشیمون نیستم. در آخر هم دوباره لعنت میفرستم بر مخابرات خراسان رضوی و دارو دسته اش!
OMiD.1080p
کلا چقدر دانلود داشتی ؟ ( سر جم )
و چقدر از حجمت کم شده .. ( کلا )
در ضمن حرف شما هم درسته ولی دلیل نمیشه که
ببین مثلا من 5 گیگ حجم داشتم می خواستم اونو صفرش کنم و تو روز گزاشتم رو دانلود حالا وظیفه من که نیست دم به دقیقه چک کنم که یه وقت از 5 گیگ بیشتر نشه
مگه اصلا من می دونم مخابرات بر چه اساس حساب کتاب می کنه که بخوام محاسبه کنم چقدر باید دانلود کنم؟؟؟
سایتشون هم که خراب بوده چرت نشون میداده
Last edited by tbi_cst; 19-10-2013 at 00:50.
درسته روز بوده و.... ولی بیشتر از مقدار دانلودمون توروز ازمون کم کر ه مشکل اینجاست!
درسته امین جان
اما زمانی که مقدار دانلود و محاسبه میکرد و مقدار حجم مصرف شده نوشته میشد درست نبود و گاهی یه وبگردی می دیدی کل حجم رفت
الان که حجم مصرف شده و زیر کارکرد کلا تعطیله , پس راه واسه انجام هرکاری واسشون بازه . ما هم اینا رو میدونستیم و خودمون و زدیم به بی خیالی .
من واسه تست یک 40 مگ دوباره زدم ... و هنوز کم نمیشه ( البته نظر شخصیه) ..
==
جدایا ون 20 مگ اضافه شد !
شما فرض رو بر این بزارین که می خواستین تو این روزها از حجم روزانتون استفاده کنین تا حجمتون تموم بشه (البته در بدترین حالت) حالا چه دلیلی داره که بیان براتون منفی بزنن ؟؟؟؟
اگه سایتشون خراب شده که به یوزرها هیچ ربطی نداره و مسئولش خودشون هستن
دوستانی هم که منفی شدن به هیچ عنوان تا درست شدن سیستم حساب کتاب مخابرات شارژ خریداری نکنن
این هم گزارش ساعتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل طرح خانواده ام از 400 مگی که اول داشتم شده منفی 3500 مگ
و طرح طلاییم با اینکه اصلا ارش استفاده ایی نکردم نه دانلود و نه حتی کانکت شدن از 10 گیگ شده 6 گیگ
Last edited by OMiD.1080p; 19-10-2013 at 01:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)