دوستان موقع بستن حساب به جریمه مربوط به بستن زودتر از موعد حساب دقت کنین و خودتون دقیق حسابش کنین! من یه سپرده داشتم می خواستم ببندم و به این سپرده های 20درصدی تبدیلش کنم رئیس بانک اول می گفت دو میلیون و خرده ای باید جریمه بدی! من پیگیری کردم دیدم فقط یه میلیون و شصت هزار تومن جریمه میشم! یعنی یه میلیون و خرده ای می خواستن ازم دزدی کنن!!
بانک سپه سود هر ماه رو 27 یا 28 ماه واریز می کنه، برای همینم اون پول رو ازتون کم کرد. اگه سپرده معمولی هم باز می کردین همینجوری می کردن چون سود همه سپرده رو آخر ماه واریز می کنن. رویه اش همینجوریه و فقط برای این اوراق نیست. اینجوری نیست که اگه مثلا 16 ماه سپرده گذاری کردین، سودتون هم 16 هر ماه به حساب بیاد
فرض کنید شما 60 میلیون سرمایه گذاری کردین، سودتون میشه ماهی یه میلیون. حالا اگه وسط ماه (15 روز بعد از 28 بهمن) سرمایه گذاری کرده باشین، عملا سرمایه گذاری تون از 13 اسفند شروع میشه و باید 13 هر ماه سودش براتون بیاد ولی سیستم بانک سپه اینه که سود سپرده رو 28 ماه پرداخت می کنه. برای همینم نصف یه میلیون رو به عنوان جریمه ازتون میگیره ولی روز 28 اسفند سود یه ماه رو کامل (یه میلیون) بهتون میده، انگار 28 بهمن سرمایه گذاری کردین.
البته می تونن تنظیم کنن ماه اول فقط نصف سود بهتون تعلق بگیره ولی خب منطقی یا غیرمنطقی انگار قانونشون اینجوریه