تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 597 از 1805 اولاول ... 9749754758759359459559659759859960060160764769710971597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,961 به 5,970 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

با سلام
    تعدادی از پست ها پاک شدند
    دوستان رعایت کنید
    خیلی از پست ها هم باید پاک می شد ولی پاک نکردم
    فکر کنم اگر پاک می کردم چندین صفحه ی تاپیک پاک می شد
    رعایت کنید
    با تشکر

2. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام
    چرا الکی جو میدین

بابا طرح هایی که پیش پرداخته که نمی تونن ازتون بگیرن شما قبل از اینکه از اینترنت استفاده کنی پولشو پرداخت کردی و قرارداد براساس پیش پرداخت بسته شده نه اینکه اول استفاده کنی براساس میزان استفاده ازت پول بگیرن
    مثل این میمونه که یه شارژ 1000 تومانی ایرانسل بگیری بعد همین جوری صحبت کنی و تا یه ساعت هم قطع نشه بعدش یه قبض براتون بیارن بگن چون ما کنترمون خراب شده و شما اضافه صحبت کردین باید پولشو بدین !!!
    مسئول نظارت بر میزان شارژ باقی مانده بر عهده ی کاربر که نیست

کاربر که نمی تونه دم به دقیقه چک کنه یه وقت اضافه دانلود نداشته باشه

برا منم منفی شده ولی عمرا یه ریال هم پرداخت کنم شده قید اینترنت رو بزنم.

گرچه که مطمئنم 100% قضیه منفی شدن الکیه و وقتی سیستمشون درست بشه همه چی مثل اول می شه کافیه فقط صبر کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم 8 گیگ قبل از این اتفاق ها داشتم که الان شده 2 گیگ یعنی تقریبا به همون اندازه ای که دانلود کردم. راستش من از اول هم میدونستم که شاه دزد سرش کلاه نمیره و با یک پاتک قوی شادی بچه ها رو به غم تبدیل میکنه و دیروز هم تو دوتا پست یکی درباره ریسک کردنو پاش ایستادن و یکی هم درباره ابزارهای قانونی که این دزد بزرگ برای توجیه کارش میتونه استفاده کنه گفتم که تکرارش الان نمک رو زخم پاشیدن دوستانه و درست نیست. ولی اینکه چرا خودم علیرغم این دانلود کردم علتش این بود که از پارسال که این مخابرات چی های بی وجدان به زور نامحدودم رو پس از سه سال قطع کردن و مجبورم کردن از این طرح های من در آوردی مزخرفشون بگیرن یه دل سیر اونم توی روز با سرعت اسمی دانلود نکرده بودم برای همین گفتم باداباد بذار با دیگران همراه بشیم یه حالی به خودمون بدیم فوقش چند گیگ می پره دیگه گور باباش! الانم از کارم پشیمون نیستم. در آخر هم دوباره لعنت میفرستم بر مخابرات خراسان رضوی و دارو دسته اش!

5. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

OMiD.1080p
    کلا چقدر دانلود داشتی ؟ ( سر جم )

و چقدر از حجمت کم شده .. ( کلا )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

امید جان دوست من , ببخشید, چرا اینجوری میگی ؟ چرا اعصاب خودتو اینجوری بهم میریزی ؟

اصلا من میگم حرف شما درست داشتن روی این پروژه کار میکردن , خب یعنی ماها نمیدونیم دانلود تو روز رایگان نیست ؟ ما که میدونیم . پس الان مشکل خودمونیم

حالا شما برو مخابرات رو اصلا به آتیش بکش و بگو چرا حجم و دزدیدین , باید چی بگن , میگن خب سیستم مشکل داشته اما شما که میدونی دانلود تو روز رایگان نیست

دوستان خواهش میکنم دست از فحش دادن و اینا بکشید جز اینکه با اعصاب خودتون بازی میکنین هیچ فایده دیگه ای نداره

مشکل خود ما هستیم , من تو پست قبلی دارم میگم دوستان خواهش میکنم دیگه دانلود نکنید ازتون کم میشه و باید حجم خریداری کنید , باز میبینم چند نفر میان میگن آقا دانلود کنیم یا نه , از من که کم نمیکنه , 2 گیگ کم شد و 5 گیگ بجاش اومد .

خب این یعنی چی , ماها تا یه اتفاقی واسمون پیش نیاد دست از کار خودمون برنمیداریم . و این هم یعنی بزرگترین اشتباه .

در ضمن حرف شما هم درسته ولی دلیل نمیشه که

ببین مثلا من 5 گیگ حجم داشتم می خواستم اونو صفرش کنم و تو روز گزاشتم رو دانلود حالا وظیفه من که نیست دم به دقیقه چک کنم که یه وقت از 5 گیگ بیشتر نشه
    مگه اصلا من می دونم مخابرات بر چه اساس حساب کتاب می کنه که بخوام محاسبه کنم چقدر باید دانلود کنم؟؟؟

سایتشون هم که خراب بوده چرت نشون میداده
    Last edited by tbi_cst; 19-10-2013 at 00:50.

8. 2 کاربر از tbi_cst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته روز بوده و.... ولی بیشتر از مقدار دانلودمون توروز ازمون کم کر ه مشکل اینجاست!

10. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

درسته روز بوده و.... ولی بیشتر از مقدار دانلودمون توروز ازمون کم کر ه مشکل اینجاست!

درسته امین جان

اما زمانی که مقدار دانلود و محاسبه میکرد و مقدار حجم مصرف شده نوشته میشد درست نبود و گاهی یه وبگردی می دیدی کل حجم رفت

الان که حجم مصرف شده و زیر کارکرد کلا تعطیله , پس راه واسه انجام هرکاری واسشون بازه . ما هم اینا رو میدونستیم و خودمون و زدیم به بی خیالی .

12. این کاربر از Hugh Jackman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من واسه تست یک 40 مگ دوباره زدم ... و هنوز کم نمیشه ( البته نظر شخصیه ) ..
    ==
    جدایا ون 20 مگ اضافه شد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما فرض رو بر این بزارین که می خواستین تو این روزها از حجم روزانتون استفاده کنین تا حجمتون تموم بشه (البته در بدترین حالت) حالا چه دلیلی داره که بیان براتون منفی بزنن ؟؟؟؟

اگه سایتشون خراب شده که به یوزرها هیچ ربطی نداره و مسئولش خودشون هستن

دوستانی هم که منفی شدن به هیچ عنوان تا درست شدن سیستم حساب کتاب مخابرات شارژ خریداری نکنن

15. 2 کاربر از tbi_cst بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

OMiD.1080p
    کلا چقدر دانلود داشتی ؟ ( سر جم )

و چقدر از حجمت کم شده .. ( کلا )

این هم گزارش ساعتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل طرح خانواده ام از 400 مگی که اول داشتم شده منفی 3500 مگ
    و طرح طلاییم با اینکه اصلا ارش استفاده ایی نکردم نه دانلود و نه حتی کانکت شدن از 10 گیگ شده 6 گیگ
    Last edited by OMiD.1080p; 19-10-2013 at 01:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •